Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 maart 2016

Creëren Zonder Angsten voor de Uitkomst / 29 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Creëren Zonder Angsten voor de Uitkomst
29 Februari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbare,
Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven op de Aarde in dit leven. Hoewel die mededeling een beetje indrukwekkend klinkt, is het slechts een geheugensteuntje voor je nieuwe geactiveerde vaardigheidsset.
Je hebt altijd de vaardigheden gehad die je nu aan het kortwieken (kortwieken is het correcte woord) bent, maar je deed wat er ook maar vereist werd van de 3D jij om deze vaardigheden af te wijzen, te ontkennen of te negeren. En het gaat door gemakkelijker voor jou te zijn om je Nieuwe Wezen te negeren dan het te accepteren en te verkennen.
Die laatste mededeling is om uit te leggen waarom je niet dat gecreëerd hebt wat je wenst te creëren. Je denkt zeer waarschijnlijk dat dergelijke woorden een volgende vertragingstactiek of wortel zijn om je verder in/naar deze fantasiewereld te trekken, welke deze en andere kanalen creëerden. Iets dergelijks is niet waar, want jullie ZIJN de scheppers van jullie wereld - inclusief de wereld waar jullie in dit werkelijke moment in zitten of staan.  
Jullie hebben diezelfde boodschap steeds opnieuw ontvangen gedurende de laatste paar decennia. Echter, jullie hebben het niet geïnternaliseerd, want jullie gaan door te geloven dat iemand buiten jullie jullie straft of dat jullie niet capabel zijn van het creëren van jullie werkelijkheid.
Jullie staan erop dat jullie slechts de kleine jij zijn. Niet omdat het waar is, maar omdat jullie lagen van 3D ontkenning zo diep zijn dat jullie je vaardigheidsmogelijkheden niet kunnen visualiseren.
Hoewel jullie je buitengewoon goed verborgen hebben gedurende eonen aan aardse levens, is het tijd om uit jullie vaardigheidsset kast vandaan te komen. Het is tijd voor jou om een spirituele volwassene te worden terwijl je van de Aarde bent.
Je denkt na, maakt je zorgen, je tobt en bent kwaad dat je niet gecreëerd hebt wat je wilt. Jij bent jou magiër. Er is geen magische bonenstaak, Koning of Tovenaar van Oz creatie genie. Jij bent het en jij bent het altijd geweest.
Je ontkende jezelf om beter in je 3D wereld te passen. Nu dat de Aarde en jij van de 5D zijn, is er geen noodzaak meer om je vaardigheden te verbergen of te ontkennen.
Je diep ingewortelde angsten behoren zeer waarschijnlijk tot 3D levens waarin je gestraft werd voor het activeren van je vaardigheden. Misschien was je gelabeld als een heks of werd je op de brandstapel verbrand voor het ontkennen van een specifieke religie, of werd je gestraft voor niet te geloven in wat de maatschappij nodig had van jou om in te geloven.
Het is niet van belang. Het verleden is voorbij gegaan. Het karma van deze levens en ieder ander leven werd schoongeveegd van je bordje. Er is geen noodzaak om je te verbergen. In waarheid, wordt er nu een beroep op jou gedaan om de vaardigheden ten toon te spreiden waartoe je eens gedwongen werd om deze te verbergen.
Hoewel het volgende concept een beetje ingewikkeld is met gebruikmaking van jullie huidige taal, gaan deze levens door geleefd te worden terwijl jullie verhuizen in/naar jullie 5D jij. De gemakkelijkste manier van dit concept te begrijpen is om aan je wezen te denken als zijnde een hologram. Een hologram die in en uit het bestaan verschuift terwijl je jezelf vanuit andere perspectieven bekijkt. Een hologram samengesteld van lagen in plaats van een platte 3D foto.
Aldus is het dat jouw hologram, zoals nu bekeken door jou en anderen - want die tafereel-bekwaamheid maakt nu deel uit van je vaardigheidsset - gecreëerd wordt door jou vanuit je verleden, heden en toekomst.
Zonder die diepte van weten, van begrijpen, zou jouw hologram louter een 3D prent zijn.
In het verleden, was alles dat jij jezelf toestond een 3D foto van jou. Natuurlijk, merkten sommigen van jullie geestachtige beeltenissen of heldere lichten of blobs op die je niet zag toen je een foto nam, maar, al met al, stond jij jezelf alleen maar toe om één dimensie van je multi-dimensie, multi-tijd, multi-frequentie wezen te zien of te voelen.
Nu dat jij je diverse segmenten verzameld hebt om de Nieuwe Jij te vormen, begin je om jouw Nieuwe Aarde, multi-dimensie, multi-tijd, multi-frequentie wezen te creëren. Een wezen volledig in staat van wat voor stukje van jouw verleden, heden of toekomst dan ook te activeren, want alle gebeuren gelijktijdig.
De tijd is niet lineair en is dat nooit geweest. Maar dat lineaire beeld/gedachteproces hielp jullie beter jullie 3D levens te begrijpen. Net zoals de mensen van vroeger fabels moesten creëren voor verduisteringen en God, aldus zij comfortabel binnenin hun gedachteprocessen zouden kunnen leven.
Nu dat je een jonge 5D volwassene bent, verschuiven je gedachteprocessen dienovereenkomstig - inclusief hoe jij jezelf in je totaliteit bekijkt. Een verschuiving die het hologram begint te begrijpen welke nu jij is. Zonder enige twijfel wetend dat jij jouw werkelijkheid creëert en dat aldus voor eeuwig zult doen. En dat door die werkelijkheid te creëren, jij de Aarde en de Universums aan het veranderen bent.
Als je die laatste gedachte in vraag stelt, herinner je dan gewoon hoeveel kleiner de Aarde was voordat vliegtuigen eenmaal deel uit gingen maken van jullie transportsystemen. Iets dergelijks is nu waar. Dit is een inwendige paradigma verschuiving waarvoor velen van jullie bang zijn om die te accepteren. Jullie zijn gelijkaardig aan diegenen die eens geloofden dat auto’s kwaadaardige, stinkende uitvindingen waren die terug zouden moeten keren naar waar dan ook, aldus zij door konden gaan met de hun bekende wereld van paard en wagen reizen.
Iets dergelijks gaat niet gebeuren. Jullie zijn over die streep heen gestapt naar de Nieuwe Jij.
Je kunt deze verschuiving beschimpen. Je kunt dromen over hoeveel beter het was. Je kunt doorgaan met je creatie vaardigheden te verbergen. Of je kunt waarlijk je nieuwe holografische wezen, inclusief de vaardigheden van alle segmenten opeisen die gunstig zijn voor je huidige leven. Segmenten die gemakkelijk in en uit je wezen drijven wanneer je dat ook maar wenst.
Je bent niet langer een statische 3D foto meer. Jij bent een multi-tijd, multi-dimensie, multi-frequentie wezen die geheel anders is dan je 3D wezen.
En zo zijn alle anderen dat die hun harten geopend hebben voor hun nieuwe 5D wezen, al diegenen die deze woorden koesteren.
Eis jezelf op zonder angst, kwaadheid of negatieve gevolgen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van het paardentransport. Jullie vliegen doorheen de Universums met de snelst denkbeeldige jet, creërend zonder angst. Jullie zijn de Nieuwe Jij op een Nieuwe Aarde.  
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com