Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 19 januari 2016

Claim Jezelf / 18 Januari 2016 / Brenda Hoffman

Claim Jezelf
18 Januari 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Velen van jullie wensen om sneller over te gaan dan jullie fysicaliteit toe zal staan. Toen jullie een jongeling waren, wilden jullie een tiener zijn. En toen jullie in jullie tienerjaren zaten, wilden jullie een volwassene zijn. Aldus is het nu.
Je wenst om doorheen de dimensies te vliegen hoewel je nog niet je Aarde droom gecreëerd hebt. Er is inderdaad een tijd voor jou om te vliegen, maar alleen nadat jij je voorbereidende stap van het creëren van je Aarde droom voltooid hebt. En aldus zal je dat - op het moment dat het voor jou correct is. Een tijd die uren, dagen of weken vanaf nu is.
Voor jou om in/naar de dimensies te vliegen zonder de zekerheid van je Aarde droom is gelijkaardig aan dat jij je thuis van Aarde oorsprong verlaat om in de dagelijkse wereld op de leeftijd van 12 jaar te leven. Je Aarde leven op zo vele manieren wijzigend omdat je niet de vrijheid had om jezelf te ontdekken zoals van groot belang was in je tienerjaren.
Er zijn stadiums en ontwikkelingsgangen doorheen de Universums.
Velen van jullie twijfelen aan jullie god/godin/ster wezen. Jullie hechten misschien geloof aan de mogelijkheid, dat hoewel anderen van die opwindende mogelijkheid zouden kunnen zijn, jij gewoon jij bent. Naar het werk gaat, voor je familie zorgt, de rekeningen betaald.  
Wanneer je eenmaal je belangrijkheid internaliseert in deze verbazingwekkende overgang, zal jij jezelf toestaan om je Aarde veiligheid/zekerheid te creëren wetende dat iets dergelijks nodig is voordat je in/naar de ethers zweeft.
Je accepteert volledig dat anderen de vaardigheden zouden kunnen hebben die jij wenst om te hebben. Dat anderen in/naar uiteenlopende dimensies, frequenties en tijden vliegen. Misschien zal je dat ook op de één of andere dag - ver in de toekomst. Want je gaat door te geloven dat je niet goed genoeg of vaardig genoeg bent om een god/godin/ster te zijn.
Zelfs de geringste twijfel van jouw bekwaamheden informeert jouw totaliteit dat jij nog niet genoeg van jezelf houdt om naar het volgende stadium te gaan.
Je gaat door te wensen voor een toekomstige vaardigheid die je al hebt.
Maar dan, was het niet altijd gemakkelijker om over een toekomstig vriendje te dromen dan je kamer op te ruimen? Aldus is het nu voor jullie. Dromen over toekomstige mogelijkheden zonder de stappen te voltooien om daar te komen, inclusief te weten en te accepteren hoe krachtig je bent. Inderdaad, genoeg van jezelf houdend om te weten dat je kunt creëren wat het ook is dat je wenst.
Die creatie, voor nu, is jouw Aarde droom. Want je hebt een stabiele, liefdevolle omgeving nodig om terug te keren als jij je aanpast aan de volgende fase van je overgang. Misschien zou het kunnen helpen om dit concept beter te begrijpen als jij je jouw college jaren herinnert. Hoewel dit niet waar is voor sommigen van jullie die deze boodschap lezen, het algemene beeld van een college student is dat zij naar huis terugkeren voor de zomervakantie tijdens die eerste stap in/naar de volwassenheid. Een thuis dat jou toestond te weten dat je ergens thuishoorde voorbij je kortdurende college leven.
Aldus is het nu voor jullie. Het is tijd voor jullie om dat nest te creëren, die veiligheid/zekerheidsdeken aldus je gemakkelijk en comfortabel naar je thuisbasis terug kunt keren wanneer het ook is dat jij je ongemakkelijk voelt in je volgende stadium van overgangsontwikkeling.
De sleutels voor het creëren van de veiligheid/zekerheidsdeken zijn zonder enige vraag te weten hoe machtig je bent - en dat je genoeg van jezelf houdt om jezelf te beschenken met een Aarde veiligheid/zekerheidsdeken. Sommigen van jullie hebben gerapporteerd met de tenen in die plaats te dippen door te gaan winkelen gewoon voor het plezier van het winkelen. Of te dansen, of met anderen te wisselwerken of te doen wat het ook is dat een sprankelend gelach van vreugde binnenin jou creëert.
Ga door op diezelfde ader totdat dat sprankelende gelach van vreugde een deel van je wezen is. Want iets dergelijks informeert jou dat jij geliefd bent door jou.
Misschien lijkt die laatste zin een beetje dwaas, want de meesten van jullie geloven dat jullie van jezelf houden - misschien niet zo diep als je graag zou willen, maar zeer zeker voldoende om een beetje te lachen en te spelen. Want je gaat door anderen en hun behoeften voor die van jezelf te zetten. “Oh, ik kan geen geld uitgeven omdat dat hem of haar ongemakkelijk zal maken.” “Ik kan niet te luid lachen of teveel spelen omdat anderen zullen denken dat ik onvolwassen ben.” “Ik kan die aardige vrouw in mijn kantoor niet benaderen, omdat, als zij niet in mij geïnteresseerd is - ik me dus idioot zou voelen en zij niet al te best over mij zou denken.” En zo ga je met je Aarde leven door, beperkingen plaatsend op je vreugde, je zelf-liefde.  
Wat geeft het wat wie dan ook van jou denkt? Jij bent een god/godin/ster.
Besef je niet hoeveel vrijheid je gegeven hebt aan je goden, slechts omdat je hen labelde als goden - hoeveel vrijheid je gegeven hebt aan een ieder die je bewonderde? Je staat hen toe om vreugdevol te lachen en je denkt, “Zijn zij niet plezierig?” Je staat hen toe om anderen te treiteren en je denkt, “Hoe prachtig dat zij zo eerlijk zijn.” Je staat anderen toe je te benaderen hoewel zij je niet voorzien van vreugde en je denkt, “Deze arme zielen, iemand moet voor hen zorgen. Ik veronderstel dat ik dat ben.” De gehele tijd je God/godin/ster kracht ontkennend - ten koste gaande van jouw vreugde.
Als je wie dan ook voor jezelf plaatst in dit Aarde creatie stadium, heb je nog niet de zelf-liefde die vereist is begrepen.
Voor sommigen, is een deel van jullie zelf-liefde het zorgen voor anderen. Zo zij het, als dat aldus te doen jou grote vreugde geeft - zoals het ruiken van een baby of het aanraken van hun zachte huid. Maar het is volmaakt toegestaan in dit zelf-liefde stadium om aan jezelf toe te geven dat je niet gecharmeerd bent van het verwisselen van de luier van die baby of te luisteren naar zijn gehuil om 3 uur ’s nachts. Dat betekent niet dat je de luier niet verwisselt of het huilende kind niet vasthoudt, louter dat jij jezelf toestaat doorheen je wezen te weten dat je er niet van houdt dat aldus te doen.
Ben eerlijk met jezelf. Weet dan, met iedere cel van je wezen, dat je een god/godin/ster bent waar iedere actie gewaardeerd wordt door de gehele maatschappij. Het meest opmerkelijke nu, is om genoeg van jezelf te houden om jezelf met vreugde te omringen en om die vreugde en zelf-liefde te gebruiken om je Aarde veiligheid/zekerheidsdeken te creëren.
Je verwachtte niet om naar college te gaan zonder een middelbare school diploma. Evenzeer, verwacht niet om je Aarde droom te creëren totdat je volledig net zoveel, of meer, van jezelf houdt dan dat je van anderen houdt. En iets dergelijks is niet mogelijk totdat je erkent en volledig accepteert dat je een god/godin/ster bent met de complete en noodzakelijke vrijheid om te zijn.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com