Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 januari 2016

Heavenletter 5535 Jij Bent Gemaakt van God / Dinsdag 19 januari 2016

Jij Bent Gemaakt van God
Brief uit de Hemel
Dinsdag 19 januari 2016


God zei:

Waar ben jij van gemaakt? Waar ben jij echt van gemaakt? Als alles is gezegd en gedaan, en alle onzin is weggezet, wat blijft er dan over? Dit is waar jij van gemaakt bent.

Jij bent gemaakt van God. Ja, jij bent gemaakt van Mijn Liefde. Ah, als je dit maar zou accepteren en al het speelgoed wat je onderweg hebt gekocht wegdoet, wat zou je dan gelukkig zijn.

Rommel is echter kostbaar voor jou. Jullie zijn op een zijspoor gezet, geliefden. Er is zoveel dat overbodig is en waarvan je denkt dat het noodzakelijk is voor jou, inclusief al je eigenaardigheden. Je kunt je niet echt voorstellen wat er van je zou worden als je minder werd bedekt door al je persoonlijkheden. Ik zeg persoonlijkheden in het meervoud, omdat jouw persoonlijkheid schattig en lief is en heel veel kritiek heeft op jou en de wereld. Jouw persoonlijkheden spelen rond in de velden van het leven.

Deze gedetailleerde hellingen waar jij op loopt houden je waar je bent. Natuurlijk, je zou dit graag willen veranderen en toch, op hetzelfde moment, ben je gehecht aan het oude, waarvan het goed is om het te laten rusten en het van de planken van jouw verleden te verwijderen. Verlaat het verleden opgeruimd. Laat het verleden gaan slapen.

Vaak zijn Mijn Kinderen simpelweg hamsteraars van het verleden, verzamelaars van wat niet langer bestaat en toch in leven wordt gehouden omdat het fijne herinneringen heeft, koste wat het kost in leven wordt gehouden, op precies dezelfde manier zoals Mijn Kinderen bezittingen opslaan in gehuurde opslagruimtes en uiteindelijk een fortuin besteden aan het fysiek ophopen van het verleden.

De relikwieën van het verleden zijn niet langer bruikbaar voor jou, behalve als verzamelde stukken waar je ergens ruimte mee kunt opvullen. Alles wat ze nu nog kunnen doen is stof verzamelen.

Vergeet niet dat je Eenheid bent, en Eenheid is simpel. Eenheid is eenvoudig. Eenheid is wat belangrijk is, niet de oude overblijfselen waarvan het voor jou moeilijk is om er afstand van te doen. Omhels het nieuwe.

Bezittingen zijn eigenlijk geen bezittingen. Het zijn denkbeelden. Een tafel is een denkbeeld met een naam. Het is niet echt een gedenkteken. Wat echt van waarde is, is licht en niet zwaar. Hou het verleden niet dichtbij je, simpelweg omdat het te moeilijk voor je is om afstand te doen van het verleden. Je kunt alleen maar datgene uitstellen wat onvermijdelijk is.

Wat is er belangrijk in de wereld? Jij bent belangrijk. Het leven is belangrijk. Maak ruimte voor liefde, inclusief liefde voor jezelf. Je bent veel meer dan je ooit hebt geweten. Start nu met leren.

Verminder alles wat overbodig is. Hou het goud. Het goud is jouw essentie, niet een trouwjurk, niet een pluche teddybeer uit je jeugd, niets uit het verleden.

Je leeft nu. Je leeft niet langer in een grot van het verleden. Kom uit het verleden. Jouw verleden kan belangrijk zijn geweest. Het bestaat niet meer, zelfs als je een gedenkteken maakt voor dit verleden dat al lang voorbij is. Jij bent je tegenwoordige reis, niet een oude.

Gedachten aan vroeger laten je struikelen. Pas op voor het ophopen van het verleden en het betrekken in het heden. Opeenhoping van het verleden is als muntjes bewaren die niet langer geldig zijn. Muntjes uit het verleden zijn niet bruikbaar voor jou. Ze houden je weg van het Licht van Vandaag. Voor jou hoeft iets niet weg of voorbij te zijn om het te waarderen.

Deze droom waar je in bent gegaan duurt niet voor eeuwig, en dat is een goede zaak. Droom de Werkelijkheid waar je nu in leeft, terwijl Ik je er aan herinner dat jij de Volheid bent van Alles Wat Ik Ben. Ik nodig je uit om op z’n minst bij Mij te komen zitten aan de Koningstafel.

Je zult ontdekken dat je hier bij Mij hoort. Je komt tot de ontdekking dat je altijd hier bij Mij bent geweest, zelfs toen je aan het ronddwalen was op zoek naar geluk in de kortstondige wereld van vluchtige illusie.

Vertaald door: Petra Simone