Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 februari 2016

De Raad “Manifestatie” / 22 Februari 2016 / Ron Head

De Raad
“Manifestatie”
22 Februari 2016 / Ron Head
Wij zullen vandaag over een zeer populair onderwerp in de Lichtwerkers wereld spreken. Wij zullen het vanuit een hoek benaderen die jullie nog niet eerder gezien mogen hebben, maar die volledig consistent is met alles wat wij hier voorafgaand over gezegd hebben.
Wij denken dat wij het manifesteren kunnen omschrijven als de uitoefening van die dingen in/naar de fysieke wereld te brengen die je gevisualiseerd en gewenst hebt vanuit je niet-fysieke wereld. Dat zal voor jullie werken aangezien jullie denken dat er een verschil tussen de twee is. In werkelijkheid is er echter maar één wereld. Als jullie dat als waarheid wisten, zou dit geen-onderwerp zijn. Jullie zouden zien dat het alleen een kwestie van de graad van manifestatie is.
Wanneer de meeste personen over dit onderwerp nadenken, is het gewoonlijk in de context van dingen, van rijkdom. Zij willen een voertuig manifesteren, een woning, geld, of misschien een relatie. Zij leren allerhande meditaties, bezweringen, en spenderen er inderdaad tamelijk veel geld aan in de zoektocht naar de manier waarop dit te doen. En sommigen krijgen welzeker wat het is dat zij wilden. Maar sommigen krijgen altijd deze dingen, doen zij dat niet? En sommigen spelen het slechts klaar om rond te blijven hangen bij het feit dat zij niet hebben waar zij hun harten op ingesteld hebben. Wat zouden jullie aannemen dat dat zou doen?
Welnu, iets te krijgen of niet te krijgen in iemand diens externe wereld, in overeenstemming met wat wij jullie met veel moeite hebben helpen te begrijpen, is alleen een reflectie van de staat van iemands wezen. En aangezien dat het geval is, waar zou de meest effectieve plaats zijn om iemands inspanningen te centreren? Waarom zou het meest effectief voor verandering zijn wat er in iemand diens innerlijke wereld is, en daarom, zonder falen, de externe verandering bekijken om het te reflecteren. En er is hier een “intrapper” bij betrokken.
Ongeacht wat je verzint, je zult nooit iets visualiseren waarvan je denkt dat je het niet verdient of waarvan je denkt dat het onmogelijk is. Wij beloven jullie dat jullie innerlijke zelf deze beperkingen niet herkent.
Dus wat raden wij aan waar jullie aan werken? Waarom niet alles veranderen? Wijd jullie zelf toe aan het manifesteren van jou. Wordt de handen, voeten, het hart en het lichaam dat het hoogste en beste manifesteert van wie en wat je bent.
Als je vooruitgang maakt, en dat zal je, zul je veranderingen in je externe wereld zien die jij je niet voorgesteld zou hebben.
Dit is nogal een korte boodschap vandaag, maar eentje die waarheid bevat. Wij zullen onvermoeibaar met allen werken die dit ter harte nemen.
Zegeningen, dierbare vrienden.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/