Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 februari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht “Energie Is Eeuwigdurend … en Bevat ALLES Wat Er Is” / 27 Februari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
“Energie Is Eeuwigdurend … en Bevat ALLES Wat Er Is”
27 Februari 2016


Blossom: Hallo daar. Nu ik weer op de planeet terug ben, na op Hawaii te hebben gezwommen met de dolfijnen … voel ik me nogal ‘zwemmerig in het hoofd’. Die dolfijnen zorgen zonder twijfel voor een upgrade van het zielezelf en het kost inderdaad wat tijd om naar de Aarde terug te keren na in hun aanwezigheid te Zijn geweest. Daarom … laat ik het aan jullie over, mijn vrienden, om tot de ‘Orde van de Dag’ over te gaan … met jullie goedvinden.
Federatie van Licht: Welkom terug! Natuurlijk genoten wij ook van het ‘Zijn’ met jou in de wateren van dat Eiland, de oceaangolven je te laten omhullen en je in een Lichtere gezindheid te brengen.
De Dolfijnen hebben absoluut wat om zich heen. Alleen maar het zo dichtbij/nabij hen zijn in het water geeft een verheffende boost aan iedere ziel. Ik ben er ECHT dankbaar voor dat ik de kans heb gehad en ik ga het mogelijk maken dat ik hen op zekere dag nogmaals mag ervaren. Welnu, terug naar het ‘normale’. Moeten we het misschien eens hebben over de ‘vele Aardes’, waarover jullie in de laatste channeling spraken?

Als je dat wilt. Wij begrijpen echter, dat velen zich hiervan al bewust zijn, vanwege de inmiddels vergaarde kennis over het gegeven dat ALLES mogelijk is. Hoe zouden er beperkingen kunnen zijn … in deze uitgestrekte levensruimte … op alle Planeten, Universums, Sterrenstelsels en nog verder? Wanneer je derhalve de ‘mogelijkheid’ van ontelbare parallelle levens beschouwt … dan kan het toch niet zo zijn dat er geen parallelle Aardes bij zouden horen?
Ja. Dat snap ik absoluut. Misschien kunnen jullie dan praten over de focus met betrekking tot deze parallelle materie?
Begrijpen we je goed, dat je vraagt hoe je je meer bewust kunt worden van zulke parallellen?
Ja.
Waar je ook met je aandacht bent … daar ben jij. Dus ook, wat je ook denkt … dat ben je.
Maar ik kan toch denken aan de dolfijnen bij Hawaii en toch ben ik in deze kamer in Noosa?
Toch … als je je volledig zou focussen … je ogen sluiten en je volledig richten … dan zou jouw HELE WEZEN daar in het water kunnen zijn.

Alleen niet fysiek … niet in … wat ik zou noemen ‘mijn realiteit’.

En wat zou jij ‘jouw realiteit’ noemen, Lieve Blossom? Want dat is de sleutel. De GIGANTISCHE sleutel die alle deuren openmaakt voor hen die zoeken. Alle realiteiten. Want het is namelijk zo … dat er niet slechts één kan zijn. Er zijn eindeloze mogelijkheden tot de realiteit die jij WERKELIJKHEID wilt laten ZIJN.
Maar … het VOELT alsof we geen keus hebben. Het VOELT alsof we hier ‘vast’ zitten, levend op de planeet Aarde en alles wat daarbij hoort.

Omdat jullie daarop je focus gericht hebben in ‘deze tijd’ … in ‘deze werkelijkheid’. Echter, denk er eens over na, als je wilt … dat jouw focus in ‘een andere tijd’ … in ‘een andere realiteit’ … DIE WERELD als werkelijkheid accepteert. Het gebeurt allemaal tegelijkertijd. Heel veel aspecten van jezelf ervaren vele gevarieerde ‘levenswegen’, allemaal tegelijkertijd. Want er is geen toekomst, geen verleden … er is alleen NU.

Door middel van wat wij ‘tijdsprongen’ noemen … alhoewel er geen tijd is … kun je verenigd ZIJN met een ander aspect van jezelf. Je kunt dat andere aspect óf observeren, óf  ‘worden’ … door de ziel van die andere ‘jij’ letterlijk binnen te gaan … En in gedachten te houden dat er vele andere ‘jij’s’ zijn. Bedenk ook dat ‘jullie’ allemaal van de ENE Energie zijn. Dus is iedere ziel DIE er IS … JIJ!

Zijn er dan meer mij’s waarmee men zich zou moeten verbinden … in tegenstelling tot jij’s … als je me begrijpt? Ik weet wat ik bedoel … maar doen jullie dat ook?
Ja. Met dien verstande … dat jij … in het bijzonder … praat over een ander aspect van ‘jouw’ ziel. Ook al erken je dat jullie allemaal Eén zijn.

Ja. Het is heel ingewikkeld om te beschrijven … in woorden … de precieze kern te raken … vinden jullie ook niet?

Liefste Blossom, hebben we niet heel vaak gezegd WAT IS … IS! Soms is het heel gecompliceerd … om uit te leggen wat (er) IS!

Want IS … IS alles wat er IS! Je weet dat er geen afscheiding is van Het Geheel … De Eenheid. Jullie denken/voelen dat alleen maar … dankzij de ervaring die ‘deze keer’ is gekozen. Jullie kiezen er ook voor om die individualiteit te hebben binnen vele andere ervaringen … binnen veel andere aspecten van die individualiteit … binnen vele andere werelden en lichamen.

HET IS … DAT JIJ … ALS ÉÉN … ervoor kiest om een individu te zijn … waarop jullie vervolgens ermee instemmen om vele aspecten van jezelf te ZIJN … elders. Toch, als je ervoor zou kiezen … en het werd goedgekeurd door andere ‘individuen’ … zou je ‘hun ervaring’ ook kunnen ervaren als VAN JOU … omdat het van jou is … O,dat jullie allemaal van de ENE ENERGIE zijn. Kun je dit volgen?

Ja, dat kan ik, verrassend genoeg! Maar het kan zijn dat jullie mij erbij helpen het te begrijpen, omdat jullie er in mijn hoofd over praten. Ik hoop dat anderen het ook kunnen snappen.

Om jullie te helpen hierbij … Het is dus zo dat jullie, als jullie dat werkelijk willen … op ditzelfde moment … ZOUDEN KUNNEN ervaren dat je in de Energie van een dinosaurus leeft … of van een mier … of van een draak … of van een elf … of een aap … of een astheopod …

Een wát?

Dat bedoelen we nou! Wie kan zeggen dat het niet bestaat … alleen maar omdat je nog nooit gehoord hebt van een astheopod? En misschien bestaat het nu nog niet, omdat het nog niet ‘uitgevonden’ is … door middel van gedachte.

Aha! Hier betrap ik jullie! (Al betwijfel ik dat.) Als alles op hetzelfde moment gebeurt … dan moet het toch zeker al zijn uitgevonden? Het moet NU bestaan … ook al is het nog niet ontdekt.

Dat is een bewonderenswaardige goede redenatie. Wij willen graag zeggen dat het ‘er al’ is … ALLES is ‘er’ al ‘in het nu’ … want er is geen andere ‘tijd’. Maar het kan misschien zo zijn dat er nog geen ‘gebruik’ van is gemaakt … nog niet DOOR GEDACHTE in het bewustzijn is gebracht.

Dit is wat we ‘proberen’ uit te leggen, Blossom.
 ENERGIE IS EEUWIGDUREND … en BEVAT ALLES WAT ER IS.

ENERGIE IS ALLES dat MEN nodig heeft om tot vorm te manipuleren!

ENERGIE IS IEDER GEVOEL dat men verlangt te VOELEN.

HET IS ALLES WAT MEN VERLANGT TE ZIJN.

EN … DEZE ENERGIE HEET ………………………….. LIEFDE!

Om deze reden leggen wij steeds uit dat LIEFDE ALLES IS en dat er niets anders is.

ALLES WAT ER IS … ALLES DAT WORDT BELEEFD IN DE NOOIT EINDIGENDE ONEINDIGHEID VAN LEVEN / VORM … IS DIE ENERGIE VAN LIEFDE.

Mogen we het zo zeggen, als hulp? Een kind in jullie wereld heeft een goedje dat ‘speelklei’ wordt genoemd. Het is een homp. Een ronde bal, zouden we kunnen zeggen. En van die ‘homp’ kan het kind elke vorm maken die het wil. Een huis … een worstje … een baby. ALLES wat zijn geest wenst te ‘maken’ uit die klei. Echter, die ‘baby’, dat ‘huis, worstje’ … zijn nog steeds een deel van die oorspronkelijke ‘homp’. Ze kunnen dat nooit niet zijn … en is het niet zo … dat als de speeltijd voorbij is … het huis, het worstje en de baby … worden teruggekneed in de bal … terug naar de EENHEID waaruit ze voortkwamen? Toch … konden ze nooit worden gescheiden … ze waren steeds van dezelfde essentie van de oorspronkelijke bal … ook al ervoeren ze zichzelf als ‘de rol spelend’ van een huis, een baby of een worstje. Kan je het zien?

Ja. Mooi gezegd.

En we kunnen er nog aan toevoegen dat ditzelfde stuk van Het Geheel dat ooit een huis was … nadat het ‘teruggekeerd’ was in de homp … misschien, tijdens een andere ‘speeltijd’ … wordt ‘herschapen’ in een boom of een ster of in water … Alleen maar een andere rol spelend.

Oké. Ik heb nog een andere lastige vraag. Als datzelfde stuk klei terug wordt gedaan en herschapen … zou dat dan niet betekenen … dat dit ‘later in de tijd’ gebeurde … zogezegd? Omdat, toen het het huis was … was het het huis … en niet de ster of het water. Hoe kan het dus AL die dingen zijn in het NU … toen het de ervaring had van het ZIJN van alleen dat ene ding op dat tijdstip?

Inderdaad een erg goede vraag.

Hemel … jullie wachten met antwoord geven … vertel me nou niet dat jullie er geen antwoord op hebben.

Wij zijn slechts bezig hiervoor woorden te ‘vormen’. Wat ‘lastig’ blijkt te zijn, zoals je zei.

Neem de bal van Energie in/als compleetheid … voor het werd gecreëerd in vormen van ervaring. Het was er … in zijn volheid … niets anders Wetend dan ZICHZELF … IN ZIJN HELE ZELF … ZOALS HET IS … COMPLEET … PERFECT.

Om te kunnen uitbreiden … want ENERGIE staat nooit stil … het beweegt altijd … want dat is zijn natuur … besloot het om ‘uit te breken’ in verschillende ‘beelden’ van zichzelf. Echter, ieder beeld/schepping is een uniek deel van dat Geheel. Derhalve ‘gebeuren’ alle transformatieve ervaringen van zichzelf … wanneer je in gedachten houdt dat er geen tijd is … allemaal tegelijk.

Dit IS erg moeilijk uit te leggen.

Een druppel water in de oceaan is nog altijd een deel van die oceaan en zal dat altijd blijven. Het zal altijd de beweging van de getijden ondergaan … ook al zal het misschien rustig zijn … terwijl een andere druppel, mijlenver verwijderd, aan het razen is. Het maakt nog steeds deel uit van ‘hetzelfde ding’ … dat op ‘hetzelfde moment’ doorgaat [met wat het zelf en het Geheel doet]. Maar het zou dat ‘zelfde ding’ ‘op hetzelfde moment’ … als heel anders kunnen ervaren.
Om eerlijk te zijn … heb ik dit ‘alles-vindt-op-hetzelfde-moment-plaats’-ding altijd ERG verwarrend gevonden. En ik kan niet zeggen dat dit gesprek het ontwart!
Omdat jullie geconditioneerd zijn om jullie tijdslijn als lineair te beschouwen. Jullie kijken ernaar vanuit een horizontaal perspectief. D.w.z. … zich uitstrekkend … in plaats van vanuit een verticaal perspectief … waardoor alles bovenop elkaar ligt … verder gaand op hetzelfde moment.

OOK AL IS ER GEEN TIJD!

Precies! Beschouw dat verticale perspectief als een ‘ruimte’. Een ‘plaats’!

Zoiets als een reusachtig gebouw met veel verdiepingen. Veel kamers. Veel etages … die op elkaar geplaatst zijn. Er gebeurt heel veel in iedere kamer … op iedere verdieping … en als je in één specifieke kamer bent … op een specifieke verdieping … VOELT het alsof dit ‘alles is, wat er is’. Daarop IS jouw aandacht gericht.

MAAR …

Ga je de lift in … druk je op een knop … welke je ook kiest … en je zal op een andere verdieping komen … op een ander niveau … in een andere kamer … waar je meemaakt wat daar mee te maken is. En DAT IS waar jouw focus JOUW REALITEIT wordt … hoewel … Ergens in datzelfde gebouw … nog steeds de focus bestaat … waarop jouw aandacht gericht WAS. Alles gaat nog STEEDS door … maar jouw focus is niet ‘daar’ … Het is NU op een andere verdieping.
Dank je wel. Dat helpt … een beetje … een klein beetje. Wil iemand nog wat drugs? Ik denk dat ik er vandaag mee ophoud … voor mijn hoofd uit elkaar spat … en ik heb het nodig om er vandaag nog andere dingen mee te kunnen doen! Heel veel dank, Vrienden. Het was fijn om weer contact te hebben.
Fijn om in contact … te ZIJN. Onze LIEFDE strekt zich in jullie Wezens uit en maakt op een dieper niveau contact dan jullie je wellicht realiseren. Hiervoor … zijn we zeer Dankbaar. 
In liefde en dank.
****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.
De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****