Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 31 maart 2016

We zijn bezig, NU! om in een Hogere Trillings- Frequentie te gaan /30 maart 2016

static1.squarespace.comWe zijn bezig,  NU! om in een Hogere Trillings- Frequentie te gaan
30 maart 2016 

Wie is Anastacia: Multidimensional Ancient Opgestegen Aarde Meester
Eerste Golf Spoorblazer

Alles wat Anastacia deelt stamt uit het zelf beleven van energieën als een Trailblazer/Wegzienster/Vroege Voorloopster… zij voelt de energieën door haar ziel gaan terwijl ze doorgaan naar onze planeet… Anastacia is een Regenboog brug voor de mensheid om emoties te verbinden aan spiritualiteit die uniek is voor haar zielenreis… de laag eronder… de kern van haar ziel die van Zuivere Goddelijke Regenboog licht is.

Door zelf 20 jaren in dit leven en in vorige levens, te werken aan de kern van haar ziel, vanaf het begin van de tijd – van de Ouden, Sjamanen, Blauwe Straal Oudere, van Plejadisch, Lemurisch, Atlantisch, Arcturisch, Lyriaans.

In dienst van de Mensheid en Gaia Leidend/Mensheid Lerend en zij is samengesmolten met haar Hoger Zelf die in 8D energie zit, naar haar menselijke ziel in 5D. Dit delend door 20 jaren persoonlijke ervaring om haar ziel te verbinden aan haar spirit, via haar emoties.

Liefde Heeft Gewonnen
Anastacia: We zijn bezig om naar een hoger niveau van cognitief (kennis) functioneren te gaan. Dit is een direct effect van de veranderende trillingsfrequenties op de planeet. Zij die klaar zijn voor deze nieuwe frequenties zullen veranderingen beginnen te merken in hun stoffelijk en energetisch proces. Dit geeft een verschuiving aan van jullie bewuste functioneren. Jullie cognitieve processen beginnen te werken in het veld van de hogere frequenties. Dit kan gezien worden als een verandering in je waarneming van hoe je deze wereld bekijkt, en je begrip van je ingeboren verbinding met de Bron.

Je kunt merken dat je zelf een besluit maakt dat gebaseerd is op abstract weten. Je zult beginnen te begrijpen wat de onderliggende gevallen zijn die achter daden en gedrag van anderen zitten. Je zult merken dat je helderder bent in wat je eigen waarheid is en je daarin meer bekrachtigd voelen. Informatie zal snel worden bewerkt en uit gesorteerd.

Jullie denken zal beginnen om het grotere plaatje te omhelzen en begrijpen hoe je daarin past. Dit is deel van het proces om een open kanaal te worden naar en van het Goddelijke. Het tussenstuk tussen gedachten en intuïtie zal beginnen te verzwakken als ze samensmelten in een samenhangend talent.

Je kunt merken dat je enigszins in een hersen-mist zit als deze frequentie totaal verschuift. Het is normaal om dingen te vergeten, milde verwarring te hebben, dat de tijd snel of langzaam verloopt, of dat je dingen doet waarover je nooit gedacht zou hebben die eerder te doen. Er kan milde prikkeligheid zijn en een gebrek aan geduld met jezelf en voor anderen.

Maak je geen zorgen als je merkt dat je gefrustreerd bent door het onvermogen van je denken om informatie snel te verwerken in deze tijd. Als deze energie verschuiving eenmaal totaal is, zul je mentaal “helder zijn en levend” – Terugkeer van Spirit door Cheryl Lee Harnish – Return of Spirit by Cheryl Lee Harnish.

(Dit komt van een kaart die ik moest nemen voor de mensheid… Ik heb veel kaart-dekken die ik in al die jaren gebruikt hebt, maar niet langer een ware noodzaak voor vond om ze te gebruiken omdat de informatie direct van Spirit komt.)

WE ZITTEN IN EEN PROCES.
We zitten heden in een ‘proces’ en dus geleid, om deze kaart te pakken en die hier te delen, het gaat prachtig over wat er gebeurt voor vele, vele zielen/mensheid.

Indien we verschuiven naar een hoger trillingsniveau is ere een ‘wegbranden’ van de droesem die plaats vindt… de overblijfselen van ‘oude’ energie wordt losgelaten.

Er zijn veel ‘dromen’ geweest en activiteit in de rijken… en een weifelend iets in de energieën die in de mens kan worden gevoeld.

Dit is nieuw voor heel veel zielen en dit kan een verwarrende tijd zijn… en het ‘hoofd’  en mentale geklets kan ‘binnenkomen’ bij ‘wat gebeurt er?’

WAT GEBEURT ER?
Wat er gebeurt is dat omdat we als we ooit in een ‘proces’ zitten… we niet in staat zijn om ‘uit te werken’ wat er bezig is en we kunnen gefrustreerd raken en heel ongerust worden.

Na een tijdje leert men dat als men zich zo voelt, dat iemand in een ‘proces’ zit… en om dat over te geven aan vertrouwen …om het uit te zitten totdat het makkelijker wordt.

Om het hoofd niet te laten binnenkomen met ‘zijn we er al, zijn we er al?.

Haal adem en laat het los, laat los om ‘te proberen’ dit te beheersen en om ‘uit te werken’ wat er gebeurt. 

Laat het universum en Spirit hier voor zorgen, omdat hiervoor wordt gezorgd.

Omdat als dit voorbij is en alles heeft gedaan dat het moest doen, het is voor ieder van ons/op onze unieke reizen… we terug zullen kijken en zien wat dit was… een proces waar men heel erg nodig doorheen moest gaan.

De volgende keer, kunnen we er veel gemakkelijker doorheen gaan en om zachter voor onszelf te zijn. Als we dit in vertrouwen kunnen overgeven… dat alles is zoals het bedoeld is te zijn.

En dat het is en geweest is, om zeer waardevol te zijn als we onze ‘nieuwe ruimte’ bereiken van een hogere trillingsfrequentie.

Ik wil jullie alleen laten weten dat het mij vele, vele jaren gekost heeft om de 5D energie te bereiken, om in staat te zijn zachtjes te stromen, twee jaren geleden, toen ik “veranderde” naar een hogere vibratie… na veel stress, angst en ongerustheid en meer… om nu met de stroom mee te gaan om die in vertrouwen, bij het proces over te laten.

Terwijl we hier inzitten, moeten we bewust ons denk- geklets verschuiven, want dit is om een reden en dat we allen hierdoor begunstigd worden… omdat dit het zo waard is.

Heb vertrouwen dat alles waar jullie doorheen zijn gegaan je tot hier geleid heeft… om sterk genoeg te zijn om òm te gaan met alles dat er gebeurt bij ieder van jullie.

Veel Oneindig Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Vreugde.

Anastacia

e-mail theoraclespeaks@bigond.com voor meer informatie of als je vragen hebt.


– We *Voel je vrij om deze post en andere in hun geheel te delen.*