Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 655: Het QRS-systeem. 2. 4 april 2016 / Lee Carroll


655: Het QRS-systeem. 2.
4 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik vond het heel interessant om in de vraag-en antwoorden te lezen over het Kwantum Resonantie Systeem (QRS). Toen ik daarna op het internet zocht vond ik de technologie die jij had aangegeven. Ik vond ook een site die Kwantum Resonantie Gebeden gebruikt en waarvan ik begrijp dat het “balans op afstand” brengt. (Iemand anders op afstand helpen) en ik wil ontzettend graag weten hoe mijn energetische balans gemeten kan worden en in balans gebracht kan worden. Ik kan daarbij gebruik maken van een fysiek apparaat maar dit andere systeem zou op een bepaalde manier ook gedachten gebruiken. Is dit correct en zou dit evenveel waarde kunnen hebben als de mechanische methode?

ANTWOORD: Ja, dat zou het. Nogmaals, jouw intuïtie dient jou heel goed. Het Kwantum Resonantie Systeem is gewoonweg een naam die is gegeven aan een proces dat in-tapt en aansluit bij het feit dat “alles is verbonden met alles.” Dit is het begin van inter-dimensionale wetenschap. Een andere methode die een mechanisch apparaat gebruikt is radio-elektronica.

Noot van de uitgever: Zie: [
http://radionicsinstitute.com/equipment.html]

Kryon