Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 januari 2016

Heeft Robbert van den Broeke mensen bedreigd, of .............. / Geplaatst 17 januari 2016

Heeft Robbert van den Broeke mensen bedreigd, of wordt er een smerig spelletje gespeeld om een Liefdevol mens kapot te maken?
Geplaatst 17 januari 2016

Computer expert bevestigt dat de computer van Robbert gehackt is
Jeroen Ghuijs heeft de computer van Robbert van den Broeke onderzocht en bewijzen gevonden van een hacker. Robbert wordt al enige tijd gehackt, en er worden vervelende en dreigende mails in zijn naam verstuurd door de hacker. Jeroen Ghuijs doet zijn verhaal. Ook Karin Swiers (een vriendin van Robbert) wordt voortdurend gehackt, ook haar mailadres verstuurd dreigmailtjes naar mensen. Dit alles om Robbert en zijn vrienden in een kwaad daglicht te zetten, en zijn reputatie te vernielen.

https://www.youtube.com/watch?v=uTWGc-3Ihq0

Robbert over zijn gehackte computer, en liefde
Gepubliceerd  31 jan. 2015

Robberts emailaccount, ipadres en twitteraccount zijn gehackt en Robbert geeft hier duidelijkheid over. Hij wil geen aandacht schenken aan deze negativiteit, maar wel even duidelijkheid geven omdat er anders verwarring kan ontstaan.


https://www.youtube.com/watch?v=YYe2P50lGBo

Inmiddels is Robbert opgepakt, omdat medemensen het wel aardig vonden om via de accounts van Robbert bedreigingen te uiten aan diverse mensen, Omroep Brabant schreef hierover:

Medium Robbert van den Broeke opgepakt voor doodsbedreigingen: 'Ik snijd je keel door'

BOSSCHENHOOFD - Robbert van den Broeke uit Bosschenhoofd heeft drie dagen vastgezeten in een Amsterdamse politiecel. Het zelfbenoemde medium werd op woensdag zes januari thuis in Bosschenhoofd opgepakt op verzoek van het Openbaar Ministerie in Amsterdam. Tegen het medium zijn vijf aangiften gedaan wegens bedreiging, waaronder een doodsbedreiging.

De arrestatie werd uitgevoerd door de politie Midden- en West-Brabant. Het Openbaar Ministerie in Amsterdam bevestigt dat een 35-jarige man uit Bosschenhoofd aangehouden is op woensdag 6 januari en ook dat zijn woning doelwit was van een doorzoeking. 

Dat het om Van den Broeke gaat, is af te leiden uit een bestand van de politie Midden- en West-Brabant. Daar staat in dat op 6 januari een R. van den Broeke is opgepakt op verzoek van de politie in Amsterdam.

Medium blijft verdacht
Omdat een deel van de aangiften uit de hoofdstad kwam, is het een Amsterdamse zaak geworden, zegt Franklin Wattimena van het OM. 

"Inmiddels is de verdachte 'heengezonden' zoals dat heet, maar hij blijft wel verdachte in deze zaak. Justitie heeft nog niet besloten of hij ook vervolgd gaat worden." 

Op de vraag of de bedreigingen vooral waren gericht aan medewerkers van SBS en RTL wil de woordvoerder niet reageren. 


Ik snijd je keel door'

Schrijver Henk Verhaeren uit Rijsbergen is één van de vijf mensen die aangifte heeft gedaan tegen het medium. Het bewuste proces-verbaal is in handen van Omroep Brabant. Het medium dreigde Verhaeren te ontvoeren en zijn keel door te snijden.

"Na de ontvoering, snijd ik je keel door en in de open wond ga ik zout strooien, terwijl je nog leeft. Zodat je een gruwelijke pijnlijke dood krijgt", zo zou het medium Verhaeren hebben bedreigd. 

Verhaeren, die zegt meermaals bedreigd te zijn, bevestigt dat Van den Broeke door de politie is opgepakt.

Al eerder in opspraak 


Robbert van den Broeke kwam al eerder in het nieuws met verhalen dat hij bedreigingen en doodsverwensingen verstuurde aan veelal bekendere Nederlanders en aan mensen die kritisch over hem waren.

In januari 2015 was zijn verweer dat zijn mail en Twitter-account gehackt waren. Dat verweer leidde tot hoongelach bij de vele slachtoffers. Jan Willem Nienhuys van de website Skepsis uit Eindhoven reageert verheugd op de recente aanhouding.

"Zelf heb ik in januari 2015 al aangifte gedaan wegens bedreiging bij de politie in Eindhoven. Maar daar is uiteindelijk niets meegedaan. Het verheugt mij zeer dat de politie in een ander deel van het land er wel werk van heeft gemaakt."

Medium schrapt alle lezingen
Robbert van den Broeke is onbereikbaar voor commentaar. Op zijn website is enkel nog een zakelijke mededeling te lezen:  "Wegens omstandigheden is deze website niet meer actief. Ook alle geplande lezingen komen te vervallen."


Publicatie: vrijdag 15 januari 2016 - 19:18
Gewijzigd: zaterdag 16 januari 2016 - 18:37


Auteur: Rob BartolWij van wakkeremensen willen Robbert graag heel veel sterkte wensen, het is een strijd tegen het duister, die door Robbert gewonnen zal worden.

Robbert, wij weten dat er anderen zijn die willen voorkomen dat jij je werk kunt doen. Wij weten ook dat deze dingen niet van jou zijn, maar dat andere dat in jou naam doen. Deze mensen zijn onwetend en in angst voor de waarheid, de waarheid die deze 3dimensionele wereld zal transformeren in een wereld van alleen Liefde en waarin er voor deze mensen geen plaats meer zal zijn, omdat er voor alles wat niet van liefde is geen plaats meer zal zijn.

Wij wensen jouw veel Sterkte Licht en Liefde toe.

Martien & Ine en alle lezers van wakkeremensen.blogspot.nl