Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 januari 2016

Heavenletter 5544 Sta Volledig Achter Je Dromen / Donderdag 28 januari 2016

Sta Volledig Achter Je Dromen
Brief uit de Hemel
Donderdag 28 januari 2016


God zei:

Jouw dromen kunnen aan de zijlijn staan, wachtend tot ze vervuld worden. Omhels je dromen. Al jouw dromen hoeven niet recht voor je ogen uit te komen. Het hebben van dromen is een speciaal soort van vervulling. Dromen over de mogelijkheden van dromen, groot en klein, is een verlangen dat zichzelf vervult. Een droom hebben is zijn eigen soort van vervulling. Het is zoals dit:

Natuurlijk kun je de hele taart van jouw droom ontvangen, maar je hoeft niet de hele taart te hebben. Je hoeft niet de hele taart te hebben, maar je hoeft ook niet de halve taart te hebben. Je hoeft zelfs niet één stuk taart te eten. Je verheugen op de taart is op zichzelf al leuk. Je kunt al genieten van de taart, voordat je deze voor je hebt om op te eten. Je kunt een taart in de etalage van de bakkerij zien en ervan genieten. Je kunt genieten van een schilderij van een taart en je kunt ervan gaan watertanden. Je kunt er op voorhand van genieten. Je leidt jezelf naar de beloning van de taart waar je van droomt.

Het kan zijn dat je verlangt naar bosbessentaart. Misschien is het appeltaart die op dit moment naar je toekomt. Geniet van de appeltaart. Je komt dichterbij de bosbessentaart. De appeltaart is een voorbode.

Hoe meer je in het leven kunt aanvaarden, hoe meer het Universum je zal bieden van wat jij graag zou willen accepteren. Weiger het Universum en je kunt het aanbod wat er voor jou is uitschakelen. Jouw ideaal kan er zo aankomen. Weiger niet op voorhand het begin van de vervulling van jouw dromen.

Ja, ga watertanden voor heel de taart van jouw verlangens. Natuurlijk, het is dwaas om jezelf op voorhand al van alles te ontzeggen. Zeg nooit: “Dit gaat nooit gebeuren. Het is maar een droom.”

Ik zeg je luid en duidelijk om je dromen na te streven.

Natuurlijk besef jij je dat We niet spreken over een aalmoes van buitenaf. Als het bijvoorbeeld jouw droom is om op de voorpagina van de krant te komen, wacht je op iets dat van buitenaf gebeurt. Natuurlijk ben je vrij en heb je er recht op om te dromen, zelfs nutteloze dromen. Deze dromen hebben ook een functie op Aarde.

En, ah, je kunt ook jouw deelname dromen in je droom. Je kunt er naar verlangen om een filmster te zijn. Je kunt ook dromen van de weg die je moet nemen om daar te komen. Je kunt er naar verlangen om te acteren. Je kunt filmrollen verlangen, of rollen in toneelstukken. Je kunt er naar verlangen om een perfecte acteur te zijn. Ga voor je dromen.

Maak je dromen waar. Oefen. Sta volledig achter je dromen. Dromen hoeven niet uit het niets te komen, al kunnen ze dat wel.

Als je er naar verlangt om een geweldige acteur te zijn, voeg dan de kunst van het schrijven toe aan je droom. Verlang er naar om te schrijven. Verlang er naar om te genieten van de stappen van jouw vooruitgang. Verlang met heel je hart. Moedig je dromen aan. Leidt ze de weg naar het uitkomen van je dromen.

Weten jullie, geliefden, jullie wachten niet alleen maar tot er een wonder gebeurt. Natuurlijk is tegelijkertijd alles in het leven een wonder, geliefden.

Zelfs als Ik duidelijk maak dat het gewenst is om aan je dromen te werken en klaar te zijn om te ontvangen, gebeurt het soms dat dromen je worden aangereikt als je niet kijkt. Er kunnen dromen van jou zijn uitgekomen waarover jij niet gedroomd hebt. Je wist niet dat je ze had. Ja, sommige dromen duiken ineens voor je op.

Waar het echt om gaat is het verlangen van de droom. Jij bent een mens dat verlangt. Tegelijkertijd ben jij je ervan bewust dat je van jezelf al belangrijk bent en dat jouw leven belangrijk is, met of zonder jouw dromen die uitkomen. Je dromen kunnen veranderen in andere dromen. Laat ze. Specifieke dromen hoeven niet uit te komen. Jouw liefde voor het leven hangt niet af van een zeker niveau van manifestatie van jouw dromen. Je kunt niet alle niveaus weten waarop dromen uitkomen. Dromen staan voor je.

Je reikte je handen uit naar je dromen. Je bent goed in je hand uitreiken.
En je bent er nog niet klaar mee.

Vertaald door: Petra Simone