Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 februari 2016

Energie Update / 1 Februari 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
1 Februari 2016 / Jenny Schiltz
De energie is hoog en het zal gedurende een paar extra dagen in deze intensiteit doorgaan. We gingen een portaalgebied binnen en terwijl het intens is, is het echt een geweldige kans. Met dit portaal zijn wij in staat om zeer hoge frequenties te integreren die alles aangaande ons veranderen. Deze energie vraagt dat wij onze maskers afzetten, onze schaduwen onder ogen komen, en beginnen te co-creëren vanuit de hartruimte.
We ontvangen enorme ondersteuning in deze tijd en velen ervaren visioenen, dromen en boodschappen. Schenk aandacht. Schenk aandacht aan de boodschappen van dieren, de getallen van engelen, de gedachten die je hebt die inspireren, de beelden die we met onze derde oog ontvangen. Schrijf deze momenten op, zij zijn hier om je te helpen, je te gidsen in/naar het nieuwe.  
Alles dat uit evenwicht is binnenin jou bereikt een kritiek stadium om gezien te worden. Die rustige fluistering is bezig een brullen te worden, zodat je het niet langer meer kunt ontkennen. Het is in deze momenten dat wij kiezen om het ofwel te zien en te behandelen of het weer te onder te graven. Soms brengt eenvoudig het her/erkennen van de waarheid van een situatie enorme groei teweeg. Dit portaal is een keuzepunt, hoe gereed zijn we om voorbij de gedachten, overtuigingen en gevoelens te gaan die ons afhouden van onze waarheid. Hoe ver wij ons ontwikkelen, hoe ver wij reiken gedurende deze tijd is aan ons.
Deze energie kan je zeer ongerust en angstig maken. Praat tegen je lichaam en vertel het dat het in orde zal zijn, dat alles is zoals het zou moeten zijn. Hoofdpijnen, nekpijn, problemen met het gebit, momenten van wazig zien en kaakpijn zijn niet ongewoon met deze superhoge energieën, ons lichaam doet diens best om bij te blijven. Doe wat je lichaam vraagt. Als je nerveuze energie hebt, ga wandelen, doe aan yoga of een andere oefenprogramma. Voor diegenen die door weersomstandigheden in huis klem zitten, ga naar Youtube en vind een yoga klas en doe dit met de intentie van de energie door jou heen te bewegen. Voor diegenen die nauwelijks hun ogen open kunnen houden, RUST. Het is hoe het lichaam de hogere energieën integreert.  
Andere manieren om ermee om te gaan, zijn zout en kristal baden, en door bloemessenties, meditatie en ander energiewerk te gebruiken. Ik vind dat het ruiken van snijbloemen mij altijd kalmeert wanneer ik niet naar buiten kan gaan.
Veel Liefde & Zegeningen aan jullie allemaal! Wij zijn in verbazingwekkende tijden 
Jenny
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
******************************
Opmerking van Cobie: Hieronder laat ik enkele grafieken zien, die bijgewerkt zijn t/m vandaag 2 februari 2016. Deze grafieken zijn afkomstig van de site: http://www.foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html en laten duidelijk de enorme stijging van de Liefdesenergie, ook wel Schumann Resonantie genoemd, zien. Hoe zij deze metingen precies verrichten, weet ik niet want mijn kennis van de Duitse taal is niet geweldig. Maar de Grafieken spreken boekdelen…..