Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 januari 2016

Vanuit de Boodschappen van God / 21 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
21 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Jullie harten zijn de sleutel voor het transformeren van de wereld. Jullie harten zijn de magnetische kracht van Liefde, en de wereld, natuurlijk, komt voort van binnenuit jullie, een weerspiegeling van wat jullie harten geloven. Dus, alles dat zichzelf presenteert als de illusie van de dualiteit kan in/naar Liefde ontwaakt worden, als jullie het omhelzen, Jullie harten zijn de sleutel.
En toch, geliefden, hoe weet jullie hart wat Liefde is, wanneer het bedekt geweest is door de verdedigingen van het ego … wanneer het gevuld geweest is met de verhaallijnen van pijn en lijden, totdat het ertoe kwam te geloven dat Liefde jullie pijn zal doen.
Hoe weet jullie hart wat Liefde is, wanneer jullie hart zo belangrijk is. Het antwoord en het enige antwoord komt van Mij. Jullie ervaring van Liefde wordt ieder moment op de allerhoogste van alle vibraties geboren. Het wordt geboren in een kosmos van de Liefde van God dat van Zichzelf spreekt als de “Ik Ben” van jullie Hart, en het gaat voort, verzekerd in diens kennis van Liefde welke grenzeloos en zonder limiet is. Deze Liefde is volmaakt onverwoestbaar en toch intiem persoonlijk zodat je weet dat deze Liefde aan jou gegeven is … aan jou, als de geïndividualiseerde stroom van Liefde, het facet van het Hart van God dat je bent, diep en krachtig persoonlijk in de persoon van je kosmische identiteit.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
21-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net