Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 12 januari 2016

Heavenletter 5528 Wat Van Belang Is / Dinsdag 12 januari 2016

 Wat Van Belang Is
Brief uit de Hemel
Dinsdag 12 januari 2016

God zei:

Vaak, als je zelfvertrouwen en gevoel van succes in de wereld een duikvlucht nemen, kan het heel goed zijn dat je gewoon klaar bent voor de start.

Het vliegtuig van jouw leven neemt een duikvlucht en zie, je vliegt weer vooruit. Het donker van de nacht, dat jou zo jammerlijk gevangen hield, was simpelweg het donker voordat de dag aanbreekt. De dageraad bestaat.

Er ligt een horizon voor je. Of je het licht van de horizon nu onmiddellijk ziet of niet, de horizon is er voor jou om over te steken en in het Heldere Licht van God te stappen.

Het is alsof Mijn Hand jou optilt met een duizelingwekkende snelheid, en je suist voorbij de hobbel die jou terneergeslagen leek te houden. Je bent je eigen inspiratie, of je bent zelf degene die je moedeloos maakt. Wees niet terneergeslagen. Stijg naar nieuwe hoogtes. Je bent afgestemd op nieuwe hoogtes.

Wees klaar voor de start. Wees altijd klaar voor de start. Geef jezelf een flinke impuls.
In het leven beklim je een ladder. Het werkt zelfs als je één trede tegelijk neemt. Op hetzelfde moment maak je jezelf klaar voor de rit van je leven. Het leven is bedoeld om de rit en opkomst van je leven te zijn.

Het maakt Ons niet zoveel uit hoe de wereld over jou denkt. We geven er wel om wat jij denkt over jezelf. We geven niet om wat de wereld van jou maakt. We geven om wat jij van jezelf maakt. Op dit moment bedoelen we met “We” jij en ik. We bedoelen waar Onze Voelsprieten zijn. Iemand kan iemand anders afkraken. Dit is niet waar het bij Ons om gaat. We praten over jouw gezichtsvermogen en dat van Mij en wat belangrijk is voor jou en wat belangrijk is voor Mij en dus voor Ons.

Ik vraag Mezelf vaak af:

Hoe kunnen Mijn Kinderen van Mij houden met heel hun hart, en dan voorstellen om zichzelf te ontmoedigen? Valt er enige eer te behalen in het geval van extreme ontmoediging? Ben jij je eigen vriend of vijand? Ben je Mijn vriend of vijand?

Kijk, denk niet teveel. Kom simpelweg met Mij mee. Klim hoog met Mij. Durf het aan om vooruit te gaan met Mij. Wat een muziek kunnen Wij samen maken! Wat een hoogtes kunnen We beklimmen!

Vertel Me alsjeblieft, wat kunnen We niet samen doen?

Er is niets wat We niet samen kunnen doen. We zijn gewoon aan het lopen. Heuvels zijn meer dan heuvels. Heuvels zijn toppen die Ons hoger en hoger leiden.
Ik weiger simpelweg om jou te laten instorten. Ik spreek ook niet over een gevecht. Ik spreek over jouw vooruitgang en niet over jezelf verslaan. Heb je de neiging gehad om jezelf te snel en te gemakkelijk op te geven?

Natuurlijk, je kan zeggen dat je de race kan stoppen voordat je gefinisht bent. Je weet ondertussen dat ik niet zeg dat je nooit je gedachten kan veranderen over wat dan ook.

Als er iets is dat je niet langer wilt worden, als je van carrière wilt veranderen, dan is dat natuurlijk jouw keuze. Als je een baan op een lager niveau of voor minder salaris accepteert voor de kans die deze baan kan bieden, natuurlijk, dan heeft dit een doel en is het aan jou. Wat je nooit opgeeft is jezelf. In dit opzicht geef je dus nooit op.

Je bent je eigen levenspartner en je geeft het leven alles wat je kunt geven. Geef het allemaal. Geef jezelf alles behalve een nederlaag. Blijf jezelf aanmoedigen. Geef om jezelf.

Als je er niet langer om geeft om dit of dat te bereiken, dan is dat prima. Je hoeft niemand anders bij te houden, alleen jezelf. Je gooit jezelf niet weg. Je gaat voorwaarts naar datgene wat belangrijk voor je is. Datgene wat niet meer belangrijk voor je is, kun je loslaten, maar het is niet logisch om Mij los te laten. Blijf bij Mij.

Je bent niet aan het racen naar het verleden. Je bent geen bulldozer. Je blijft je richten op wat jouw doel is. Je moedigt jezelf aan. Je bent je eigen beste vriend. Je tilt jezelf op en stijgt en stijgt en stijgt. Samen stijgen We.

Vertaald door: Petra Simone