Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 februari 2016

Vanuit de Boodschappen van God Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht / 4 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
4 Februari 2016 / Yael en Doug Powell

De drempel van de mensheid is de keuze, om de ego droom los te laten en om de waarheid van Liefde te kiezen. Omdat de kwalijke dampen zo sterk zijn, mag het steeds weer het opnieuw maken van deze keuze nemen, totdat jij jezelf opgetild voelt in Mijn armen en in de werkelijkheid van Liefde vermengd, de uitreiking van God wordend … om nooit weer door de illusie voor de gek gehouden te worden. Om in vertrouwen van Mij te staan, in vertrouwen van Liefde om je voorziening te zijn, in vertrouwen van de wereld welke het hart ziet, gevuld met grenzeloze schoonheid en grenzeloze overvloed en vrede.
Dus vraag Ik jou om ijverig te oefenen met absoluut alles dat recht voor jou komt om naar je hart te verschuiven, geliefde, een ieder van jullie, en te herkennen wat het hart ziet en laat dat je waarheid zijn. Het hart heeft geen oordeel over wat het ziet en wat het voelt is alleen God. Laat Mij dit weer tegen jullie zeggen omdat het zo belangrijk is. Wat het hart ziet is alleen God en daarom, wanneer je dit als jouw waarheid claimt, wanneer jij je hart vraagt om jouw instrument van waarneming te zijn, dan is die persoon die recht voor jou gekomen is voor hulp, alleen het hart van Liefde.  
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
04-02-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net