Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 618: Nieuwe Wereld Orde. / 31 januari 2016 / Lee Carroll


618: Nieuwe Wereld Orde.
31 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Toen ik het artikel van G. Kumar las in het magazine “In the Spirit” vroeg ik mij af of zoiets kan gebeuren. Een nieuwe wereldorde waarin alle controle in handen is van “welwillende gidsen” en er geen dingen zijn zoals geld en grenzen enzovoorts. Ik denk dat iedereen op Aarde dit wel zou willen en vrij wil zijn van corruptie. Wij zien dit vandaag de dag niet bij onze regering bij welk niveau je ook onderzoekt, van gemeenteraden in kleine gemeenschappen tot aan de Verenigde Naties. Het stemt mij droevig als ik denk dat er geen landen of culturen meer zijn en iedereen werkelijk aan elkaar gelijk is.

ANTWOORD: Wat als…. Gewoon wat als… dit een beschrijving is van een Aarde over 10.000 jaar? Kan jij afstand nemen van het perspectief van “wat ik vandaag zie maakt sommige dingen in de toekomst onmogelijk?”