Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 februari 2016

Aartsengel Zadkiel “De Rust Binnenin” / Maart 2016 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
“De Rust Binnenin”
Maart 2016 / Linda Robinson
Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk van het Licht en de Hathors. Vandaag, wensen wij te spreken over de rust binnenin.
Jullie worden gepresenteerd met vele kansen om voorwaarts te gaan op jullie pad van Ascentie. Iedere golf van binnenkomende energie brengt nieuwe kansen voor paden om te onderzoeken en manieren om te dienen.
Bij tijden mogen deze energiegolven en kansen sneller te lijken komen. Je mag je voelen alsof je niet de tijd hebt om één energiegolf te verwerken voordat de volgende arriveert. Wanneer dit zich voordoet, mag je wensen om in overweging te nemen om je naar de rust binnenin te keren om je opties te overdenken.
Velen van de grote wijsgeren en leraren gingen vaak op een retraite wanneer zij over hun opties nadachten of wanneer zij geconfronteerd werden met een grote taak die er voor hen in het verschiet lag. Zij gingen weg van de massa’s en gingen in/naar de stilte om met de Schepper en hun gidsen en leraren in de Hogere Rijken te communiceren. Gedurende deze tijd, ontvingen zij begeleiding en focusten dan hun energie en intentie op de aankomende taak.

In de maatschappij van vandaag de dag, mag het nemen van een lange retraite niet voor iedereen mogelijk zijn. In plaats daarvan, mag je een wandeling in het park, een wandeltocht op het strand, of enige tijd in je favoriete vredige plaats in overweging nemen. Een paar minuten in een vreedzame locatie kan helpen om je gedachten te verhelderen en nieuwe inzichten te brengen.
Een andere manier om af te stemmen op de rust binnenin is om een dagelijkse routine van vreedzame tijd te ontwikkelen. Je mag je voelen alsof je geen tijd hebt om deze uitoefening te doen. Echter, als je deze routine begint, mag je gewaarworden dat je extra tijd verkrijgt door de overzichtelijkheid en inzichten die met deze uitoefening kunnen komen. Te beginnen met slechts een paar minuten één of twee keer per dag kan grote resultaten opleveren.
Je kunt wat voor techniek die ook maar met jou resoneert gebruiken. Dit mag het focussen op je ademhaling zijn, een mantra herhalen, of je een heilig Wezen verbeelden. Het belangrijkste is om iets te selecteren waar je naar uit zult kijken.
Wanneer je in staat ben om op een favoriete stoel of in een favoriete locatie te zijn, zal je energie beginnen op te bouwen en jou te helpen zelfs meer vreedzaamheid te verwerven wanneer je daar bent.
Als je aandacht zachtjes rust op jouw geselecteerde focuspunt, begint een rust zich te ontwikkelen. Deze rust heeft diens eigen stille energie. Je lichaam, gedachten en spirit beginnen te ontspannen, en je bent vredig.
Terwijl deze rust doorgaat, mag je een pauze of gat beginnen op te merken tussen je gedachten. Deze pauze of dit gat staat ruimte voor inzichten en communicatie toe met je gidsen en leraren.
Als je dieper in/naar je innerlijke rust gaat, mag je beginnen jezelf getransporteerd te voelen naar een ander energievlak. Dit is waar je in/naar de ruimte verhuist tussen de ruimtes. Dit is het punt waar je beseft dat je veel meer dan je individuele zelf, en meer dan je geest en lichaam bent. Je begint er bewust van te zijn dat je een deel bent van iets veel groters dan jezelf. Je bent je bewust van de eenheid/eensgezindheid van de gehele Schepping.
Wanneer dit zich voordoet, verkrijg je overzichtelijkheid en kan je dingen vanuit een veel grotere uitkijkpost zien. Wat voor beslissingen dan ook die je in overweging neemt over je pad worden gezien vanuit een veel breder perspectief. Je wordt je bewust van hoe jouw gedachten en acties het grotere collectief beïnvloeden. Je voelt de eenheid/eensgezindheid, en dit leidt je naar een verlangen voor het hoogste goede voor iedereen.
Je verhuist in/naar een groter punt van rust en vrede. Je mag voelen dat dit is waar je de gehele tijd naar op zoek geweest bent.
Wanneer dit zich voordoet, weet je dat je terug kunt keren naar dit punt op ieder moment dat je dat wenst. Hoe meer je intapt op de rust binnenin, hoe sterker het wordt. Je bent in staat om met gemak en gratie door je dagelijkse activiteiten heen te gaan. Een staat van innerlijke rust wordt jouw standaard patroon, ongeveer zoals een standaard instelling op een computer. Het wordt je natuurlijke en normale manier van zijn/bestaan.
Terwijl je door je dag heengaat, doet iedereen die om jou heen is diens voordeel van jouw staat van innerlijke rust, en je vibraties en vrede en rust rimpelen naar buiten in/naar de ethers ten gunste van allen.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie je op de rust binnenin afstemmen. Wij zijn daar bij jullie en sturen jullie onze fluisteringen van Liefde en vrede.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde.

En zo zij het.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson,http://personalpathwaysoflight.com/