zaterdag 23 april 2016

De Galactische Raad van Licht: Ingrediënten voor met Gemak Door de Overgang Heen te Gaan / 20 April 2016 / Jenny Schiltz

De Galactische Raad van Licht:
Ingrediënten voor met Gemak Door de Overgang Heen te Gaan
20 April 2016 / Jenny Schiltz
  
Het is met groot genoegen dat wij hier met jullie spreken vandaag. Het Ascentieplan voor de Aarde en Haar bewoners is zoals gepland gegaan en is in feite in de afgelopen weken versneld. Meer openen zich en accepteren Liefde, Mededogen en begrip in hun harten, wat hen toestaat deel te nemen aan glorieuze veranderingen die in deze tijd gebeuren. Wij vragen dat jullie niet ontmoedigd raken wanneer jullie over tragedie of het misbruik maken van jullie planeet horen. Dit alles zal naar het Licht komen en mettertijd getransmuteerd worden, wanneer de lessen voor alle betrokkenen eenmaal geleerd werden. Jullie moeten de macht begrijpen die jullie bezitten als jullie het Lichtwezen worden die jullie voorbestemd zijn om te zijn. Een ieder van jullie die deze veranderingen toestaat, voor het ego toestaat om geïntegreerd en gebalanceerd te worden, zal iedereen om hen heen op subtiele manieren beïnvloeden. Jullie ware aanwezigheid zal helpen een Licht te activeren en uit te stralen voor anderen om te volgen.

Wij begrijpen dat velen worstelen, specifiek terwijl de intensiteit van de informatie en de levensveranderende codes toegenomen is. De snelste manier om alle dichtheid los te laten, zodat de transformatie soepel voort zal gaan, is om in een plaats van dankbaarheid te zijn. Dit is niet de handeling van alles op te sommen waar je dankbaar voor bent, maar in feite in ieder moment dankbaar te zijn. Wij begrijpen dat dit oefening zal nemen, maar het is een doel dat waard is om te bereiken. Om in een staat van dankbaarheid te zijn betekent, wanneer het niet op de manier gaat zoals jij wilt, wanneer je ongemakkelijk bent, wanneer jij je uit het evenwicht voelt, dat je nog steeds dankbaar bent omdat je tot in je kern weet, dat dit in je hoogste goede is voor je groei. Het is het weten dat alles aan het plaatsvinden is voor de groei en expressie van je Ziel. Het is het achterlaten van het gevoel dat dingen jou aangedaan worden en het om te wisselen voor het gevoel dat de dingen voor jou gedaan worden, zelfs wanneer het onbevattelijk is.

Wanneer iemand in een staat van dankbaarheid is, manifesteren zij niet alleen hun verlangens maar stralen ook de hoogst mogelijke frequentie binnenin uit. Het is vanuit deze ruimte dat iemand in staat is om kansen en een duidelijke richting naar voren te brengen. Wanneer iemand dus gefocust is op alles dat verkeerd is, missen zij vaak de synchroniciteiten en verbindingen die gecreëerd werden. Begrijp, als je wilt, dat te allen tijde je hoogste aspect aan het werk is om je verlangens te verwerkelijken die in uitlijning zijn met jouw doel en ziel. Dat, wanneer je voertuig kapot gaat en herstel nodig heeft, dat tijdens die transactie je paden mogen kruisen met iemand die in staat is om jou een idee of zelfs een verbinding te geven naar je volgende stap op de reis. Als je dus overweldigd wordt door angst, zorgen en kwaadheid, omdat je voelt dat het leven niet op jouw manier gaat, zal je de kans missen die gepresenteerd werd.
                                
Terwijl de lagere tijdlijnen ontbonden worden in deze momenten en de collectieve tijdlijn gekozen wordt, is het belangrijk om te allen tijd je besef en intentie te handhaven. Het collectief ontbinden van de lagere tijdlijnen betekent niet dat allen zichzelf in de hoogste expressie van frequentie gewaar zullen worden. Dit schendt de Vrije Wil en doet weinig om je te helpen je meesterschap en de controle die je over energie en vibratie hebt te herinneren. Om deze reden, moet ieder persoon actief werken om diens aanwezigheid in de hogere frequentie te handhaven. Dit mag ingewikkeld klinken, maar is het niet. Handhaaf eenvoudig dankbaarheid, Liefde en vertrouwen. Met deze als je dominerende emoties, zal jij jezelf open gewaarworden en alles dat bedoeld is ervaren.

Wij begrijpen dat er veel in jullie wereld is om jullie af te leiden van dit perspectief en bij tijden zullen jullie bij jezelf gewaarworden te verschuiven in/naar een lagere frequentie. Dit is begrijpelijk en wordt verwacht terwijl jullie leren te allen tijde in jullie meesterschap te lopen. Door bewust te zijn van je emoties, door aanwezig te zijn en door je intentie opnieuw in te stellen om in dankbaarheid, Liefde en vertrouwen te leven; zal je gemakkelijk terugkeren naar je natuurlijke staat. Twijfel, angst en hopeloosheid kunnen niet in dezelfde ruimte van openhartigheid bestaan, dus begrijp dat jij het bent die moet kiezen vanuit welke vibratie je graag zou willen creëren.  
Met doorgaande ondersteuning van de collectieve missie,
De Galactische Raad van Licht

***************************************************
De Raad begon ongeveer 6 weken geleden met mij te werken. Hun collectieve vibratie was zo hoog, dat ik alleen in staat was kortdurend met hen te communiceren voordat ik in slaap viel om hun energie te integreren. Hun energie is er één van rust, vrede en Liefde. Mettertijd ben ik in staat geweest meer vrijelijk en gedurende uitgebreide periodes met hen te spreken. Onze bekwaamheid om toegang te verkrijgen tot deze hogere Rijken is zoals een spier die versterkt moet worden. Zij hebben mij geholpen grotere waarheden te begrijpen (herinneren) en om in mijn eigen kracht te lopen. Dus het is met veel opwinding en anticipatie dat ik nu gereed ben om korte boodschappen van hen te channelen.

Dank je wel aan al diegenen die mijn werk en missie ondersteund hebben door deze posten te delen. Heel veel Liefde en zegeningen naar jullie allemaal!

Jenny