Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 649: Neemt het aantal vroeggeboorten toe? / 27 maart 2016 / Lee Carroll


649: Neemt het aantal vroeggeboorten toe?
27 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat kan jij ons vertellen over de toename van het aantal te vroeg geboren kinderen die wij in dit land zien? Heeft dit te maken met de verandering van het magnetisme in het raster? Mijn kinderen werden op 28 februari 2003 geboren na maar 24 weken zwangerschap.

ANTWOORD: Jij hebt de trend dus in de gaten gehad, nietwaar? Dit gebeurt niet alleen in jullie land. Het gebeurt feitelijk overal. Het heeft niet specifiek met het raster te maken maar het heeft alles te maken met het nieuwe paradigma waar jullie in zijn.

De zielen komen naar de Aarde op het moment dat zij er veel meer “klaar” voor zijn dan jullie ooit waren. Zij komen naar jullie planeet als oude zielen en jullie kunnen dit in hun ogen zien als zij geboren worden. De toename van vroeggeboorten komt hoofdzakelijk door het nieuwe bewustzijn van de kinderen die vandaag geboren worden. Zij zijn in het leven ongeduldig, en ook bij/voor de geboorte.