Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 februari 2016

Heavenletter 5549 De Oceaan Neemt Zichzelf Mee / Dinsdag 2 februari 2016

De Oceaan Neemt Zichzelf Mee
Brief uit de Hemel
Dinsdag 2 februari 2016


God zei:

Iedereen op Aarde is een zoeker. Iedereen zoekt iets. Sommigen zoeken vermaak. Sommigen vergetelheid. En sommigen zoeken Mij uit de grond van hun harten.

Je kunt alleen zoeken naar wat je verlangt om te vinden. Je verlangen naar Eenheid met mij kan diep begraven liggen in de uitsparingen van je hart, toch ben Ik uiteindelijk waar jij naar zoekt, want Ik ben geluk. Niemand verlangt naar de afwezigheid van geluk. Iedereen wil geluk in overvloed.

En iedereen in de Schepping zal Mij hun harten laten vullen, hun harten laten schitteren. Iedereen zal Mijn manier van lopen hebben, en iedereen zal als Gelijke met Mij meegaan. Iedereen, want dit is Mijn Wil.

Ik zal niemand buiten sluiten. Ik heb je langgeleden bij Mij geroepen, en je kunt Mijn Wil niet weerstaan. Je kunt een poosje koppig zijn, en afscheiding verklaren, en toch zul je jezelf na een korte periode op Mij afstemmen.

Dit is een eersteklas parade om bij aan te sluiten, de parade waarin Mijn Wil en jouw wil op elkaar zijn afgestemd, identiek zijn, superieur zijn en alle rijen vullen. De tijd komt dat er geen Verloren Zonen meer zijn, want alle zielen zijn zich er van bewust dat ze Thuis zijn.

Angst wordt onbekend. Zelfs geen fragment van angst gaat verder. Angst geeft het op. Het is gedaan met angst. Angst is weggeëbd. Er komen niet langer bezoekers en nieuwkomers voor angst. Angst doet afstand van de troon en is naar een onbewoond eiland gestuurd. Angst is niet langer in beeld. Stel je alsjeblieft eens voor hoe het is om te leven zonder angst, want dit gaat waarheid worden.

Stel je het leven eens voor zonder angst en zonder angst voor angst. Piekeren en zorgen maken worden buiten de deur gezet om vervolgens nooit meer gezien te worden. Stel je een leven zonder zorgen en piekeren voor. Stel je eens voor hoeveel energie je dan hebt. Er is niets om je te laten struikelen en het leven is opgevrolijkt.

Geen angst, geen zorgen. Wat blijft er dan over? Het moet zo zijn dat liefde een bijproduct is van geluk. O, denk aan liefde die de groep leidt. O, denk aan liefde en zie liefde groeien zoals de dagen in de zomer. O, denk aan overgave aan liefde, aan hoe iedereen elke terughoudendheid opgeeft, bemoeizucht, of het neerhalen van liefde. Liefde is aan het stijgen. Liefde heeft gewacht op deze opwaartse beweging. Liefde heeft de weg voorbereid waarover spanning kan verdwijnen. Geen spanning meer. Geen stress meer.

Waarom zou iemand vast willen houden aan zulke kleinigheden op Aarde? Liefde doet zijn zegje en neemt het over, en het leven is onbegrensd geluk en vreugde.

Als iedereen gelukkig is en vrij om hartgrondig lief te hebben, wat kun je je dan nog meer wensen? Jij, die liefde bent, kom maar naar voren. Dromen komen uit, getrokken door de Slee van Liefde. Ga door! Kom, Ik heb een plek voor jou gemaakt om lief te hebben en om van jezelf te houden zoals Ik van je hou.

Hoe goed zul je wel niet leren glimlachen en lachen en Mij bijhouden. Ik hou jouw hand vast, en Ik hou je dicht bij Mijn hart, en hoe gelukkig zul je zijn. Hoe gelukkig zal Ik zijn. Hoe gelukkig zullen Wij zijn. Hoe gelukkig zijn Wij in Eenheid.

We rukken op naar de plek waar liefde is en waar alleen liefde kan zijn. Weg zijn we, naar waar jij altijd bent geweest zonder dat je je er bewust van was. We kunnen zeggen dat je opgevuld wordt met liefde, want zodra je liefde in overvloed ontvangt, maak je de banden los die je vastbinden en geef je liefde weg, en je geeft liefde volledige heerschappij. Je bent tot de rand gevuld met liefde. Je barst van de liefde en je zal liefde uitstralen.

Liefde schijnt als de Zon. Liefde neemt de wereld over en brengt de wereld in vorm. Ieders liefde is op de juiste plek. Liefde is als de Oceaan, maar liefde ebt nooit weg. Het getij van Liefde is altijd tot de rand gevuld. Liefde kan niet afnemen. Liefde heeft de leiding.

Heb je het gevoel dat je zwemt in een Oceaan van Liefde, en dat jij liefde bent, en dat jij de Oceaan bent die naar zichzelf meesleept naar Zichzelf?

Vertaald door: Petra Simone