Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 april 2016

Asthar on the Road: Onze Bedoeling is Liefde – Om die Uit te Drukken, te Leven, er mee te bekrachtigen. / 5 april 2016


Onze Bedoeling is Liefde – Om die Uit te Drukken, te Leven, er mee te bekrachtigen.
5 april 2016

 

Uittreksels van Tara en Rama: een Speciaal Rapport

Tara & Rama:  Gegroet in het licht van de meest Stralende, al jullie Commanders, Eagles en Angels!

Tara: We vonden deze prachtige update van Mahala die iedereen zal helpen te begrijpen wat Patty Cota Robles zegt en Dr. Keshe zegt, en dat is dat de 4de Dimensie gesloten is.

Rama: Ja.

Tara: We wilden alleen dit beginnend deel vertellen, omdat dit echt belangrijk is. Dit is wat er staat:

“maart was een van de meest intense maanden die ik in een lange tijd beleefd heb. Er waren twee Eclipsen, de Lente Equinox, twee kometen en Pasen. Deze equinox veranderde alles voor zo ver ik weet omdat het ’t eind was van de oorlog in de astrale laag en dat is a big deal (is heel wat)

Rama: Zo is het.

Tara:Ik beleefde deze laatste oorlog in de droom-laag en daarom weet ik dat die voorbij is. Deze oorlog heeft al eonen bestaan en die is eindelijk geëindigd.

“Dit betekent dat we zeker uit 4D zijn gesprongen en nu moeten we onszelf stevig in 5D verankeren. De laatste strijd is nu bezig op Aarde. Alles gebeurt eerst in het Astrale en dan gebeurt het op Aarde. Het was kort na de Lente Equinox dat Brussel door terroristen werd aangevallen. Tussen twee haakjes stond de Volle Maan van 23 maart in 3 graden Weegschaal. Dit betekent dat de maan recht boven Brussel stond in de tijd dat de aanval gebeurde.”

Tara: OK, dus we hoeven daar niet verder mee te gaan. Moeder Sekhmet sprak lang geleden met ons over de Harmonische Convergentie die uiteindelijk het eind markeert van de Age of the 5th Zon en het begin van de Age van de 6de  Zon. Dus opnieuw, alles gebeurt eerst in de astrale laag en dan komt het naar de Aarde. Dus voor degenen die al lang genoeg op het spirituele pad zaten in die tijd om te begrijpen dat ze de macht hadden en ze hadden die macht ook beleefd, hun leven feitelijk terug verankerden in de 5de Dimensie, ze konden verder werken met de 6de Dimensionale energie op de planeet, helemaal toen in die tijd. Het andere dat er gebeurde en die sterker binnenkwam bij de Harmonische Convergentie, was de energie van Alcyone’s fotonbelt en die raakte feitelijk in onze laag van de Plejaden, en begon bij de Harmonische Convergentie, en toen oplopend begon de energie toe te nemen na een tijdje, maar zo subtiel, zodat zij die hun meditaties deden en hun spirituele seminars en workshops hielden, die groepswerk deden en andere activiteiten, die konden feitelijk deze energieën integreren zonder zichzelf te beschadigen.

Dus toen in het jaar 2006, nam dat een heel jaar tussen 2006 en 2007, de eerste keer sedert een bepaald punt in de Orion oorlog, waar wij werden uitgeworpen, uit de MelkWeg Galaxy en we in een buurt galaxy zaten, hooverend, of wiebelend kun je zeggen op 23,5 graden weg van onze axis aan de buitenste periferie van de MelkWeg Galaxy, niet echt in deze galaxy zittend, toen de foton energie, toen die kwam bij de Harmonische Convergentie, begon te werken als een tractor straal en begon de Aarde weer naar deze galaxy te trekken en vanaf 2006, in 2007 ging ze weer de Melk Weg Galaxy binnen. En dus begonnen de energieën die op gejaagd werden door de Aarde om onze zon te volgen in onze MelkWeg Galaxy. Sol, onze zon was gereisd, terugkomend van waar hij eenmaal in de Plejaden kwam, terug naar de Lyrian Constellatie waar we in de materie universum gingen vanuit de antimaterie in het begin, 450 miljoen jaren geleden toen het experiment begon. Wij hadden dat zonnestelsel vernietigd en dus begonnen we met het Wiel van Karma, of kun je zeggen, bij de 4de Dimensie op dat soort wijze.

En dus had de Constellatie van Lyra een specifieke ster die de zon tot op vandaag volgt en die wordt de ster Vega genoemd. Nu reist de zon 200 km per seconde naar de ster die wij Vega noemen in de Lyran Constellatie. Dus dat betekent dat de dingen die nu in de werkelijkheid komen, zoals het sluiten van de 4de Dimensie gecombineerd worden met die hogere en snellere energieën, wat betekent dat we op een bepaald moment, kun je zeggen al onze oude programmering en al onze oude gedachten over de Aarde en het leven op Aarde moeten overgeven/inleveren. Heel veel van ons hebben enkele minachtende gevoelens ontwikkeld over het hier zijn. Ik herinner me dat er we soms een grap over maakten, mijn hemel wat dacht ik toen ik besloot om hier te komen? We dachten allemaal om deze planeet terug te brengen naar vrede en liefde.

Rama: Ja.

Tara: en dat is de enige reden waarom we ooit besloten om hier te komen…

Tara: …Dus zijn wij verantwoordelijk voor het werk dat we doen om alle dingen in orde te zien en in evenwicht te brengen in ons eigen leven en het resultaat, terwijl de lichtwerkers onverdeeld hun aandacht leggen op NESARA NU, zo zij het!

Rama: En zo is het,

Namasté Iedereen. Sat nam.

Fran: Ik wil nog een verduidelijking. Ik denk wat je zei is dat de 4de Dimensie, in de woorden die je gebruikt, duiden op de Astrale lag, meest waarschijnlijk de lagere Astrale laag is. Is dat goed?

Tara & Rama: Ja.

Transcribed by Arun. Edited by Fran.