Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 februari 2016

kryon: Vraag en Antwoord 619: Negatieve paranormale activiteiten. / 2 februari 2016 / Lee Carroll


619: Negatieve paranormale activiteiten.
2 februari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb zeer negatieve paranormale activiteiten ondervonden. Ik weet dat jij hebt gezegd dat “geesten” in een andere dimensie dan de onze bestaan. Maar ik wil meer daarover weten. Ik geloof niet in het kwade. Ik denk dat het een afwezigheid van liefde is maar waarom lijkt de kracht van het duister zo sterk?

Ook… als buitenaardsen in ons zijn geïnteresseerd door onze “kracht” zijn kwade geesten om dezelfde reden in ons geïnteresseerd?

ANTWOORD: Alweer een vraag naar kennis die vereist dat jullie compleet buiten jullie concept van universele realiteit denken. Kunnen jullie dit? Hier is de test. Als jullie overgaan naar de andere kant van de sluier is er geen lineaire tijd. Alles gebeurt tegelijkertijd en heeft niet de structuur die jullie verwachten of die logisch is voor een 4D-geest.

Als jullie “spoken” zien ervaren jullie feitelijk de energie van een gebeurtenis in een andere dimensie die zich lijkt af te spelen in een cirkel in die van jullie. Wat jullie zien als iets dat zich steeds weer herhaalt is iets dat alleen maar een keer gebeurde. Is dit echt? Ja.