Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 31 januari 2016

Een Schrijven van de Schepper / 30 Januari 2016 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
30 Januari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Het Plan Herinneren”

a simple mindmap with questions (what, when, where, why, how, who)  to solve a problem sketched with white chalk on blackboard

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom je doet wat je nu doet en waarom jij de persoon bent die je op dit moment bent? Voordat je hier arriveerde, werd jullie een keuze gegeven met betrekking tot wat jullie zouden ervaren, welke dingen jullie zouden leren en werd jullie de oneindige keuzes en de resultaten van elke beslissing getoond die jullie ooit zouden maken. Jullie wisten dat jullie de mogelijkheid zouden hebben om iets in een oogwenk te veranderen simpelweg omdat jullie dat wilde. Nu is het tijd dat jullie je dit herinneren!

Dus, als jullie je ooit afvragen wanneer je soulmate zal arriveren, wat je levensdoel is of wanneer jouw huidige moeilijkheden zullen eindigen, weet dan dat een 'basis principe " al op zijn plaats is en elke situatie zal veranderen als je daarvoor kiest. Jullie zijn geweldige manifesteerders ... jullie hebben die bekwaamheid wel!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl