Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 februari 2016

Je hebt een Nieuw Zintuig aan Je Repertoire Toegevoegd / 1 Februari 2016 / Brenda Hoffman

Je hebt een Nieuw Zintuig aan Je Repertoire Toegevoegd
1 Februari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien ben je kwaad op jezelf of de ethers voor nog niet je Aarde droom gecreëerd te hebben. Velen van jullie voelen alsof er niets gebeurt en toch, schijnt iets binnenin jullie nieuw of anders te zijn. Niets tastbaars, louter een nevelige sensatie die aanhoudt of je nu verdrietig of vreugdevol bent.
Dat nevelige iets is jouw creatie-gen, je nieuwe genetische structuur welke jou zal voortstuwen in/naar de Nieuwe Jij op manieren waar je nog niet over nagedacht hebt.
Je onmiddellijke refrein is, “Waar is mijn Aarde droom als ik zo speciaal ben?” Ons antwoord is, zoals het steeds weer opnieuw geweest is, “Je zult je Aarde droom creëren wanneer het voor jou tijd is om dat aldus te doen en die tijd is dichterbij dan verder weg.”
Hoewel velen van jullie gefixeerd blijven op jullie Aarde droom, wensen wij een stukje aan te wijzen dat gebeurd is gedurende deze Aarde droomfase. Jullie hebben een ander zintuig - een smaak/zicht/tast type zintuig. Een zintuig die alleen functioneert wanneer het nodig is dat aldus te doen.
Misschien voelt die laatste zin een beetje beperkend. Waarom kan je niet spelen met je nieuwe zintuig wanneer het ook maar is dat je dat wenst? Dat zal je en dat doe je. Maar je doet dat aldus om het te versterken of het te oefenen zo je wilt. Zeer waarschijnlijk, is er nog geen situatie geweest waarin je een behoefte voelde om het doelgericht te gebruiken.
Dit nieuwe zintuig gaat over het diep binnenin jou te weten waar fysieke, emotionele of spirituele pijn verblijft binnenin je wezen of dat van een andere entiteit. Wat niet veel anders is van wat waar geweest is voor genezers/helderzienden gedurende decennia, zelfs generaties. Het verschil is dat iedereen die nu wenst om de bekwaamheid te hebben om te zien en te voelen voorbij de muren gecreëerd in de 3D, dit nu ook kunnen.
Dit voelen omvat het zien of weten binnenin lichamen, muren, water, bergen, bossen, auto’s of wat voor andere vibrationale creatie dan ook. In zekere zin, hebben jullie de supervisie welke decennia geleden aangeprezen werd door het comicboekje Superman.
Eerst, zullen jullie waarschijnlijk verbaasd zijn over dit nieuwe zintuig, net zoals jullie kindwezen was toen jullie leerden dat het aanraken van een heet fornuis pijnlijk was. Jullie leerden toen om datzelfde “marteling” object te gebruiken om voedsel op te bereiden. Aldus is het nu.
Je zou uitgezet kunnen zijn door de bekwaamheden die je recentelijk toevoegde aan je repertoire. Je kunt onenigheden bespeuren voordat iemand jou over hen vertelt. Je kunt geliefden vinden die zogenaamd verdwaald zijn. Je kunt je lichaam lezen om vast te stellen wat het nodig heeft om gerevitaliseerd te worden. En alles gebeurt door het slechts te weten. Niet met heldere lichten en luide bellen van eerbetoon - maar slechts te weten dat iets dergelijks zo is.
Wat word van jou verwacht te doen met deze nieuwe sensatie? Wat het ook is dat je wenst. Je bent de diverse portalen van de Nieuwe Jij met vlag en wimpel gepasseerd, jezelf toestaand om nieuwe delen van je wetendheid te creëren. Aldus is het dat het meest gewone deel dat door de meesten van jullie in deze tijd gecreëerd werd een wetendheid is voorbij wat jullie dachten dat jullie wisten.
Dit nieuwe zintuig is een beetje van een geschenk voor diegenen die nog niet hun Aarde droom gecreëerd hebben - hen toestaand om hun innerlijke wezen te zoeken voor hun werkelijke behoeften en wensen. Misschien met dit nieuwe zintuig, zal je ontdekken dat je Aarde droom deel uitmaakt van je totale droom, maar niet je volledige droom. Misschien zal dit nieuwe zintuig je droom compleet verschuiven. Misschien zal je nieuwe zintuig niets te maken hebben met je Aarde droom anders dan jou toe te staan om het meer volledig te waarderen. Het is niet van belang.
Weet slechts dat je anders bent. Dat je een zintuig toegevoegd hebt niet bekend gedurende eonen bij bijna iedereen over de gehele Aarde heen. Want dit zintuig zou te pijnlijk geweest zijn voor de meesten gedurende de eonen van angst. Te weten dat iemand een ander zou gaan benadelen en niet in staat te zijn het te stoppen, zou teveel pijn en druk op jullie geplaatst hebben. Dus dit specifieke zintuig - dat van gewoon te weten ondanks de fysieke grenzen - had tijd nodig om te ontwikkelen. Aldus is het dat jullie nu genoeg van jullie zelf houden om het toe te staan om te zijn.
Sommigen van jullie hadden glimpen van dit zintuig/deze vaardigheid voordat deze overgang in alle ernst begon. Misschien wist je dingen toen je opgroeide of als een volwassene die anderen niet wisten. Maar deze vaardigheden werden zeer waarschijnlijk verborgen aangezien zij niet standaard waren. Want diegenen die dapper genoeg waren te handelen voorbij de standaard werden dienovereenkomstig gelabeld.
Aldus is het nu dat je volledig in staat bent om alles van jou te claimen zonder angst voor labels of isolatie. Je hoeft je niet langer meer te verbergen in een grot of in je vaardigheidsniveau - pretenderend dat deze sensatie een toevalstreffer was in plaats van een deel van jouw totaliteit die je gedurende eonen negeerde, ontkende of vergat.
Als je ontwaakt, als jij jij wordt, komen schitterende verborgen talenten naar de voorgrond. Waarvan de eerste voor velen de bekwaamheid is iets te weten zonder dat het verteld of zelfs her/erkend wordt. De bekwaamheid om verandering te creëren zonder de noodzaak voor iemand om jou te vertellen wat die verandering is of zou moeten zijn.
Als je zoveel weet, wat zal jou tegenhouden van diegenen te genezen die niet wensen om genezen of geholpen te worden. Wat houdt je nu tegen? Je hebt al in deze poel van het onderscheidingvermogen gedipt, een beetje door te weten, bijvoorbeeld, dat het geven van geld aan druggebruikers waarschijnlijk hun drugpatroon niet zal wijzigen, totdat zij wensen om dat aldus te doen. In plaats daarvan, geef je hen voedsel of sta je hen toe hun weg te vinden. Aldus is het nu.
Je zult geen informatie nodig hebben van diegenen die niet wensen om genezen te worden of dat er met hen op een liefdevolle manier omgegaan wordt. In plaats daarvan, zal je grote vreugde vinden in het uitoefenen met jezelf en anderen die opgetogen en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden.
Je zult het weten, en je zult dienovereenkomstig handelen.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com