Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 22 april 2016

JEZUS: Wanneer “dingen” komen ……wees blij! / door John Smallman op 19 april 2016

JEZUS:
Wanneer “dingen” komen ……wees blij!
(When “stuff”* comes up ……. rejoice!*)
door John Smallman op 19 april 2016

Als het moment van het ontwaken van de mensheid nadert, ervaren velen onverwachte emoties van grote intensiviteit die zich voordoen in hun bewustzijn  – het herinneren en het herbeleven van lang vergeten of diep begraven trauma – “stuff” waarvan zij dachten dat het over was, dat zij dachten dat het was genezen. Wonden uit kindertijd en lijden zijn erg vaak diep begraven om het kind in staat te stellen te overleven en te groeien. Op latere leeftijd komen ze naar de oppervlakte om genezen te worden, en herbeleven kan heel pijnlijk zijn en verrassend intens.

Als ze niet worden geplaatst als ze zich voordoen, intensiveert het lijden. Om ze te plaatsen en ze vrij te laten is een deel van het ontwakingsproces van de mensheid, omdat jullie zullen ontwaken in Liefde, Werkelijkheid, Bron, waarbij alles wat niet in lijn is met die wonderlijke staat, jullie natuurlijke staat, moet worden achtergelaten. Opzijgezet, opgelost voordat jullie ontwaken, omdat het onwerkelijke de Werkelijkheid niet binnen kan gaan.

Wanneer je naar binnen gaat, naar jullie heilige wijkplaats van Goddelijke Liefde – en iemand is zonder één – vertel God over jullie lijden en vraag om hulp door het over te geven aan Haar. Zij is mannelijk en vrouwelijk in perfecte harmonisch evenwicht en zal jullie veelbewogen harten omarmen en kalmeren, waardoor die oude en pijnlijke trauma’s op lossen in het niets, van waaruit ze leken te ontstaan. Herinner, er is alleen NU. Niets blijft van het verleden, wat onecht is, en niets hangt over jullie heen als de toekomst nadert, want ook dat is onwerkelijk.

Jullie zijn, en zijn altijd, de geliefde en onbezorgde kinderen van God, wonende nu in Zijn diepe vreugde en vrede. Wat jullie, als mensen, ervaren losstaand van Liefde, is onwerkelijk en kan niet blijven voortduren. Maak dagelijks bezoeken aan jullie innerlijke heiligdom, waar Liefde woont - permanent - open jullie harten en sta Het toe jullie te omarmen. Al wat jullie hoeven te doen is Het toe te staan en dan zullen jullie realiseren dat jullie er Één mee zijn en dat er inderdaad geen afscheiding is.

Dat doende staat toe, om al die verborgen en ontkende trauma, lijden, of gewoon emotionele verwarring waarmee jullie allemaal zijn belast, om jullie bewustzijn te verhogen, en dan, als jullie er niet mee verbinden door te proberen te herinneren al wat er is gebeurd in dat specifieke geval, of proberen het te begrijpen, zal het oplossen. Het zal waarschijnlijk niet onmiddellijk zijn want het is zoals verdriet, het moet doorstromen, en omdat jullie leven als mens in de tijd, heeft het tijd nodig en dat zullen jullie voelen, waarschijnlijk heel intens, zo heb tissues bij de hand. (John heeft dit veel gedaan de afgelopen paar maanden)

Wanneer de stroom ophoudt, zullen jullie je ontspannen voelen, waarschijnlijk behoorlijk moe, en in vrede …… tot de volgende keer!  Maar, het zal tot een einde komen, en des te meer gewillig jullie zijn om het toe te staan, des te sneller zal het voorbijgaan. Mannen hebben waarschijnlijk meer een probleem met dit dan vrouwen omdat mannen zijn aangeleerd (vanuit cultuur) om onverzettelijk (taai) te zijn. En door ‘taai’  te zijn, betekent het niet laten zien van emoties, daarom hun emoties blokkerend (alhoewel boosheid vaak wordt gezien als ‘taai’ en is daarom acceptabel) normaal is geworden, dus als verdriet of lijden van welke aard ook ontstaat, wat leidt tot huilen, is het bijna automatisch om het af te sluiten.

Dus voor mannen, zal het waarschijnlijk nodig zijn om ergens veilig te zijn, ergens waar ze weten dat ze niet gezien of gestoord zullen worden en dus veilig uit de verlegenheid om gezien te worden, niet alleen om intense gevoelens te hebben, maar om hun hart uit te snikken! Het is NIET onmannelijk om dit te doen, dat is alleen maar een ongelukkig manlijk stereotype  dat moet worden afgedankt.

Om al dit verborgen en pijnlijk emotioneel trauma los te laten is een absoluut essentieel onderdeel van jullie en van de mensheid zijn ontwakingsproces.  Maar als jullie al veel werk aan jullie zelf hebben gedaan, wat jullie ervaren kan goed een gevolg zijn van jullie wijze en liefdevolle keuze om te helpen bij het collectieve vrijlaten van eeuwen van trauma die gevolg zijn van de pijnlijke spelletjes waarin alle betrokken zijn geweest sinds de afscheiding ondervinding werd ingeleid.

Wanneer ‘dingen’ komen …..wees blij! Het betekent dat jullie de beslissing hebben genomen om al wat jullie terug houdt, vrij te maken door het openen om lief te hebben, jullie ware en eeuwige natuur. Het zal verontrustend zijn, het onthullen van verborgen emoties is altijd verontrustend, maar door toe te staan ze te laten stromen, zal het jullie brengen naar een ruimte waarin innerlijke vreugde jullie zal omhullen. Deze plaats is afgesloten van jullie wanneer jullie gevoelens verbergen of ontkennen want de intense weerstand waarmee jullie leven, sluit de toegang af tot de troostende armen van Liefde.

Liefde voelt!

Jullie weten dat, omdat jullie allemaal op een gegeven moment aangeboden Liefde hebben ervaren en Het hebben geaccepteerd, zelfs als slechts kort, hoewel waarschijnlijk niet als jullie dit aan het lezen zijn. Liefde is waar de zoektocht naar betekenis allemaal over gaat en altijd alles over is geweest, maar de overleveringsspelletje die jullie voor eeuwen aan het spelen zijn geweest, nodigen jullie uit om een verdediging op te bouwen tegen aanvallen en verraad, en deze verdedigingen sluiten ook Liefde buiten. Liefde is altijd kwetsbaar, onverdedigd, en verbazingwekkend sterk en krachtig.

Wanneer jullie je openen tot Liefde, hebben jullie niet langer verdediging nodig, van geen enkel soort. Het toestaan van ontstaan van pijn en lijden van voorbij trauma’s in jullie bewustzijn en het eruit laten stromen, daarmee spoelen jullie de angstige behoefte weg, jullie bevrijdend om volledig te verbinden met jullie Bron, van Wie jullie nooit, zelfs voor een moment afgescheiden zijn geweest.

Ga naar binnen en ontdek de schatten welke jullie voor eeuwen daar hebben opgeslagen.
Elke liefdevolle gedachte, woord, of daad, hebben jullie je ooit mee verbonden, het maakt niet uit hoe ogenschijnlijk onbeduidend het kan hebben geleken voor jullie, het heeft geholpen om een huis van schatten te creëren die jullie zullen ontdekken met opgetogen verbazing wanneer jullie ontwaken in het volle bewustzijn van wie jullie werkelijk zijn.

Leg jullie maskers neer, de onware zelven die jullie presenteren aan de wereld, open jullie harten in kwetsbaarheid en vreugde in de vrijheid die jullie ervaren. Als jullie dat doen, zullen jullie anderen vinden, ontmaskerd, gehoor gevend aan jullie en ware relaties, heilige relaties, zullen worden gevestigd, waar jullie ze eerder voor onmogelijk gehouden zouden hebben.

Jullie zijn allemaal wezens van Licht, van Liefde, en wanneer jullie jezelf ontmantelen door maskers te laten vallen of onware zelven en Liefde aan anderen aanbieden, in plaats van waarschuwing na te leven wanneer jullie de veiligheid van de situatie controleren, de reactie die jullie oproepen zal jullie verheugen en verbazen.

Jullie zijn Liefde, en zo alle anderen, daarom verbind alleen liefdevol en juich over het wonder dat resulteert! Dit is de tijd waar jullie naar hebben verlangd, dus open jullie harten en verbind volledig met de vreugde die op jullie wacht.

Jullie liefhebbende broer, Jezus.Noot:
Over ‘ stuff’
Vertalingen:  dingen, spullen, materiaal, grondstof, stof, spul, goed, goedje, goederen, substantie
To stuff betekent: schuiven, vullen, opvullen, volproppen met ... eten of ander materiaal

Rejoice
Vertaling: verheugen, verblijden, genieten van.


Vertaald door of voor Wakkere Mensen.
Van mij voor iedereen