Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 januari 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 610: Moraal binnen een huwelijk. /20 januari 2016 / Lee Carroll


610: Moraal binnen een huwelijk.
20 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat is de mening van Spirit als het gaat over twee mensen die met elkaar getrouwd zijn en die van elkaar houden en ook al jarenlang een liefdesrelatie hebben? Ik heb geprobeerd om daar niet over te oordelen bij een vriendin die al jarenlang een vriendschap/romance/fysieke relatie had met een andere man (niet haar man).

Zij had ongeveer twintig jaar een relatief gelukkig huwelijk en drie goed opgevoede, bijna volgroeide kinderen. Ik heb een positie ingenomen waarbij ik haar niet bemoedig en ook niet wil veroordelen voor wat haar affaire betreft. Ik weet dat haar familie ervan ondersteboven zou zijn en toch lijkt het erop dat deze twee mensen om een reden een diepe liefdesrelatie hebben en zij beiden erin slagen om respectvol te blijven ten opzichte van elkaars familieverplichtingen.