Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 april 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 654: Het QRS-systeem. 1. / 3 april 2016 / Lee Carroll


654: Het QRS-systeem. 1.
3 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben zeer geraakt door de Kryon-boeken die ik heb gelezen. Dank je wel voor alle informatie. Ik heb een vraag over magnetische therapie. Ik heb onlangs te maken gekregen met QRS (Kwantum Resonantie Systeem) dat een actief magnetisch veld schept dat pulserende elektromagnetische signalen van lage intensiteit gebruikt om de balans in de cellen te herstellen.

Is dit een van de therapieën die veilig gebruikt kunnen worden? In een van jouw boeken vertel jij dat deze therapieën werden ontwikkeld in Duitsland en dat dit daar een van is, denk ik. Ik zou dankbaar zijn voor jouw begeleiding bij het gebruik van deze therapie.

ANTWOORD: Deze vergemakkelijking is een voorloper van wat wij “ontwerp-magnetisme” noemen. Het is veilig omdat het pulseert en ook omdat het is ontworpen om balans te brengen. Het pulserende stuurt geen constant magnetisch bericht naar de cellen maar eerder geeft het de cellen een kans om te herstellen en “wakker” te zijn bij de volgende puls. Het is bijna als een wekker met magnetische resonantie die de cellen een “keus” geeft. Een deel van het geheim van zijn levensvatbaarheid is de frequentie en de getimede symmetrie van de puls.