Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 maart 2016

De Opwaardering van Energieën van 11:11 / 29 februari 2016 / door Jenny Schiltz

De Opwaardering van Energieën  van 11:11 
29 februari 2016 / door Jenny Schiltz

Dit is een heel belangrijke energie tijd. De lichtcodes die in de aarde komen zitten op het hoogste trillingsniveau die ik ooit heb beleefd. Dit verandert letterlijk alles ook al kan het zo pijnlijk langzaam gaan. Velen voelen alsof ze door een wringer gehaald worden en op sommige manieren is dat dan ook zo. Zoveel wordt ons nu getoond als we present zijn en bewust. Dit heeft oefening nodig omdat we de kolkende gedachten en emoties moeten afremmen. Vanaf de plek van aanwezigheid kunnen we spirit laten binnenkomen en ons tekenen en synchronismes laten geven.

Op dit moment is wat mensen beleven afhankelijk van waar ze in het proces zitten. Velen zien een opnieuw opduiken van “oude” gedachten, patronen en gedrag. Dit kan diepe frustratie veroorzaken en vaak zal het ego binnenkomen en je vertellen dat al het werk dat je eerder deed, voor niets was. Stop, adem en kijk echt naar wat je getoond wordt. Kun je zien hoe dit vanuit een ander perspectief of uit een andere hoek was zodat je dat kunt healen vanaf dit nieuwe niveau? Kun je zien hoe dit een gelegenheid is om het anders te zien en dan jezelf en anderen vergeven? Onze gedachten, patronen en gedrag worden op een cellulair niveau bewaard. Het opruimen van onze vorm is een proces en wordt niet gedaan in een tel, dus is het normaal voor zaken om omhoog te komen. Voor sommigen zijn opnieuw opkomende gedachten gewoon om waar te nemen en ze van je te zien weg drijven. Voor anderen kunnen ze opkomen maar je een heel nieuwe kant laten zien.

Daar het kan voelen alsof je geen beheersing hebt van deze energie, of dat je in de wind wordt gegooid, weet dat het een co-creatie proces is. Jij hebt een blauwdruk, een algemeen plan voor je leven, lessen die moeten worden geleerd, maar je hebt ook de vrije wil en dat kan ons op best een wilde rit meenemen. We hoeven niet passief te zijn in deze tijd, we kunnen pro-actief zijn en diep binnen in ons kijken om alles te zien wat we moeten zien. 

Vraag je team (engelen en gidsen) om je in dromen, in meditatie en bij menselijke uitwisselingen te laten zien wat je moet weten. Vraag jou te tonen wat je terughoudt of wat niet langer meer je hoogste goed is. Vraag om je te tonen hoe je niet flexibel of te flexibel bent terwijl je op dit pad zit. Vraag je te tonen waar je de veranderingen weigert of waar je blokkades hebt geschapen. Als je eenmaal vraagt, wees je dan bewust van alles dat op je af komt. Kijk naar je uitwisselingen, de synchroniteiten en hoe je lichaam voelt. Onze uitwisselingen met anderen kunnen werken als een spiegel voor wat er gebeurt als we alleen maar onszelf zonder oordeel laten waarnemen. Schrijf je dromen op en dat ongelooflijke inzicht waar we vaak mee wakker worden maar waarna het vervaagt als onze hersenen weer ‘aan’ gaan.

Veel mensen voelen frustratie omdat ze hun ziele pad kennen maar ze zien niet hoe dit wordt ondersteund in de stoffelijke wereld waarin we wonen. Vragen om precies te tonen waaraan gewerkt moet worden en van binnen veranderd moet worden en we kunnen voelen dat we het betrokken werk gedaan hebben, er kan iets verborgen zijn in de cellulaire herinnering wat moet worden losgelaten. Dit kan de persoon steeds weer de zaak laten onderzoeken, verloren in diepe frustratie.  Het werken met je team, en openstaan voor alles dat je getoond kan worden, zal je helpen om de dingen te zien vanuit een dieper perspectief.

Ook dit, ik had een reading kortgeleden met een vrouw die een getalenteerde reader en healer is.  Ze had gewerkt aan het slijpen van haar vermogens en het opruimen van haar lagen. Dit is geen gemakkelijk werk en de veranderingen van binnen kunnen verbazingwekkend zijn. Haar grootste probleem is dat degenen om haar heen (vrienden en familie) de groei niet zagen noch echt de wereld begrijpen waar zij in gaat stappen.

Haar zaak is niet ongewoon. Als wij door het proces heengaan om onze trilling te verhogen en om meer te belichamen van onze ziel, verbreden we ons persoonlijke hologram en hoe we de wereld zien. Maar, deze diepe verandering in ons betekent niet dat degenen om ons heen de verandering erkennen/herkennen. Zij zien ons vanuit hun persoonlijke hologram dat zich niet verbreedde. Dat kan heel erg in verwarring brengen omdat we vaak een geldigheid en ondersteuning willen hebben van onze familie en vrienden. Daarom is het dat velen een nieuw ondersteuningsstelsel willen vinden en uit die van hen willen stappen zodat ze het vertrouwen willen dat ze nodig hebben. Voor sommigen is het een essentieel deel om in hun kracht te stappen en gevoelens van schuld door verder te gaan hindert alleen dat proces.

Het niet voelen te worden ondersteund door familie en vrienden kan je ook voeren tot het onderzoeken van filters en lagen in je. Hoe bevestig en ondersteun je niet jezelf? Welke twijfels heb je over de veranderingen en het accepteren van de volledige wereld? Welke zaken van overvloed zaten gewikkeld in dat geloof? Laat alles een gelegenheid zijn voor je om te groeien en je uit te breiden.

Stoffelijk, zit het overal. Bij mij is het dat ik een Boeddha buik had omdat mijn lichaam opzwol door het proces van de hoger vibrerende codes. Voor sommigen is het die beleven ook een verteringsprobleem omdat de codes hun dichtheid hebben getriggerd om weg te gaan. Dit kan ons pijnlijk achterlaten en best onprettig. Voor sommigen kan dezelfde energie lage rug pijn triggeren, heup, knieën en enkel pijnen omdat het lichaam zich grondt. Voor weer anderen zijn het nek en opper-schouder pijnen omdat het lichaam die energieën integreert. En net zo zijn hoofdpijnen, specifiek in de slapen en het derde oog ook heel gewoon. Zo veel breidt zich uit!

Let op jullie wereld, wees aanwezig, er is veel aan het veranderen. Mensen worden wakker en dieren, kristallen en de omgeving herkennen dit. Ik was zondag in een kristal-winkel en twee meisjes waren daar binnen en waren verbijsterd dat het kristal dat ze oppakten in hun handen vibreerde. Het is een mooie bevestiging dat de wereld echt aan het veranderen is.

Liefde en zegeningen aan jullie allemaal.

Jenny

**************************************************************
To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com

Copyright 2016, Jenny Schiltz