Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 maart 2016

Vanuit de Boodschappen van God Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht / 25 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

In het centrum van je schitterende hart, daar is een doorgang naar het Echte. Het is het centrale punt van Alles dat Ik Ben waar alles verenigd is in Liefde. Jij bent het kloppende hart van God! En wat is echt van Mijn hart? Het is waar ik alles in zuivere en volmaakte Liefde vasthoudt.
Dus door de doorgang van jouw hart ben je verbonden met het Echte, waar het centrum van jouw hart verbonden is aan ieder ander leven. Jij bent waar Liefde Creatie ontmoet. Jij bent het hart waarin en waardoorheen Ik van Alles houd dat Ik gemaakt heb. Jij bent het centrale punt waarin alle stralen van gecreëerde levens elkaar ontmoeten om te weten dat wij voor altijd één zijn.
Dit is een “innerlijke ruimte,” de waarheid van wat het tegenovergestelde is van deze “buitenwereld”. Het is de “ruimte” waarin allen als Liefde verbonden zijn, waar al het leven één Liefde in relatie is.
In het Echte, van jezelf te houden is van je Tweeling Vlam te houden. En van je Tweeling Vlam te houden is van de gehele Schepping te houden. Er is geen afscheiding. Je kunt niet van wat dan ook houden zonder van alles te houden. Hoe zou het anders kunnen zijn? Dus waarlijk, daar is een “innerlijke ster” beginnend binnenin je hart die de “mandala” van het Echte is, waar ieder punt dat ieder leven is verbonden is aan het centrum van het geheel. En dat centrale punt ben jij.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
25-02-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net