Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 april 2016

Een Boodschap van Shanta Gabriel en Aartsengel Gabriel Vrolijke Na-Verduistering Schoonmaak! / 9 April 2016 / Shanta Gabriel

Een Boodschap van Shanta Gabriel en Aartsengel Gabriel
Vrolijke Na-Verduistering Schoonmaak!
9 April 2016 / Shanta Gabriel

Shanta: Heeft iemand anders opgemerkt dat de energieën, aangewakkerd door de Maart verduisteringen, velen van ons in/naar gebieden gestuurd heeft die aanvoelden zoals het spreekwoordelijke knarsen met onze tanden? Het is meer dan duidelijk geworden wat wij aan het loslaten zijn in de gebieden van verouderde relaties, oude emotionele triggers, gedachtepatronen en werkkwesties. Het heeft een enorme energiefocus genomen voor mij om niet ondergesleurd te worden in het moeras dat zeer zeker zoals compost aanvoelt!

De krachtige verduisteringen die het leven in Maart intensiveerden bespoedigden een spel van Mikado, waar mijn leven omhoog de lucht ingegooid aanvoelde. Nu ben ik in het schoonmaakproces om het allemaal op een geheel nieuwe manier terug te plaatsen. We worden allemaal opgeroepen om naar een nieuw niveau van bewustzijn op te stijgen, zelfs als we geen enkel bewijs kunnen zien van wat er beloofd werd voor onze nieuwe levens.

Ik heb de woorden gehoord, “Stook het vuur van je herrijzenis op”. Dit schijnt een zuiver lagere chakra, diepgewortelde ervaring te zijn, dat van mij vereist om me diep met deze centrums van vitaliteit en voeding te verbinden om een nieuwe werkelijkheid voor mijn leven te creëren. De Volle Maan verduistering bracht al mijn oude angsten in beroering - precies de kleine zaken - zoals het sterven, overvloed en relaties.


De erkenning dat ik niets van die oude bagage in/naar mijn nieuwe leven kan brengen, heeft mij aangespoord om de emotionele reacties met zoveel liefde en duidelijkheid als mogelijk is te transcenderen, hetgeen niet gemakkelijk is wanneer het leven aanvoelt zoals te leven in warme gelatine zonder een vorm.

Mij werd verzekerd door de Engelachtige Dimensies, dat dit een tijd is wanneer wij Meesterschap leren door de ketenen weg te nemen die ons vastgebonden gehouden hebben aan de oude manieren - en geconfronteerd worden met onze kern kwetsuren, en voordat wij de nieuwe mogelijkheden kunnen onderzoeken werd het gedecreteerd dat zij naar de oppervlakte in/naar ons besef zullen komen.

Wij worden schoongeboend, aldus wij in/naar onze nieuwe levens kunnen komen met alle onschuld van onze pure Goddelijke Essentie. We zijn bezig de oude 3D tijdlijnen los te laten, aldus wij onze meest Goddelijke Zelven kunnen vermengen met onze meest menselijke - de eenwording van Hemel en Aarde via onze lichamen.

Omdat wij degenen zijn die verantwoordelijk geweest zijn voor de verheffing van het bewustzijn op de Aarde, zijn wij niet alleen in dit proces. Er zijn legioenen van Engelen, Meesters en Wezens van Licht die in afwachting zijn van ons verzoek om hulp. Wij worden definitief niet in de steek gelaten met door dit transformatieproces heen te gaan, dat de Aarde voor eeuwig zal veranderen.

Hier is iets van de inspiratie welke Aartsengel Gabriel beloofd heeft:

Dierbaren,

Integratie van al jullie zwaar-verdiende werk aangaande jullie zelf is de naam van de dag. Trek dat eruit wat je dient en geef dat aan de Aarde vrij wat niet langer voeding verstrekt. De transmutatie van het afval wordt letterlijk een gratie-gevuld moment. Wanneer het stof settelt en je weer naar jezelf kijkt, zal je tot in de kern van je wezen weten dat je anders bent - zeer anders dan degene die dit jaar begon.

Herkrijg je zelf-erkenning. Er is een nieuwe klaarliggende inspiratie download van je Ziel. Denk eraan dat je de ervaring niet kunt forceren. Overwin de behoefte te denken dat je niet gereed bent. Hetzelfde gebrek aan zelfvertrouwen dat je gezien hebt doorheen je leven moet uit je manier van denken gekatapulteerd worden. Nieuw leven voorziet in manieren om doorgangen van bewustzijn te openen naar rijken van ervaring waar je voorafgaand aan nu onbewust van geweest bent.

Wanneer jij je kunt herinneren dat je diepgaand geliefd bent en begeleid wordt, kan je een niveau van ontspanning toestaan om zich binnenin voor te doen. Je hoeft het stromen van de Goddelijke Creatie niet te bevechten. Geef je gewoon over.

Er is een stijging in het bewustzijn dat nieuw-gevonden overzichtelijkheid en vrijheid van verwachting verstrekt. Je oude op koolstof gebaseerde lichaam is ontbonden in het opnieuw formatteren van de kristallijnen Lichtfrequenties. Talrijke mogelijkheden komen naar boven voor gezonde keuzes en Creatieve Oplossingen.

Ben je gereed om voet te zetten op een raket naar Liefde?

Weet dat je een deur opent naar een verbindingsniveau waarvan jij je zelfs niet bewust was dat het bestond. Geef jezelf formeel toestemming om blij/gelukkig te zijn en zie dan wat er gebeurt.

Je voelt het vuur van de Creatieve Kracht dat door alles heen brandt dat jou terughoudt. Dit is een zeer delicate tijd. Gebruik je heldere intenties zodat alle actie uitgelijnd is met de Goddelijke Juiste Actie en alles dat je wenst is met Pure Liefde bekrachtigd.  

Het Licht van Pure Liefde is een werkelijkheid waar je in kunt stappen dat opnieuw een ruimte creëert die je Ziel herkent als de Uitlijning met de Bronenergie. Terwijl je de ontvouwing van je goddelijke natuur toestaat zich te ontwikkelen in je dagelijkse leven, is er een nieuw gevoel van Gemak binnenin je wezen. Deze vrijheid en uitbreiding binnenin jou toe te staan is een sleutel component om met meer Goedgunstigheid in je leven te leven.

Iedere keer dat je bij jezelf gewaarwordt te streven en te duwen, is het een teken dat je ego weer betrokken is bij doenheid. Met de neus naar de grond en met moeite vooruitkomen is niet het antwoord op Innerlijke Vrede. In plaats daarvan, is het een tijd om je terug te trekken en te ontspannen in de ruimte binnenin je hart die in afwachting is van de focus van je aandacht.

Wanneer je in deze hartruimte kunt rusten, heb je een centrerend mechanisme gevonden dat jouw over-gestimuleerde zenuwsysteem kalmeert en je toestaat meer vrijelijk adem te halen. Dit wordt een uitoefening die je vele keren per dag kunt doen.

De Aarde is geascendeerd, dus het is geen noodzakelijkheid om te proberen ervoor te zorgen dat de dingen gebeuren. De zuivere Liefde in je hart en de focus van je aandacht op de Uitlijning zullen je leven toestaan zich te ontvouwen op magische manieren.

Je bent in/naar nieuwe niveaus van Liefde en de acceptatie van alle aspecten van jezelf aan het komen. Terwijl jij jezelf opnieuw creëert als een Vermengd Wezen, vertrouw op je Hogere Kracht en leer te werken met de spirituele krachten in je dagelijkse leven op een geheel nieuwe manier.

Iedere dag de voeding van inspiratie ontvangen, ondersteund je uitbreiding in/naar de nieuwe noodzakelijke energieniveaus. Wanneer je het heilige voertuig van je hart met Goddelijke Liefde vult, wordt nieuw leven binnenin jou geboren.

Het is deze inspiratie-gevulde substantie dat door jou heen werkt als het Goddelijke Licht, dat jouw wereld in het Verlichte Bewustzijn onderhoudt. Nu is de tijd om waarlijk te ontwaken voor de nieuwe frequenties van Liefde die voor jou actief en beschikbaar zijn.

Shanta: De vraag voor mij werd, “Hoe kan ik mijn bewustzijn genoeg verhogen naar zelfs bewust te zijn van de Liefde die hier voor mij is in deze uitdagende tijd?” Het was duidelijk, dat ik deze nieuwe frequenties moest ontvangen die mij nu het beste zouden ondersteunen. Na een beetje met mijn armen gezwaaid en met mijn tanden geknarst te hebben, gaf ik me over aan de grotere spirituele uitoefening hetgeen mij gedurende 40 jaren ondersteund had. En dit heeft de Toewijding van mijn hart ontwaakt.

Hier is wat Aartsengel Gabriel daarover te zeggen had:

Dierbaren,

Binnenin ieder menselijk hart is een plaats dat verlangt naar Liefde. Voor sommige mensen, is het zo sterk, dat zij voelen dat zij met de noodzaak ervoor verhongeren. Misschien is er zelfs geen bewust besef van wat die nood in feite is dat zo krachtig aanvoelt. Deze plaats binnenin streeft ernaar om van overal rondom in de buitenwereld meer Liefde in/naar het hart te brengen. Het is zoals een knagende honger die bevredigd moet worden. Men mag nooit de ervaring gehad hebben die hun hart verlangt. Voor dergelijke zielen is daar het Hart van Toewijding.

Toegewijde Liefde voor God is een alles-omvattende ervaring van Heelheid. Voor sommigen, biedt het een gevoel van vervulling dat hun wezen opvult met de kracht van Goddelijke Liefde. De middelen verstrekkend om deze alles-omvattende aanwezigheid van Liefde te ontvangen is wat het hart tot uitdrukking brengt via de Toewijding aan de Hoogste Bron van Liefde die in het Universum actief is. Dit verlangen binnenin het menselijke hart om gevuld te worden met Liefde, hunkert naar een persoonlijke ervaring met de Goddelijke Aanwezigheid op een manier die nooit eerder mogelijk was in dit leven.

Voor velen, jullie hart herinnert zich een staat van vereniging met het Goddelijke waartoe jullie nog niet in staat geweest mogen zijn om te ervaren gedurende het leven op Aarde. Wanneer jij je hart vult via toegewijde uitoefeningen, kan het een uitlijning aanbieden met de spirituele kernenergie binnenin jou.

Wanneer je God wilt kennen via de directe ervaring van Goddelijke Liefde binnenin de kern van je wezen, is dit het hart van Toewijding. Wanneer je hart smelt met Liefde van de allerhoogste aanwezigheid, is dit je ziel die reageert op het Rijk van het herinneren van de Vereniging met het Goddelijke. Alles is goed.

Shanta: Het is duidelijk dat alleen een echte verandering in het menselijke bewustzijn de wereld kan transformeren. Terwijl wij onze spirits uitbreiden in/naar de rijken van het Licht die ons kunnen voeden en handhaven, doen wij ons deel om een betere wereld te creëren.

Net zoals coaches atleten door de basics halen wanneer zij hun spel moeten verbeteren, faalt het terugkomen voor mij naar de tijdloze uitoefeningen die ik gedurende 40 jaren gebruikt hebt nooit om mij te inspireren en een echte verbinding met God te verstrekken die mij handhaven.

De Oude Wijsheid uit India creëerde systemen die gedurende duizenden aan jaren gebruikt werden om levens te transformeren en manieren te introduceren om meer diep te verbinden met het heilige hart van God binnenin je wezen. Deze wetenschappelijk-ontworpen toegewijde uitoefeningen staan ons toe ons meer uitgelijnd te voelen binnenin onze lichamen jegens dat wat ons voedt en een gevoel van doel verstrekt.

Ik heb een nieuw programma ontworpen gebaseerd op deze Oude Wijsheid, genoemd“Het Ontwaken van het Hart van Toewijding, een Cursus in Praktische Spiritualiteit”

Cobie: Deze driedaagse cursus is niet gratis!! Details hierover voor de liefhebbers kan hier gevonden wordenPlease see all the details here.

Met Liefde,
Shanta Gabriel

April 9, 2016

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Permission is given for this post to be shared as long as it is used in its entirety and credit is given to the author(s) with the website posted.