Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 januari 2016

Mushaba Platinum Light / January 18 2016 Porda

Mushaba Platinum Light

January 18 2016

Porda

Door Anakhanda Shaka Mushaba
Herplaatsing van Nancy Tate

Dit is Porda. Ik kom tot jullie vandaag als gevolg van jullie oproep naar het universum voor duidelijkheid en begrip. Er is zo, zoveel dat er gaande is in de wereld. Er zijn zo veel diverse en verschillende soorten operaties om alles wat er is om de mensheid tot slaaf te maken te verwijderen, en dat alles heeft de tijd van voorspoed tegen gehouden.

Dit was voor een tijdje, een doorn in het oog van de Galactische Federatie, zo te zeggen. Dit is echter niet meer het geval. Zoveel vooruitgang is er geboekt. Er waren degenen die de Iraakse president onder dwang en doodsbedreigingen hielden als hij verder zou gaan met wat hij wilde, namelijk het aankondigen van de RV(herwaardering). Die dreiging is nu ook verwijderd.

Er waren diegenen van de zogenaamde Cabal die goed geleide plannen hadden om het geld weg te laten vloeien als dat op de bankrekeningen van de mensen gestort zou worden en alles verloren zou zijn gegaan. Ook dit is verwijderd en niet langer een bedreiging.