Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 april 2016

KRYON: Beslissen voor bewustwording – beide kanten van de dualiteit./ 8 april 2016 / Barbara Bessen

KRYON:
Beslissen voor bewustwording – beide kanten van de dualiteit.
8 april 2016 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Herkennen jullie jezelf weer? “Ik zou het doen. Als ik zou weten hoe, en dat ik het kan”. (Bedenker onbekend)

Live seminar-en reisvrienden! Wij zijn nu al een tijdje in het zo beslissende jaar 2016. Beslissend omdat, zo voel ik het, wij nu daadwerkelijk in een sterke energie zijn die alles mogelijk maakt. En natuurlijk geldt dit voor beide kanten van de dualiteit. Wij zien nu aan de buitenkant hoe zij beide worden versterkt, dat wat wij als GOED en SLECHT definiëren.

Vaak nemen wij echter meer het negatieve waar. Wij hebben nu daadwerkelijk de werkingsvolle mogelijkheid om te beslissen wat en hoe wij willen leven. Dit is al vaak door onze geestelijke vrienden beschreven.

Maar nu is het concreter, makkelijker te pakken en ook makkelijker te begrijpen. Wij kunnen het met een bijna nieuwe kracht voelen en ook vaak voor ons innerlijk oog zien, voor welke varianten van het leven, voor welke stappen, wij beslissen.