Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 februari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 636: Parallelle levens / 29 februari 2016 / Lee Carroll


636: Parallelle levens
29 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, kan jij mij uitleggen wat een parallel leven is? Ik denk dat het iemand op de planeet is die precies zoals jij is, maar ik weet dit niet zeker.

ANTWOORD: Elke ziel is uniek en er is niemand zoals jij die jouw leven leeft. Wat jij noemt kan vele dingen zijn. Voor sommigen is dit het opmerken dat jullie ergens een soul mate hebben die precies doet wat jullie doen. Dit is in feite heel intuïtief want het leidt jullie rechtstreeks naar jullie Hoger Zelf dat precies past binnen deze omschrijving!

Voor anderen is dit het idee dat er anderen zijn die doen wat jullie doen, misschien in een ander Universum. Dit is inter-dimensionale intuïtie, maar jullie brein, dat enkelvoudig en lineair is, begrijpt niet wat dit werkelijk is. Het is geen ander mens die leeft in een parallelle wereld maar eerder ben jij het die je er niet van bewust bent dat jij wordt omgeven door een levenskracht met jouw naam daarop, die enkelvoudig is maar die een deel van jou is, precies waar jij nu staat.