Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 april 2016

Benjamin Fulford: Doorslaggevende aanvallen op Khazariaanse maffia / 4 april 2016

Benjamin Fulford:
Doorslaggevende aanvallen op Khazariaanse maffia
4 april 2016

Beslissende aanvallen op Khazariaanse maffia ontwikkelen zich in Polen, Turkije, Washington  DC, Japan en elders.

De strijd om de planeet te bevrijden ontvouwt zich in een zelfs nog dramatischere snelheid terwijl de Khazariaanse slavenhouders onder de aanval komen in hun bolwerken in Polen, Turkije, Oekraïne, de VS, Japan en elders. Tegelijk met het versnellen van het neerhalen van de Khazariaanse maffia, vorderen de onderhandelingen op hoog niveau richting een nieuw financieel systeem op een soepele en vriendelijke manier, volgens meerdere bronnen die direct zijn betrokken bij de onderhandelingen.

Ten eerste over het ontmantelen van de maffia. Het belangrijkste podium voor actie is nu Turkije, welke een paria staat is geworden. Er zijn groeiende tekenen dat een korte maar erg intense oorlog om het Turkse fascistische regiem omver te werpen op het punt staat te beginnen.

Het duidelijkste signaal hiervoor was het feit dat het leger van de VS vorige week alle familieleden van militairen weghaalde uit Turkije. Ze deden dit op een tijdstip waarop de Turkse President Recep Erdogan een bezoek bracht aan de Verenigde Staten, met andere woorden, toen de VS hem als gijzelaar kon houden wanneer hij de evacuatie van Amerikanen uit Turkije wilde voorkomen. Het feit dat geen VS regeringsambtenaar een ontmoeting had met de Turkse Erdogan, aan de oppervlakte de President van een belangrijke NATO bondgenoot, terwijl hij een bezoek bracht aan de Verenigde Staten, is een erg zichtbaar teken dat zijn regiem niet beschermd zal worden wanneer Rusland het zal aanvallen.

Een duidelijke aanwijzing dat Rusland zal aanvallen is het feit dat Rusland officieel gevraagd heeft om een afgrendeling van de Turks, Syrische grens. Zo een oproep is een waarschuwing voor een oorlog die zal volgen wanneer er niet naar geluisterd wordt.

Israël, een land met een indrukwekkend verleden als het gaat over het direct evacueren van zijn burgers vlak voor een belangrijk gewelddadige gebeurtenis, heeft ook zijn burgers al uit Turkije geëvacueerd.


Ambtenaren bij de Russische regering hebben ondertussen de schuld gegeven aan een “derde macht” die verantwoordelijk zou zijn voor het provocerende vechten tussen Christelijk Armenië en Islamitisch Azerbeidzjan en het aanmoedigen van problemen in het Midden Oosten en elders in centraal Azië.

http://tass.ru/en/politics/866824

Sinds Turkse troepen en agenten gezien zijn op de meeste van deze probleemplekken, is het duidelijk dat Turkije sterk betrokken is bij deze “derde macht,” welke bijna zeker de Khazariaanse maffia is.

Egypte heeft ook aan Israël gevraagd om Turkije niet toe te staan militaire activiteiten te ondernemen in de Gaza strook of het Sinaï schiereiland. Het Turkse Erdogan regiem heeft de Egyptische regering als illegaal bestempeld nadat het de door de Khazariaanse maffia ondersteunde “Moslim” Broederschap regering daar had verwijderd.

http://www.veteranstoday.com/2016/03/29/egypt-asks-israel-to-keep-turkey-away-from-gaza/

De totale isolatie van Turkije en zijn onmogelijke militaire situatie betekent dat de “ISIS” campagne om de macht in het Midden Oosten te grijpen, vanwege zijn $2 biljoen aan olieopbrengsten, is gedoemd. De gnostische illuminatie, de eerste organisatie die ISIS in het openbaar noemde, ziet zijn ISIS campagne in wanorde en heeft nu een nieuwe serie waarschuwingen uitgevaardigd. Volgens illuminatie grootmeester “Alexander Romanov,” zullen de illuminatie hun plannen voor het reduceren van de wereldbevolking met 90% niet opgeven. Om het publiek een idee te geven van hun plannen hebben de illuminatie net hun internetsite opnieuw gelanceerd de eerste keer sinds hun creatie van ISIS.

http://armageddonconspiracy.co.uk/

De site heeft als kenmerk een afbeelding van de vier ruiters van de Apocalyps, een video met als kenmerk willekeurig geweld tegen op Europeanen lijkende mensen, mysterieuze geometrie en aanwijzingen voor nucleaire terreur. “Romanov” zegt dat de illuminatie nog steeds een 500 kiloton nucleair wapen tot hun beschikking hebben, dat gestolen werd van de Russische onderzeeër Kursk en dat ze bezig zijn te besluiten waar ze het gaan gebruiken.

Sinds hij blijkbaar voelde dat hij meerdere locaties had waaruit hij kon kiezen, is het duidelijk dat deze factie op zijn minst een onderzeeër tot zijn beschikking heeft. Ook gezien Romanov een hint gaf over de 22-28 april G7 conferentie in Mie, Japan, dat een mogelijk doelwit was, het is erg waarschijnlijk dat de onderzeeër gestationeerd is vlakbij een geïsoleerd Japans eiland, mogelijk Mageshima,

https://en.wikipedia.org/wiki/Mageshima

De locatie van een verlaten olie faciliteit. Megeshima is binnen een makkelijk bereikbare afstand van de Mie topconferentie plek. Een aanval op deze topconferentie zou de “aanzet” kunnen zijn voor een oorlog waar Japans Minister van Financiën Taro Aso recentelijk op doelde.

In ieder geval, zou zo een terreurdaad, zelfs wanneer Noord Korea de schuld krijgt, niet genoeg zijn om de Derde Wereldoorlog uit te lokken en het door de gnostische illuminatie kunstmatig geplande Armageddon. Dat is omdat het Russische, Chinese leger en leger van de VS weten dat de recente nucleaire dreigingen van Noord Korea die in de Westerse propaganda media worden uitgelokt, in feite niet komen uit Noord Korea. Alles wat je hoeft te doen is kijken op de officiële Noord Koreaanse nieuwssite

http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

elke keer dat er Noord Koreaanse verhalen over Noord Koreaanse dreiging naar buiten komen in de Westerse gezamenlijke propaganda media om dit te bevestigen. Je zult deze bedreigingen niet op hun officiële nieuwssites vinden.

Het werkelijke Noord Koreaanse probleem is eigenlijk een verdeeldheid tussen de facties van de Koreaanse en Japanse Koninklijke families die Japan en Korea bestuurden tot het einde van de Tweede Wereldoorlog en degenen die onder controle staan van de VS bezettingstroepen na de Tweede Wereldoorlog.

De splitsing die vorige zomer begon in het Yamaguchi Gumi, Japans grootste Yakuza handelsbedrijf syndicaat (wettig en onwettig) laat de scheuring zien tussen deze twee facties. De “Noord Koreaanse” Yamakan factie gevestigd in Kobe is voor een groot deel afhankelijk van inkomsten van amfetamines gefabriceerd in Noord Korea. Op drugs lijkende amfetamines en plantaardige medicijnen als marihuana zijn volop verkrijgbaar in Noord Korea.

De in Nagoya gevestigde Kodokai factie blijft weg van drugs en steunt meer op smeergelden afkomstig van publieke werken, infiltratie van grote banken en die soort dingen. Ze steunen de keizerlijke familie die nu de Chrysanthemum troon bezetten.

De White Dragon Society heeft voorgesteld de waarheid te onthullen over de situatie van de Koninklijke familie in Korea en Japan als een goede eerste verzoenende stap om te nemen. Dit kan gevolgd worden door een soort van strategisch huwelijk tussen Noord Koreaanse en Japanse keizerlijke facties als deze families hun plannen uitvoeren om het Koreaanse Schiereiland te verenigen met Japan. Chinese regeringsbeambten zeggen dat ze niet protesteren tegen zo een vereniging maar voegen er aan toe dat het niet echt hun zaak is.

In Maleisië richt ondertussen het internationale onderzoek naar de verdwijning van de Maleisische vlucht 370 de aandacht op de betrokkenheid van JP Morgan, Deutschebank en Edmond de Rothschild Bank net als Goldman Sachs, bronnen nauw verbonden bij de onderzoeken beweren dat.

In het nabijgelegen Indonesië en de Filippijnen, leren we ondertussen dat Nathan Rothschild uit zijn steenkool investeringen in Indonesië is geschopt nadat er $300 biljoen vermist werd, zeggen CIA ambtenaren in Indonesië. Dit is misschien wel of niet gerelateerd aan het feit dat vorige week een Indonesische sleepboot 7000 ton kolen sleepte die waren buitgemaakt in Islamitisch Indonesië door aan ISIS verbonden Filippijnse Abu Sayyaf “Moslim”rebellen.

http://www.indonesia-investments.com/news/todays-headlines/10-indonesians-kidnapped-by-abu-sayyaf-militants-in-the-philippines/item6648

De pseudo Moslim rebellen worden waarschijnlijk binnenkort onschadelijk gemaakt.

In Europa bevinden zich ook Khazariaanse proxies in diepe problemen. De door de Khazariaanse bende gecontroleerde Oekraïense regering is nu failliet, geïsoleerd en onderhandelt over overgave.

In Polen, onderzoekt de regering de luchtvaartramp van 2010 waarbij het grootste deel van de Poolse regering werd gedood, inclusief de toenmalige president Lech Kaczynski, tweelingbroer van de vooraanstaande politicus Jaroslaw Kaczynski.

https://www.rt.com/news/337931-smolensk-crash-tusk-blamed/

Bijna onmiddellijk na deze crash stuurde de Poolse Regering Dondald Tusk, de huidige President van de EU, de laan uit en hielp wetten te laten passeren die Polen in staat stelden de Euro te adopteren. Het vermoeden is dat Tusk beloond werd met het EU voorzitterschap vanwege zijn hulp bij het mogelijk maken van de vliegtuig crash.

http://truth11.com/2010/04/17/did-global-elite-kill-polish-president-kaczynski/

In de VS, ondertussen, betekent de grote gegevensstroom over Panamese Papierbedrijven en complotten voor belastingontduiking dat Panama de Kaaiman Eilanden heeft opgevolgd met het niet meer beschikbaar zijn als een toevluchtsoord voor illegale biljoenen van de Khazariaanse bende. Dit betekent dat al het Khazariaanse buitenlandse geld zich nu concentreert in Reno, Nevada. Dit is misschien waarom senior Khazariaanse partijbonzen als Henry Kissinger kortgeleden geprobeerd hebben om een ontmoeting te krijgen met hoge Chinese regeringsambtenaren. Chinese regeringsbronnen zeggen dat Chinese leiders “ze aan het ontwijken” zijn.

Dit is de achtergrond voor de “nucleaire veiligheidsconferentie” met Washington DC als gastheer, vorige week bij VS gezamenlijk regeringswoordvoerder Barack Obama. Het feit dat Rusland, aantoonbaar de wereld nummer 1 atoommacht, daar niet bij was maakt het nogal duidelijk dat het niet echt een nucleaire conferentie was. De echte conferentie was tussen China en de VS en het belangrijkste onderwerp van discussie was het nieuwe financiële systeem, zijn VS en Chinese regeringsbronnen het over eens.

Financieel gesproken is er daar nu een Mexicaanse impasse tussen Oost en West. Het Oosten heeft goud terwijl het Westen dollars, yen en euro’s heeft die hier uitgegeven kunnen worden en nu om “spullen” te kopen. Op dit moment zegt het Oosten (voornamelijk China) “we willen jullie papier niet erkennen,” terwijl het Westen zegt “we zullen jullie goud boycotten.” Dat is waarom de wereldhandel is ingestort met dubbele cijfers sinds het begin van dit jaar.

Gelukkig, lijkt het er op dat de onderhandelingen over het financiële systeem goed zijn verlopen. De noodzakelijke overeenkomst die wordt gesloten is dat goud naar het Westen zal vloeien en contanten naar het Oosten. De Westerlingen zullen hun goud gebruiken om “spullen” te kopen van het Oosten en de Oosterlingen zullen hun cash geld gebruiken om “spullen” te kopen van het Westen.

Belangrijker is dat 10% uit deze Oost West uitwisseling, gereserveerd wordt voor het financieren van een enorme campagne voor het opknappen van de planeet. Om een idee te geven van de omvang van dingen die mogelijk zullen worden als deze overeenkomst wordt uitgevoerd, kijk eens naar het Chinese voorstel om $ 50 biljoen uit te geven aan een wereldwijd elektriciteitnetwerk.

http://www.nbcnews.com/business/energy/china-unveils-proposal-50-trillion-global-electricity-network-n548376

Om een idee te krijgen van hoe revolutionair dit is; $50 biljoen is 500 keer meer dan het kapitaal van de nieuw opgerichte Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) en bijna 3000 keer wat de Wereldbank uitleent per jaar.

De Chinezen hebben ook gelijksoortige ambitieuze plannen voor het scheppen van wereldwijde transportnetwerken, onderzoek en ontwikkelingsfaciliteiten enz.

De White Dragon Society en zijn Westerse bondgenoten hebben gelijkwaardige grootse plannen om de woestijnen en poolgebieden groen te maken, de oceanen weer aan te vullen, het universum exploreren enz. Dit is niet gebakken lucht, dit zijn allemaal erg realistische, praktische projecten die uitgevoerd kunnen worden door de privésector in samenwerking met een meritocratisch bemand bureau voor toekomstplanning. Bestaande multilaterale organisaties en bedrijven zouden hier allemaal enorm van profiteren.

Vertaald: Lia