Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 april 2016

Benjamin Fulford Rood en Groene Aziatische geheime genootschappen onder nieuwe leiding beloven “de aarde te doen trillen” / April 18, 2016

Benjamin Fulford
Rood en Groene Aziatische geheime genootschappen onder nieuwe leiding beloven “de aarde te doen trillen”
April 18, 2016

Vorige week vertelde iemand die claimde een vertegenwoordiger te zijn van de belangrijkste familie van de Hongmen Worldwide Chinese Union, de White Dragon Society dat de Red en Green onder een nieuwe leiding waren. Hij zei: “Wanneer de Aziatische gigant beweegt, zal de aarde trillen maar ons doel is wereldvrede.” Niet veel meer kan er geschreven worden over de Red en Blue en WDS gesprekken echter, je kunt er zeker van zijn dat grote gebeurtenissen zich spoedig zullen ontvouwen.

Er is ook een hoop gepraat vanuit meerdere bronnen inclusief de CIA en het Pentagon, over een soort van financiële gebeurtenis, veel groter dan de Lehman shock, welke op het punt staat te gebeuren. Terwijl de ervaring ons geleerd heeft voorzichtig te zijn over specifieke datums, gaan vele bronnen zelfs zo ver te zeggen dat het op 19 april zal zijn. Dit is de dag waarop de Shanghai Gold Exchange zal beginnen met zijn platform voor goudhandel met de bedoeling om de goudprijs over te nemen van de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde banken.

Het is dus waarschijnlijk geen toeval dat de Deutschebank vorige week in de rechtszaal toegaf dat het de goud en zilverprijzen manipuleerde en beloofde de informatie prijs te geven die het heeft over andere grote banken die betrokken zijn bij de prijsmanipulatie.

Dus, we hebben de Chinezen die een gouduitwisseling beginnen op het zelfde moment dat de Westerse banken die traditioneel de goudprijzen vaststellen publiekelijk ontmaskerd worden wegens fraude. De Shanghai Gold Exchange zal het ook mogelijk maken voor de Aziaten om de off-market goudvoorraden die ze naar verluidt bezitten, in omloop te brengen als een wettig betaalmiddel. Dit betekent dat de Chinese yuan op zijn minst deels ondersteund wordt door goud.

Dit is waarschijnlijk de bron van verslagen als deze:


die claimen dat China een internationaal door goud ondersteunde Yuan zal lanceren en zal stoppen de VS dollars te accepteren, beginnend deze week. We zijn niet in staat geweest om onafhankelijke bevestiging hiervan te krijgen maar kunnen zeggen dat de WDS de Chinezen heeft aangeraden een dergelijke actie te ondernemen in samenwerking met het leger van de VS en agentschappen.

Zeker is dat de minsisters van financiën en top centrale bankiers uit de G20 landen allemaal bijeen waren in Washington vorige week voor zowel regelmatig geplande als een noodsituatie overleg. De gouverneurs van de Federale Reserve Raad hadden ook een hoop spoedoverleggen.

Een zichtbaar resultaat was vorige week historisch belangrijk nieuws dat een melding maakte van de Federal Deposit Insurance Corporation die bankgiganten als JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Fargo, New York Mellon Bank en State Street Corp, vertelde dat hun faillissement plannen niet geloofwaardig waren.”

https://www.rt.com/usa/339518-banks-disaster-readiness-regulators/


Om het anders te zeggen, enkele van de top Khazariaanse cabal banken en eigenaren van de Federale Reserve Raad werd eigenlijk gezegd dat ze in werkelijkheid failliet zijn.

Pentagon en CIA bronnen vertellen ons beiden dat toen de Voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen een ontmoeting had met President Barack Obama en Vice President Joe Biden, Yellen het leger van de VS vroeg om overduidelijke problemenmakers te mobiliseren en in FEMA kampen te zetten om massaprotesten te voorkomen na een door de Fed geplande actie om de grote banken te redden door het spaargeld van de bevolking te stelen. “Laat de dollar sterven en vraag een borgtochtsom,” is hoe de CIA bron Yellen’s voorstel samenvatte. In ieder geval, het leger zei nee, ze hadden andere plannen. Yellen had de goud deal moeten accepteren die haar vorige week werd aangeboden door de Aziaten toen ze de kans had.

In plaats daarvan heeft het leger nu Yellen gedwongen om de Fed zover te krijgen een openbare brief te sturen aan JP Morgan om de wereld te laten weten “dat het instabiel is.” Militaire druk zat ook achter de FDIC waarschuwing aan de grote vijf banken die hierboven werden genoemd. Als gevolg hiervan zijn Wells Fargo en andere banken begonnen hun personeel te trainen voor een “nood scenario.”

Het leger van de VS werkt ook actief aan het creëren van een nieuwe door de regering uitgegeven VS dollar ondersteund door zilver en Aziatisch goud om de VS economie draaiende te houden na de instorting van het schuldenslavernij banksysteem van de Khazariaanse maffia, zeggen WDS bronnen.

De situatie is niet veel beter in Europa. Het IMF verklaarde vorige week openlijk dat de Europese banken 900 biljoen Euro aan slechte schulden hebben en dat ze het niet langer uit kunnen stellen om er iets aan te doen. Het is een goede gok dat de werkelijke slechte schuld cijfers veel hoger liggen dan wat het IMF bereid is om toe te geven. Met andere woorden, veel van de top Europese banken zijn waarschijnlijk ook failliet. Barclays, Deutschebank, Credit Suisse en UBS worden kritisch onderzocht om te zien of ze solvent zijn, zeggen Russische bronnen.

Dit is misschien waarom de Khazariaanse maffia oligarchen plotseling campagnes hebben gelanceerd in de VS en Europa om belastingparadijzen te sluiten en de $31 biljoen aan offshore geld in de wereld naar Europa of de VS te dwingen waar ze het in beslag kunnen nemen en faillissement kunnen afwenden. CIA bronnen zeggen dat de Rothschilds er al in geslaagd zijn om “biljoenen” dollars naar Reno, Nevada te lokken met deze kakkerlak hotel zwendel. Je kunt er zeker van zijn dat het niet hun eigen offshore geld is dat ze van plan zijn te repatriëren.

Geld dat zeker in beslag zal worden genomen is dat van de door VS dollars gedomineerde Saudi Arabische holdings. Vorige week waren er gezamenlijke propaganda mediaverslagen waarin stond dat Saudi Arabië zijn VS tegoeden en schatkistcertificaten zou verkopen met een waarde van honderden miljarden dollars als de VS regering het 28 pagina’s tellende verslag over 911 zou vrijgeven of wanneer het families van slachtoffers zou toestaan om Saudi Arabië aan te klagen.

Echter, Saudi Arabië heeft die keus niet en zal in plaats daarvan ontdekken dat zijn VS holdings al in beslag werden genomen. Zelfs met Turkse en Israëlische hulp kunnen de VS en Rusland hen plat slaan als insecten als ze bezwaar hebben tegen zo een inbeslagname.

In feite, zal volgens Pentagon bronnen, President Obama deze week een bezoek brengen aan Saudi Arabië om hen de regels voor te lezen en hen te dwingen te stoppen met hun problemenmakerij in de wereld. Verder, zal Obama de 28 pagina’s vrijgeven wanneer hij terugkeert van zijn bezoek, zeggen de bronnen.

Op het zelfde moment terwijl Obama een bezoek brengt aan Saudi Arabië, werd de Israëlische Eerste Minster Benyamin Netanyahu op het matje geroepen in Moskou. Daar zal hem verteld worden om de Golan Hoogte terug te geven aan Syrië en zich te schikken naar andere VN resoluties betreffende Israël of anders zal het sancties tegemoet zien en dat “alle opties boven tafel zullen komen.” Dit kan een volledige blokkade van Israel betekenen. Verder, zeggen de bronnen dat Obama, ondersteund door het leger van de VS, het gewoonlijke VS veto recht niet zal gebruiken om Israël te redden van de VN sancties.

De Russen, zullen ook gaan vragen om de teruggave van gestolen goud dat van de Tsaar van Rusland werd gestolen door de Rothschild familie, de werkelijke bestuurders van Israël, zeggen de bronnen. De bibliotheek van de bank van Japan heeft een verslag over Japanse oorlogsschepen die aankomen in Wladiwostok in 1918 om 10 ton van het goud van de Tsaar te evacueren voordat de communisten er beslag op konden leggen. Dit goud werd later verscheept naar Londen, volgens de BOJ. Dit is waarschijnlijk pas het topje van de vermiste Russische goudijsberg.

Nu we het over goud hebben, er is een vlaag van activiteit gaande in verband met goudvoorraden in Indonesië. Deze week bezoekt de Indonesische President Joko Widodo (Jokowi) Duitsland, het UK, België en Holland om onder andere te praten over het Indonesische goud. Het blijkt dat het goud overgebracht werd door de Japanners wat betekent dat het werd afgenomen van andere Aziatische landen die nu beweren dat het van hun is, zeggen CIA bronnen in Indonesië. De Europeanen voelen ook een lust voor dit goud. Foto’s van de Indonesische goudplaats kunnen beschikbaar worden gemaakt voor geïnteresseerde partijen, zeggen de bronnen.

In ieder geval, aan het einde van de dag, zal er waarschijnlijk een overeenkomst nodig zijn tussen de witte hoeden (WDS) van het Pentagon en de Chinezen om dit uit te zoeken.

Een openlijk teken dat de witte hoeden van de VS en de Chinezen al deals sluiten kan bevestigd worden door het feit dat vorige week de Chinees bestuurde Asian Infrastructure Investment Bank en de door de VS bestuurde World Bank hun eerste gezamenlijke financiële project aankondigden

http://news.xinhuanet.com/english/2016-04/14/c_135277902.htm
De volgende stap is de schaal te verhogen van investeringen van miljarden naar biljarden dollars.

Een andere overeenkomst die uitgewerkt werd tussen de WDS en de Chinezen betreft Japan. Eerste Minister Shinzo Abe, die uiteindelijk verslag uitbrengt aan de Agnelli broers en Evelyn de Rothschild, moet opstappen, zijn beide kanten het over eens. De Chinezen dringen aan op lange termijn politicus en machtshandelaar Ichiro Ozawa maar hij was te anti Amerikaans voor de smaak van het Pentagon, zeggen bronnen betrokken bij de onderhandelingen. Om deze reden wordt het TV talent en voormalig gouverneur van het Miyazaki Prefectuur beschouwd als Abe´s vervanging, zeggen de bronnen. HIgashikokubaru zou de leiding hebben over een vreugdefeest en herverdeling van tegoeden, zeggen ze.

De andere ontwikkeling is dat Japan zich nu voorbereid op het volledig legaliseren van marihuana en het geven van de controle over de hieruit voorvloeiende zaken aan de Aziatische geheime genootschappen. Otsuka Pharmaceuticals, is ondertussen van plan een belangrijke speler te zijn in de medische marihuana industrie, zeggen bronnen bij de Aziatische geheime dienst.

Hoewel, wat betreft Japan, de aardbeving vorige week in het zuiden van Japan, bleek gebaseerd op seismologisch en ander bewijs, een natuurlijke te zijn. De vulkanische ring van vuur rondom de Stille Oceaan is erg actief omdat er een nieuw continent geboren wordt in het midden van de Stille Oceaan, volgens P2 Vrijmetselaar lodge bronnen. Dit zal niet ineens gebeuren maar er zijn al nieuwe eilanden.

Vertaling: Lia