Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 21 april 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht / 20 April 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
Creëer Alleen Maar Vrede
Creëer Alleen Maar Vreugde
Creëer Alleen Wat Goed Is Voor het Geheel
20 April 2016

Blossom: Hallo, dierbare vrienden. Ik ben druk geweest in mijn acterend lichaam, maar ik heb vandaag wat tijd over om in mijn channelende lichaam te stappen. Zullen we er daarom maar een draai aan geven? Ik heb jullie gemist.

Federatie van Licht: Wij heten je weer welkom in dit eenheidsmoment, Liefste Blossom. Wij willen ook heel graag onze communicatie voortzetten, alhoewel we volledig begrijpen dat dit is gereserveerd voor wanneer jij kan en wil.

Bloss: Dank je wel. Welnu, de vorige keer spraken we over iets dat zou gaan gebeuren … beschreven als ‘De band van het voorprogramma’. Hoe willen jullie van daar verdergaan?

GFL: Wij zouden graag zo ver als mogelijk hierop door willen gaan. In de zin, dat het afhangt van het verlangen van de ziel naar zichzelf … of wij überhaupt kunnen doorkomen en met jullie praten. Derhalve is het bespreken van zulke zaken als een toegroeien naar bepaalde prachtige gebeurtenissen in jullie lucht ook afhankelijk van dat zoekende binnenin jullie ziel, om de Grotere en meer Liefhebbende duurzaamheid van jullie wereld voort te brengen … via het verlangen van diezelfde ziel om terug te keren naar huis.

Jullie zijn nu meer en meer in staat om de Aanwezigheid van Het Zelf … van de WARE JIJ … NU te VOELEN. Het JIJ dat er enkel is. Het JIJ dat hier is om deze PRACHTIGE VERANDERING tot STAND te brengen.

Jullie WETEN dat dit in jullie harten zit. Dat kunnen jullie niet ontkennen … zelfs niet op slechte dagen.

Dagen waarop jullie het gevoel hebben tegen de stroom in te roeien …

Dagen, waarop alles dat jullie WETEN zich achter een gordijn lijkt te verbergen, waarop jullie je van de weeromstuit verloren en depressief voelen en de wil missen om door te gaan.

ECHTER … ondanks deze schijn die soms door jullie aderen stroomt … via chemische, uit balans zijnde processen die jullie juist op die lethargie doen afstemmen …

WEET JOUW HART … STAAT JOUW HART EROP dat er een reden is voor jouw ZIJN. Er is een bedoeling voor jouw bestaan.

Want dat is de belofte die je aan jezelf deed … ALS ÉÉN … ALS ALLES … om de Vrede binnenin jouw Wezen te herstellen … en, wanneer dat eenmaal bereikt is … nooit meer toe te staan dat het gevoel van afgescheidenheid jouw deuren verduistert … nooit meer.

Want, NAARMATE JULLIE … Dierbare Zielen … doorlopen … dapper doorlopen … steeds dieper in het LICHT van jezelf … winnen jullie het VERTROUWEN IN JEZELF terug. Laten jullie de twijfels los. Krijgen jullie je kracht terug … niet van een bron buiten je … want die is er Eerlijk gezegd niet … maar vanuit de essentie van WIE JULLIE ZIJN … winnen jullie deze kracht terug. Klaar om angsten en illusies te overwinnen die jullie naar beneden haalden … die aanhoudend hebben verteld dat jullie iets anders waren dan wat jullie zijn.

JULLIE ZIJN DE LUISTER IN PERSOON.
JULLIE … IEDER VAN JULLIE ZIJN PRACHTIGE WEZENS.

NU … is het de tijd dat jullie dit ten volle gaan erkennen.
Niet een erkenning als ‘Ja, dat hebben jullie al eerder gezegd’ … Niet als ‘Nou en … ik ben hier nog en er gebeurt niets’ …
 NIETS VAN DAT AL.

Erken het daarentegen IN DE DIEPSTE PLAATS VAN JULLIE WEZEN.
KUN JE JOU VOELEN?
KUN JE JOUW GROOTSHEID VOELEN?
Sta NU een moment stil om dit te doen.

Adem in en uit op de golf van jouw opperste Vreugde. In dit WETEN … met dit BEGRIJPEN … dat JE ZOVEEL MEER BENT DAN JE GELEERD HEBT TE GELOVEN.
JE BENT ALLES DAT JE WILT.

Ontzeg jezelf NIETS. Want wanneer je IN LIEFDE bent … is er niets dat niet ontdekt kan worden en dát te laten worden, wat jouw diepste verlangens voor jou willen.

HEB ALLES WAT JE WILT.
HET STAAT VOOR JOU KLAAR OM TE GEVEN!

Want het geven van alles dat je bent … LIEFDE … is het ontvangen van precies hetzelfde … LIEFDE.

Open je geest … open je hart voor JOUW werkelijkheid … niet dat wat je denkt dat het is. Maar DAT/HET ENE wat HET IS … DE WAARHEID … DE ZUIVERHEID VAN LIEFDE.

Duik in haar wateren en dompel jouw WEZEN onder in haar warmte. Zonder aarzeling … zonder oordeel … zonder ANGST!
Ga op in de troost van ÉÉN ENERGIE.
ER VALT ALLEEN MAAR VREUGDE VOOR JOU TE GENIETEN.
Iets anders bestaat niet … tenzij je verkiest het te creëren.

CREËER ALLEEN MAAR VREDE.
CREËER ALLEEN MAAR VREUGDE.
CREËER ALLEEN WAT GOED IS VOOR HET GEHEEL.

Dat wat de GEVER VAN ALLES is … AAN ALLEN.

Wees je bewust van je denken, Dierbaren … en laat alleen wat JOU groter maakt … wat JOU doet stralen … toe om DEEL UIT TE MAKEN VAN WIE JE BENT.

Verwerp ALLES wat niet dienstbaar is. Wees je bewust van iedere gedachte … en wuif onmiddellijk wat je niet aanstaat weg. Dat, wat je niet beter doet voelen. Zend zulke gedachten mee met de veranderingswinden en vervang ze door de Kracht van jouw bestemming.

VUL JE WEZEN MET GELOOF.
VUL JE WEZEN MET ABSOLUUT VERTROUWEN IN JEZELF.
WANT JIJ BENT HET ULTIEME WEZEN VAN LIEFDE.

JIJ kwam hier naartoe om de Trilling van deze planeet WEER te VERANDEREN in haar oorspronkelijke schoonheid en aangenaamheid.

JIJ kwam om dit te doen … omdat JIJ DE(G)ENE bent die dat kan.
En tezamen … met jouw zusters en broeders … jouw reflecties van jouw Licht-zelf … hebben jullie daarvoor gekozen.

Stap verder door in Licht … Geliefde Zielen van de Aarde.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

Wij geven jullie onze belofte dat alles wat jullie geven niet voor niets zal zijn.
Jullie zullen de Nieuwe Wereld zien …
Jullie zullen ERIN LEVEN.

Want JULLIE schiepen het … voor jullie zelf en voor hen die gaan komen en doorgaan met scheppen … van datgene waarmee jullie begonnen.
VOEL JULLIE HARTEN OPRIJZEN VAN OPWINDING.
Verhoog in elk moment jullie Trilling met deze opwinding.

In de WAARHEID … in het WETEN … dat jullie, als jullie dit doen …
BIJ IEDERE ADEMHALING …
ALLES VERANDEREN …
JULLIE PLANEET … SCHIP EN LADING … WORDT VERHEVEN … IN EEN STRALEND NIEUWE WERELD.

Kijk om je heen. Luister. Jullie worden nu door zo velen bijgestaan, die hier zijn om jullie uit het moeras te leiden naar de GLORIERIJKE ZONNESCHIJN.

Voel DEZE WOORDEN … KEN ZE … LAAT ZE RESONEREN BINNENIN JULLIE WEZEN … JULLIE WETEN.

Jullie worden sterker en sterker … NU EN ALTIJD.
Jullie vliegen lichter en lichter … NU EN ALTIJD.
Jullie rijzen Hoger en Hoger … NU EN ALTIJD.
IN DE ONEINDIGE HEERLIJKHEID VAN DAT WAT JULLIE ZIJN.
LIEFDE.

Bloss: Mooi werk, jongens … In Liefde en dank.

****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.

De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

****