Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 februari 2016

ASCENSIE-UPDATE / 5 februari 2016 / door Fran Tielemans

ASCENSIE-UPDATE
5 februari 2016 / door Fran Tielemans

Wanneer je zelf ultrasensitief bent, is er veel kans dat je de grote shift van de voorbije dagen hebt gevoeld. Vooral 3 februari en gisteren was de energie zeer hevig. Plots werden we opnieuw keihard gekatapulteerd naar oude lagen die echt niet goed aanvoelden. Oplaaiende emoties en gedachtenpatronen lieten zich plots opnieuw zien en voelen, en veel kans dat het emoties en denkpatronen waren die de eerste helft van vorig jaar ook actueel waren.

Zelf heb ik de nacht van woensdag op donderdag geen oog dichtgedaan, en ik hoorde van vele anderen hetzelfde, ook van mensen die totaal niet bewust in dit proces staan. Het was zeer moeilijk om te gronden, angsten vlamden op, spijsverteringsproblemen konden zich voordoen, en al bij al was het fysiek zeer ongemakkelijk.

De zon-activiteit zal wel een rol hebben gespeeld in dit alles (geomagnetisch storm, vlammen en dergelijke), maar vermoedelijk kadert dit in de grote schoonmaak-actie die dit jaar op ons programma staat. Eén van de facetten van de 9 is schoonmaak en loslaten, en daar hebben we de voorbije dagen blijkbaar volop de kans toe gehad. Om het even wat er naar boven komt, het is altijd de bedoeling dat we er iets mee doen. We hebben in een dergelijke fase de keuze om te blijven hangen in de oude energielagen, in angsten en ons niet-goed-voelen, en daardoor de negatieve energiespiraal te volgen, waardoor we ons nog slechter gaan voelen. Ofwel kiezen we de opwaartse spiraal. Hoeveel energie/focus/alertheid het ons ook kost, we kunnen onze visie optillen en als een lotus opstijgen boven de modder uit.

Daartoe kunnen we op dergelijke momenten het volgende doen:
  • Steeds in ons hart beseffen dat dit gewoon ‘groeistuipen’ zijn, lastige momenten in een zeer lang proces, maar dat we ALTIJD naar iets beters en hogers toegroeien
  • Altijd vanuit ons hart bereid zijn om onze visie zo hoog mogelijk te tillen, en als het ware vanop onze innerlijke bergtop al onze ‘lagere’ kwaaltjes, emoties en denksluiers te bekijken, waardoor ze al snel hun beknellende kracht/macht verliezen.
  • Ons hoogste potentieel gebruiken om ons doorheen deze lagen van dichtheid te trekken. Wanneer je bijvoorbeeld voortdurend de zin gebruikt: ‘Ik roep mijn hoogste goddelijke geneeskracht op die Ik Ben, om me hier en nu goed te laten voelen’, zal je merken dat beetje bij beetje de dichtheid wegtrekt, en er opnieuw balans en lichtheid komt. Dit werkt voor al onze lagen, zowel de spirituele, mentale, emotionele als de fysieke.
  • Fysieke helpers raadplegen, wanneer we voelen dat we verstrikt zijn en vast blijven zitten in oude patronen, verbindingen of energie en we voelen dat een blinde vlek onze vooruitgang belemmert.
  • Al onze niet-fysieke helpers, die in oneindige aantallen altijd en overal aanwezig zijn, vragen om ons te helpen onszelf op te tillen. Engelen en Opgevaren Meesters zijn elke seconde van ons leven dienstbaar naar ons toe, en helpen voortdurend en zeer intens zij die waarlijk groei nastreven.
  • Steeds weer ons eigen hulpmateriaal gaan scannen én gebruiken: energieën die we de voorbije jaren in onze aura hebben verzameld, inzichten, technieken, meditaties, lichaamsoefening, fysieke middelen zoals aroma’s, kristallen enzovoort.
Dit is een 11-maand in een 9-jaar, met onderliggende 16-vibratie, dus er kan zeker nog een en ander gebeuren deze maand, maar alles met één doel: spirituele groei, groeien in meesterschap. En gaan we daar niet allen voor?

Keep the Faith

Fran