Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 613: Meer-lingen / 24 januari 2016 / Lee Carroll


613: Meer-lingen
24 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, mijn twee zusters en ik vormen een drieling. Er is ons verteld dat wij een ziel in drie lichamen zijn. Ik geloofde dat er in elk lichaam een aparte ziel huist. Ik denk dat mijn ego ongerust is omdat ik geen “individu” ben als dit waar is. Kan jij jouw licht hierover laten schijnen?

ANTWOORD: Het moeilijkste ding om aan een mens uit te leggen is het concept over iets dat enkelvoudig lijkt in realiteit vele dingen kan zijn. Jullie lijken Een ziel te zijn omdat jullie een lichaam hebben. Als engelen in jullie boeken en schilderijen, zelfs al zijn zij Multidimensionale wezens, worden afgebeeld met een huid en met vleugels geven jullie hen Een naam!

Jullie gaan dus door met geloven in  “een lichaam, een ziel.” De realiteit is dat elk levend mens Multidimensionaal is en op vele plaatsen tegelijk is. Zelfs als jullie dit zitten te lezen zijn er delen van jullie die op andere plaatsen andere dingen doen. Is dit dan Een ziel op vele plaatsen of vele zielen?