Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 februari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 620: Nieuw Zeeland./ 3 februari 2016 / Lee Carroll


620: Nieuw Zeeland.
3 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Mijn aandacht werd onlangs getrokken door een “Thuis” seminar waarin Lee erover sprak dat door de veranderingen van het Raster plaatsen als Sedona, Arizona, minder energetische resonantie hebben terwijl plaatsen als Mount Shasta, Californië nu een toegenomen resonantie hebben.

Welke andere plaatsen hebben nu een toegenomen resonantie en wat kunnen wij doen om bij te dragen aan de nieuwe energie?

ANTWOORD (van Lee): Er is werkelijk niets dat jij kunt doen om wat Kryon deze nieuwe “vortalen” noemt te verhogen of eraan bij te dragen. Dit is een proces van de Aarde en wij kunnen daar alleen maar aan meedoen. Sedona is nog steeds een prachtige, energetische plaats maar het ontbreekt er aan de diepgaande polariteit van energieën die daar voorheen waren. Dit komt niet omdat daar iets is gebeurd maar eerder vanwege de nieuwe energie van de planeet die meer omhoog gaat richting de Lemurische energieën.