Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 7 maart 2016

Energie Update Binnenkomende Verduistering’ Energieën / 7 Maart 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
Binnenkomende Verduistering’ Energieën
7 Maart 2016 / Jenny Schiltz
De verduistering’ energieën komen voor ons al naderbij en velen voelen de diepe kwesties dat het bedoeld is voort te brengen. De kern kwesties komen voor ons naar boven om ernaar te kijken en erdoorheen te werken op een dieper niveau. De gedachten kunnen als vanuit het niets tevoorschijn komen bubbelen en jou tot in je kern dooreen schudden. Wij verwerken dit moment na moment, gaand naar waar het begon en het programma herschrijvend.
Ik werkte deze ochtend met mijn gidsen en zij lieten mij zien dat ik op een kleine boot was, het leek stuurloos te zijn maar bij nader onderzoek bleek er een touw mij aan de kust te verbinden die bijna volledig uit het zicht was. Zij legden uit dat ik me nog steeds aan patronen en gedachten vasthield die mij gebonden houden, en ik keek naar mezelf terwijl ik het touw doorsneed en mezelf bevrijdde.
Zij verklaarden dat waar het op aankomt VERTROUWEN is. Dat velen van ons zich nog steeds aan twijfel en angst aangaande dit proces vasthouden. Het is begrijpelijk, aangezien zo weinig zich voelen op de manier dat wij dat doen of de wereld ervaren zoals wij dat doen, het heeft vele lagen gecreëerd waar wij doorheen moeten gaan terwijl wij ons vermengen met ons hoogste aspect. Een deel van de verwarring is dat de mens binnenin ons wil dat het proces snel is, maar dat is het niet. We gaan de frequentie ladder omhoog in stappen, richting ons Hoogste Zelf terwijl ons Hoogste Aspect omlaag komt om ons te ontmoeten. Niets is ogenblikkelijk. Wanneer we eenmaal vermengen met ons Hogere Zelf, openen we ons dan om met meer van onze Ziel te vermengen en dit gaat wederom in lagen. We moeten erop vertrouwen dat alles gebeurt zoals het zou moeten en niet toestaan dat de twijfel (ego) de vooruitgang die je gemaakt hebt vermindert. Neem een moment en zie jezelf en de veranderingen die je gemaakt hebt echt. Kijk naar de veranderingen in de gedachtepatronen en je reacties. Geef jezelf een klopje op de schouder en vertrouw erop dat alles in volmaakte orde is.  
Voor diegenen die zich bewust zijn van hun begeleidingsteam, je mag bespeuren dat je aanvullende ondersteuning ontvangt. Aanvullende aspecten van Zelf mogen ook naar voren komen voor integratie. Het doet er niet toe of je in staat bent om je team te zien/horen of ermee te wisselwerken, weet het gewoon en vertrouw erop dat zij er zijn. Vraag om hulp en geef toestemming om op alle manieren geholpen te worden. Jij koos dit team om jou te helpen, voorafgaand aan je incarnatie. Jij plande de signalen en synchroniciteiten om jou op je pad voort te helpen gidsen. Gebruik je team en ben binnenin jezelf aanwezig om de wegwijzers die je plande te zien.  
Fysiek … Wow, veel is er aan het gebeuren! We hebben zonnevlammen die de mensen echt voor een duikvlucht kunnen sturen. Onze lichamen ondergaan kolossale opwaarderingen en veranderingen aan de cellulaire structuur, dit veroorzaakt momenten van uitputting. Het kan aanvoelen zoals het ondergaan van een algehele verdoving wanneer we onze lichamen eenmaal toestaan om te gaan rusten. Er is knie, heup en lage rugpijn als het lichaam deze hogere frequenties aard. De schedel is aan het veranderen en dit kan hoofdpijnen, pijn aan de slapen en oorpijnen veroorzaken. Kaak & tandpijn in niet ongewoon met deze energieën. Velen ervaren een opgeblazen gevoel  en uitdroging. Spijsverteringsstoornissen, en zelfs in jullie huisdieren is de norm voor deze hoge energieën teveel. Bananen doen wonderen om de magen te verzachten. Eet wat je lichaam gelukkig maakt, drink overvloedig veel fris schoon water, en ga naar buiten. Vitamine D is cruciaal voor deze tijd en wij schijnen niet in staat te zijn om genoeg van de Zon te krijgen, dus supplementen zullen helpen.
Schrijf alles op dat er plaatsvindt, het is echt een leuke tijd. We hebben de frequentie niet zo hoog gezien als dat het nu is en het blijft hoog. (Zie onderstaande grafieken) Schrijf op wat er naar boven komt om te adresseren, maar ook al die ideeën die naar voren springen vanuit het bewustzijn.
Veel Liefde naar jullie allemaal!
Jenny
*************
Stijging van de Liefdesenergie van Gaia van 7 Maart 2016


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **