Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 1 februari 2016

Hilarion Ga Door te Geloven in Magie en Zie Het! 31 Januari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Ga Door te Geloven in Magie en Zie Het!
31 Januari 2016 /Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Op jullie, Geliefden, rust de kracht en stabiliteit van jullie wereld. Jullie zijn de avonturiers die in/naar het onbekende stappen en dapper ieder moment ervan ervaren. Terwijl jullie dit doen leggen jullie het sjabloon neer van de Nieuwe Aarde werkelijkheid. Als meer van jullie deze mantel opnemen, groeit jullie Licht en het Licht in de wereld exponentieel. Wij hebben dit vele keren eerder gezegd, maar het verdraagt vaak herhaald te worden, want het is gemakkelijk te vergeten als de aangelegenheden van de wereld om jullie heen jullie in hun drama’s vangen, waarvan er vele zijn. Herhaal vaak tegen jullie zelf dat jullie het Licht ZIJN en dat dit jullie ware identiteit is.

De wereld waar jullie op leven is zeer rijk en er zijn genoeg hulpbronnen voor iedereen, maar daar zijn diegenen die voelen dat alleen zij in controle van dat alles moeten zijn. Dit gaat snel veranderen als wij verder avonturieren in/naar het stromen van de kosmische energieën. Aangezien de energieën van Liefde immer sterker wordt, zullen harten die gesloten zijn geweest beginnen te openen en ook diegenen, zullen beginnen om hun handelswijze te veranderen als zij zich een betere manier realiseren om te leven en te zijn. Er zal meer medewerking en bereidheid zijn om naar de stemmen van protest te luisteren die immer meer eisend en indringend worden over gerechtigheid en echte gelijkheid voor allen die op deze wereld leven en bewegen. Het zal een wereld worden die de behoeften van iedereen bevoorraad. Dit natuurlijk, zal enige tijd nemen, maar het eindresultaat en de uitkomst zullen blijmoedig zijn.
Ga door te geloven in magie en zie het! Velen van jullie vangen de wonderen van de wereld om jullie heen in foto’s en delen deze onder jullie zelf en met velen die nooit nadachten of open waren om nieuwe ideeën en concepten te onderzoeken, zoals de aanwezigheid van andere vormen van leven die in dezelfde ruimte bestaan als zij. Deze foto’s openen hun bewustzijn op manieren die voorheen niet mogelijk waren. Als jullie deze geschenken van wonderen delen, beginnen vele prachtige veranderingen plaats te vinden binnenin elk individu die naar hen staart. Dit opent hen om opnieuw de vreugde en verwondering te ervaren die zij gebruikten om te voelen en te ervaren toen zij nochtans kinderen waren, en zij zullen deze kwaliteiten in overvloed naar hen terug laten keren.
De voormalige structuren in de systemen van de wereld gaan door te veranderen, en dit zal meer duidelijk worden in de dagelijkse levens van iedereen op de planeet. De focus van de leiders van de wereld zal zijn op de accommodatie van het tegemoet komen aan de behoeften van alle burgers en niet slechts de weinigen, want de mensen van de wereld zullen in altijd toenemende aantallen hierop staan. De ouderwetse manieren van zaken en commercie doen zal een wending ten goede nemen in termen van een eerlijker distributie en gebruik van de hulpbronnen die voor handen zijn. Mensen zullen in vraag stellen of de verdere exploitatie van sommige van deze hulpbronnen zelfs noodzakelijk is, en zullen aandringen op het ontwikkelen van nieuwe technologie en alternatieven die een mindere impact hebben op de belangrijke levenskracht van hun planeet en diens bewoners.
Dus jullie zien, dat jullie vastberaden focus op het verhogen en uitbreiden van het Licht binnenin jullie een samenhangend voordeel voor iedereen heeft, want het opent de weg voor nieuwe ideeën en innovaties om door te komen in/naar de manifestatie. Dit was niet mogelijk zelfs een paar korte jaren geleden. Dat wat onmogelijk was wordt nu mogelijk! Kijk naar de toename van nieuwe technologie en uitvindingen die als hun doel hebben, de verbetering van de kwaliteit van het leven voor iedereen.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com