Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 7 maart 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 641: Persoonlijke afscherming. /7 maart 2016 / Lee Carroll


641: Persoonlijke afscherming.
7 maart 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon, mijn vraag gaat over afscherming en psychische bescherming. Tijdens mijn reis is mij verteld dat afscherming noodzakelijk is. Ik vond het nooit leuk om dit te doen omdat ik het normaal gesproken steeds vergeet. Nu vraag ik mij af of het beschermen van mijzelf mij niet in een staat van dualiteit houdt. Ik heb vrienden die zeggen de afscherming noodzakelijk is, met name als men heler is.

Wat zijn jouw gedachten hierover?

ANTWOORD: Zoals wij al vaak hebben verteld houdt jezelf afschermen jullie niet alleen in een staat van dualiteit, maar ook in een oude energie van angst. Als jullie het licht dragen – en jullie weten dit – kan geen andere energie jullie schade toebrengen. Wij begrijpen wat jou als heler is verteld, en ook de redenen die zijn ontwikkeld in een oudere energie die zou vereisen dat jij jezelf beschermt.