Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 21 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 611: Weggaan of blijven. 21 januari 2016 / Lee Carroll

611: Weggaan of blijven.
21 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb onlangs jouw communicaties gelezen en heb veel rust gekregen doordat ik hen heb gelezen. Ik ben mij bewust geworden van de veranderingen op de planeet en kreeg hierdoor veel angst. Ik woon in Biloxi Mississippi met mijn US Air Force-man en mijn drie jaar oude zoon. Ik ben nu niet zo bang meer en heb toestemming gegeven om op een hoger vibratieniveau te opereren. Toch weet ik niet of ik onze wielen in beweging moet gaan zetten en mijn man zijn baan kan laten opzeggen zodat wij weg kunnen gaan van het water om overstromingen of vloedgolven te ontwijken.

Misschien kunnen wij beter hier blijven en proberen om de Aarde te assisteren in dit speciale gebied. Momenteel zegt mijn instinct mij dat ik beter bij het water vandaan kan gaan maar dit komt maar voor een deel vanuit de angst dat ik mijn familie kan verliezen. Ik heb de laatste tijd veel gelezen en ik dank jou heel hartelijk voor de vrede die ik in mijn ziel heb. Ik wil nu na 2012 zo graag met mijn man en zoon op Aarde zijn en samen nog vele jaren het leven ervaren.