Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 643: Weren planten magnetisme af? / 10 maart 2016 / Lee Carroll


643: Weren planten magnetisme af?
10 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon. Ik heb jouw boeken gelezen (alleen degene die in het Nederlands zijn vertaald), en ik heb een Franse vriendin die hen ook leest. Zij zegt mij dat het ongezond is om bij elektrische stroomdraden te leven. (hoogspanning etc.) Zij zegt dat de cactus (die normaal voorkomt in de woestijn en in tropische landen) helpt om de negatieve effecten van de elektriciteit ongedaan te maken.

ANTWOORD:  Inderdaad hebben wij gezegd dat jullie op zijn minst metingen zouden moeten doen (gaat heel makkelijk) om te zien of jullie in een magnetisch veld leven dat veroorzaakt wordt door de nabijheid van draden met een hoog voltage in de lucht van de omgeving waar jullie wonen. Niet alle draden zijn slecht. Sommigen geven alleen maar communicatie door en andere hebben een laag voltage. Degene die het gevaarlijkst zijn, zijn degene die heel groot zijn en de stroom van stad naar stad transporteren.