Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 april 2016

Benjamin Fulford Federale Reserve Raad en VS dollar zullen geraakt worden door financieel Armageddon als Aziatische goudaanbod wordt geweigerd / 12 april 2016

Benjamin Fulford
Federale Reserve Raad en VS dollar zullen geraakt worden door financieel Armageddon als Aziatische goudaanbod wordt geweigerd
12 april 2016

De Aziatische Dragon Familie heeft de eigenaren van de Federale Reserve Raad duizelingwekkende hoeveelheden goud aangeboden tegen een 13% korting op de marktprijs. Het idee is om 10% van dit geld uit te geven aan een enorme campagne om de armoede te beëindigen, de vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid op een pad te sturen van exponentiële expansie in het universum. De bal ligt nu in de hoek van het VS regime in Washington DC. Dat is waarom de President en Vice President van de VS een spoedontmoeting hebben op 11 april met de voorzitter van de Federale Reserve Raad Janet Yellen. Een lid van de Dragon Familie zal ook bij de ontmoeting aanwezig zijn. Beweren CIA bronnen in Azië.

Als de Feds de Aziaten weigeren, zullen de BRICS naties en de Europeanen een nieuw internationaal door goud ondersteunde valuta aankondigen die gedurende een periode van drie maanden kan worden ingewisseld voor VS dollars. Na die periode, zal de VS dollar niet langer worden geaccepteerd door tenminste 188 landen, waardoor het Washington regime geïsoleerd en failliet achterblijft.

In dat geval, zullen, om oorlog te voorkomen, de militaire operaties van de VS buiten de Verenigde Staten worden gefinancierd met de nieuwe valuta. Het nieuwe regime dat uiteindelijk de failliete Feds in de VS zal vervangen zal vrij zijn om zijn eigen valuta te gebruiken met de mogelijkheid om onbeperkt geld uit te geven binnen de VS.

Ter aanvulling op de financiële sancties tegen de Feds, zullen de vechtkunst verenigingen van de wereld gemobiliseerd worden om een einde te maken aan de op uitroeiing gerichte factie van de Khazariaanse maffia. Chodoin Daikaku, het zogenaamde hoofd van vele van de vechtkunst facties, wordt ontheven van zijn plichten en zal vervangen worden door Masaaki Hatsumi, hoofd van de Bujinkan Dojo. De reden hiervoor is dat Daikaku, wiens werkelijke naam is Ryosuke Matsuura, geweigerd heeft om de vechtkunst verenigingen te mobiliseren onder zijn veronderstelde leiderschap ondanks dat hem uitvoerig bewijs werd gegeven dat de Khazariaanse maffia actief geprobeerd heeft om meer dan 90% van de wereldbevolking te vermoorden. Met andere woorden, meerdere klappen werden uitgedeeld tegen het menselijk ras en ondanks een legitieme behoefte aan zelfverdediging, doet hij niets.

Het bewijs dat hij negeert, is inclusief meerdere pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen, de verspreiding van bio wapens als ebola, HIV en SARS, pogingen om massale sterfte te veroorzaken door boeren te betalen om brandstof te verbouwen in plaats van eten en veel meer. Niet alleen dat, na de mislukking van deze pogingen om miljarden te vermoorden waarvan de Satanisten aankondigden dat ze ze zouden vermoorden, lijkt het er op dat ze zich voorbereiden op een enorme offerande gebeurtenis: tenminste duizend tempels voor Baal worden gebouwd over de hele wereld. In vroegere tijden werden kinderen traditioneel verbrand als offer voor Baal, ook wel bekend als Molech en later Set en tenslotte nu als Satan.


http://nypost.com/2015/12/29/3-d-printing-to-bring-syrian-arch-destroyed-by-isis-back-to-life/

Het blijft een feit dat het regime van Barack Obama in de Verenigde Staten niet één van de daders of planners van deze wreedheden heeft gearresteerd. Dit betekent dat alle leden van de militaire politie, de agentschappen en vechtkunst verenigingen omhoog moeten in de rangorde en er op moeten staan dat er actie wordt ondernomen voordat er meer doden gaan vallen.

Gelukkig, is er bewijs dat tenminste enige serieuze actie werd ondernomen. Bijvoorbeeld, de totale Zwitserse tak van de Rotschild familie wordt gezocht door de politie, volgens bronnen bij het Pentagon. De Zwitserse tak van de Rotschilds, die de BIS controleren, worden door vele onderzoekers beschouwd als het hoofd van de octopus. Dit is nog maar het begin van de ontmanteling, beloven ze.

Een belangrijk ding om je te realiseren is dat de “Panama Papers” operatie welke nu breeduit wordt gerapporteerd in de gezamenlijke media niet is wat het lijkt, zijn meerdere bronnen het over eens. Het feit dat het voornamelijk leiders van landen verbonden met de Nazi factie van de Khazariaanse maffia zijn, zoals de leiders in de Oekraïne, de Verenigde Arabische Emiraten, Katar, Georgië en Saudi Arabië, die worden ontmaskerd, doet vermoeden dat er een grotere samenzwering achter zit. In werkelijkheid zijn de Panama Papers een enorme dolksteek operatie ontworpen om de $31 biljoen van het wereld offshore geld te lokken naar de VS, zeggen CIA en andere bronnen. Daar is waar het in beslag zal worden genomen om het enorme zwarte gat te dichten in de rekeningen van de VS regering, zeggen de bronnen. Dat is waarom gezamenlijke media uitlaatkleppen als Bloomberg en de Wall Street Journal grote artikelen publiceren waarin staat dat Reno, Nevada de enige veilige plaats in de wereld is voor zwart geld. Dat is ook waarom ze vermelden dat de Rothschilds hun winkel geopend hebben in Reno en klanten aanmoedigen om hun fondsen daar te beheren.

Belangrijker nog, de Panama Papers operatie maakt deel uit van een enorme campagne om alle belastingparadijzen van de wereld te ontmantelen. De Britse belastingparadijzen als de Kaaiman Eilanden hebben hun mogelijkheden om illegaal of zwart geld onder te brengen al verloren dankzij nieuwe regels over openbaarheid.

Een ambtenaar bij de geheime dienst van het leger van de VS zei: “Panama was een operatie van de inlichtingendienst gericht op het openbaar maken van corruptie evenals de verandering van regime [inclusief die van de VS].”

De operatie werd ook ontworpen om leden van de cabal “af te persen of te vervolgen die zich verstoppen achter hun gestolen buit in het buitenland,” vervolgde hij.

Enkele van de namen in de Panama Papers die niet in het openbaar zijn gebracht zijn o.a. Hillary Clinton’s “team,” de Bushes en vele VS oligarchen, politici en rechters, voegt hij toe.

Het Globo TV network dat probeert een verandering van regime te veroorzaken in Brazilië is ook geïmpliceerd samen met de Argentijnse President Mauricio Macri en drugsbarons als El Chapo.

In antwoord op Panama, merkte de agent op dat “de elite in paniek raakte en brand stichtte in de kelder van het hoofdkwartier van de Internationale Inkomsten belasting,” in een mislukte poging om belastend bewijs te verdoezelen.

FBI pogingen om Hillary Clinton te arresteren raken ook steeds meer op stoom. Vorige week werd President Obama gedwongen op Fox TV te garanderen dat Hillary geen speciale behandeling zal krijgen, “wat betekent geen verontschuldigingen en geen gratie,” zeggen FBI bronnen. Ze wordt verwacht spoedig ondervraagd te worden door het hoofd van de FBI “voor de serieuze misdaad van het uitvoeren van een private buitenlandse politiek en geheime operatie,” terwijl ze een officiële post bekleedt.

Hopelijk wordt Clinton ook voor het gerecht gedaagd voor haar misdaden tegen de bevolking van Haïti en haar verduistering van Rode Kruis geld dat bedoeld was voor de slachtoffers van de op de zeebodem gebruikte nucleaire wapens die de tsunami aanval tegen dat land veroorzaakten.

De Panama Papers operatie is ook gebruikt door de Westerse gezamenlijke media om het te doen voorkomen alsof de Russische President Vladimir Poetin betrokken was bij schemerige buitenlandse zaken. Echter, Russische bronnen beweren dat deze aanval hem het excuus hebben gegeven dat ze nodig hebben voor het vrijgeven van Sovjet Unie documenten uit 1930-1989 die collaborateurs in Amerika en Europa vermelden die in het geheim werkten voor het Sovjet Communisme.

De Russen zullen ook de families en bedrijven openbaar maken die samenwerkten met Hitler.

Daar bovenop, het Russische plan dat laat zien wie in het Westen nog steeds probeert de VS en EU te ondermijnen.

Er is ook Russisch/VS samenwerking bij het identificeren en elimineren van belangrijke agenten die werken voor de Khazariaanse maffia in het Westen en in Rusland, zeggen de bronnen.

In Turkije, ondertussen, is de evacuatie van de VS troepen, met de uitzondering van een groep manschappen voor speciale operaties welke de nucleaire wapens daar bewaakt, gedeeltelijk gericht op het afsnijden van de Bush cabal drugshandel op de Incirlik luchtbasis, zeggen Pentagon bronnen.

Turkse en Israëlische pogingen om de gevechten aan te wakkeren tussen Moslims en Christenen in Nagorno Karabakh zijn gestopt door de Russen, Dit was een wanhopige poging van de Turken om te voorkomen dat de Russen actie ondernamen tegen het schurken regime van Recep Erdogan in Turkije.

In Azië ondertussen, zijn nieuwe verslagen over Japans plutonium dat getransporteerd wordt door Britse schepen naar de VS
http://www.japantimes.co.jp/news/2016/03/21/national/two-british-ships-arrive-in-japan-to-transport-plutonium-for-storage-in-u-s/
een dekmantel voor het feit dat de frauduleus gekozen regering van Shinzo Abe gedwongen wordt om het Japanse arsenaal van nucleair bewapende raketten te ontmantelen. Vele van deze raketten zijn gestuurd naar Noord Korea om hun ontmanteling te voorkomen, dat is waarom er een recente stortvloed van nieuwsrapporten over Noord Koreaanse atoomraketten is geweest, zeggen White Dragon Society bronnen in Japan.

Wanneer de strijd om de planeet aarde eindigt, is deze schrijver van plan om Abe aan te klagen voor zijn betrokkenheid bij de moordaanslagen op mij. Dit is omdat ik op 30 juni 2012 werd gestoken met een giftige naald door een Noord Koreaanse agent Mutsuaki Okubo genaamd. Dit incident vond plaats ten overstaan van vele getuigen en werd zelfs op video opgenomen. Ondanks twee keer aangifte te hebben gedaan bij de politie, een keer bij de Musashino Politie, en een andere keer bij de Marunouchi politie, heeft de Japanse regering, officieel aangevoerd door Abe, geen actie ondernomen. Dit betekent dat Abe medeplichtig is. Verder heeft Chodoin Daikaku toegegeven dat Okubo een volgeling was maar hij is er ook niet in geslaagd om actie te ondernemen in deze zaak.

Persoonlijke grieven terzijde, het Abe regiem plundert ook de Japanse economie om zo uiteindelijk zijn Khazariaanse bende leiders te ondersteunen. Het plunderen, zoals eerder gemeld, neemt de vorm aan van het stoppen van Japanse pensioen en spaargelden in de aandelenmarkt, waar het overgebracht wordt naar door de Khazariaanse bende gecontroleerde trust fondsen. Dat is waarom de Japanse aandelenmarkt omhoog blijft gaan zelfs terwijl buitenlanders door gaan met verkopen.

http://www.zerohedge.com/news/2016-04-10/blackrock-turns-its-back-japan-leaving-kuroda-scrambling

Het geld dat geroofd wordt van Japan is niet genoeg om de Khazariaanse Wall Street gangsters te redden omdat ze wankelen door de lage energieprijzen plus het verlies van drugsgelden en van  investeringsgelden van banken, hun enige wettelijke bron van inkomsten. De meeste grote fusies die door de bankiers werden geregeld worden ook gestopt omdat ze anti concurrerende monopolies en oligopolies veroorzaken.

Het feit dat banken begonnen zijn negatieve rentetarieven hypotheken aan te bieden en consumenten leningen in Nederland, België en Duitsland, is een duidelijk teken dat het totale systeem van Babylonische schuldenslavernij uiteen valt. Dat is waarom mensen zich realiseren dat deze bankiers geld creëren uit het niets en deze illusie gebruiken om schuldenslaven te creëren. Dus, zelfs als een bank iemand 100 dollar leent maar zegt dat ze maar 90 dollar hoeven terug te betalen vanwege negatieve rentetarieven, betekent het nog dat je moet werken om 90 dollars te verdienen om ze terug te betalen voor “geld” dat ze creëerden uit niets dan illusie.

De mensheid wordt wakker en het zal niet lang duren voordat de regering van Khazariaans Satan aanbiddende slavenhouders voor altijd eindigt.

In een laatste aantekening, deze schrijver is nu op de hoogte van 20.000 ton goud dat op zes verschillende locaties wordt bewaard dat beschikbaar wordt door de Dragon familie ten behoeve van het menselijke ras en de andere levensvormen op deze planeet. Dit is maar een fractie van het totaal wat de Aziaten bezitten.

Vertaling: Lia