Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 januari 2016

Blossom met de Galactische Federatie / 24 januari 2016

Blossom met de Galactische Federatie
24 januari 2016

Blossom: Ik kan niet geloven dat ik weer door een volgende week heen ben. Het ging zo snel! Misschien sprong ik wel door een portaal sedert de laatste channeling en kwam ik er een week later uit! Met een naadloze overgang naar wat we zeiden waar we deze week over zouden spreken. Jullie zeiden dat je over energie kneden zou spreken… betreffende iemands eigen portaal scheppen… Ik denk! Oh… manieren Blossom! Goede morgen!

Federatie van Licht: Ook goede morgen aan jou, Liefste Blossom. We kunnen VOELEN dat je energetisch in een goede ruimte zit en dit doet ons altijd goed… voor jou.

Laten we even naar zaken komen… zoals jullie in jullie wereld zouden zeggen. Om even in het kort te herhalen… we zeiden dat Energie wordt gemanipuleerd voor iemand om van de ene naar de andere ruimte/plaats ‘door te komen’. Dit kan gedaan worden op een persoonlijk groei niveau of, inderdaad… in een ‘algemene’ tunnel.

Bloss: Is het dan eigenlijk ook een tunnel?

Fed.v.L: Zo zou het worden waargenomen door de deelnemer die er reist… en toch is het louter EEN RUIMTE.

Bloss: Je zei dat het geknede energie kost om het te laten werken. Is dit energie uit/van het eigenlijke portaal, of, gaat de ziel erdoorheen?

Fed.v.L: Beide. De tunnel is samengesteld uit partikels Energie die gewonnen zijn met zo’n snelheid dat het in/van zichzelf een vacuüm wordt. Als je er zo over denkt… letterlijk zo, als je er een huishoudelijk vacuüm voor zou gebruiken… dat iets dat ‘erin gaat’ in iets anders wordt gezogen. Dit is de enige manier in ‘leken-termen’ waartoe we in staat zijn om de werking van zoiets uit te leggen.

De Energie kan worden geprogrammeerd zoals we zeiden… om ‘aan te komen’ …of, om iemand naar een specifieke bestemming te brengen.

Bloss: Durf ik te vragen hoe dat wordt gedaan?

Fed.v.L: Met het risico dat ‘je hoofd wordt op geblazen’ … Ergens is Overal… Overal is Ergens. Eigenlijk is er Nergens(Nowhere).

(Toen ik het teruglas voelde ik me aangezet om te schrijven NOW HERE, { winny: wat betekent Nergens. Er zit een verschil tussen Nowhere en Now Here})

Bloss: Ik denk dus dat het denken Echt is opgeblazen! Dus is het geen zaak van het in coördinaten in-pluggen?

Fed.v.L: Niet zoals mensen coördinaten kennen in een geografisch landschap. Een geprogrammeerde bestemming… als je komt vanuit het individu… is Energie kneden en ergens doorgeen gaan… wat volledig gedaan wordt via ‘Gedachten programmeren.’

De andere ‘stijl’… want het is inderdaad een ‘ander maaksel en model’ wat gedaan wordt via gecomputeriseerde componenten die afstand berekent in de echte tijd en dan de geschatte afstand berekent die gereisd is… hoe zeggen we dat… via de ‘lucht’.

Bloss: Hoe in hemelsnaam kunnen ze dat doen?

Fed.v.L: Door te vertrouwen op computer intelligentie. Vandaar, waarom we heel vaak spraken over geld die wordt opgedragen aan een dergelijk project op Aarde. Er waren veel onjuiste procedures en met respect, zeggen we… dat deze menselijke ‘worm-gaten’ nog geen 100% juist zijn.

Laten we naar de ‘zelf-geschapen’ vortexen gaan. Want we voelen dat dit veel nuttiger informatie is voor iemand om te overdenken.

Bloss: Ik ben een en al oor, geloof me!

Fed.v.L: Opnieuw, er is niets anders dan Energie. Alles is Energie en we gaan hier gewoon in… ALLE ENERGIE IS OP LIEFDE GEBASEERD.

Bloss: Yep… dat ‘moet’ genoemd worden!

Fed.v.L: Daarom, en dit, Liefste Blossom… is nodig voor jullie om je te concentreren op een ander niveau zodat we dat kunnen uitleggen…

Bloss; Oh, my! Oh my! Dat zal ik proberen! Ik zal het proberen!!

Fed.v.L: Dat wat echt is… is gedachte. Jullie gedachte creëert jullie werkelijkheid. Dus, als iemand het nodig heeft om ergens anders te zijn of naar toe te gaan… in een flits… dan zou dat geconcentreerde gedachte nodig hebben. Ten eerste voor de betrokken bestemming. Niet alleen om daar aan te denken…. Om jezelf daar VOOR TE STELLEN… om je daar te VOELEN… om DE ENERGIE TE VOELEN van de plek waar men naar toe gaat. Zodat, door oefening… iemands focus op het VOELEN zou verschuiven van waar men feitelijk ‘dacht’ te zijn… naar dat waar ze bestemd toe waren.(heen wilden gaan, dus).

Dit kan niet in een nacht worden gedaan. Nou, in Waarheid kan het wel. Maar, we willen niet iemands hoop opvoeren en dan in een teleurgestelde houding terecht komen. We zeggen glimlachend… Je kunt niet rennen voordat je kunt lopen. Of, in deze termen… je kunt niet transporteren voordat je kunt trans-denken!

Bloss: Daar houd ik van! Ik zal die stroom niet onderbreken… Ik concentreer me te hard!

Fed.v.L: Dus, je bent je bewust dat men via de geest kan reizen en dit is ECHT gedaan via dezelfde manier. Maar… en dat is een grote MAAR …om eigenlijk te WETEN door dat ALLES WAARHEID IS… vanuit DE ALLES DAT WEET RUIMTE VAN WIE JULLIE ZIJN… dat je stoffelijkheid op die plek met je mee kan komen… dat is de grond sleutel van hoe dit wordt gedaan. We zeggen ‘grond sleutel’… want dat is de fundering. Want als je niet in elke cel WEET, in elke atoom Energie die je bent in je volledigheid … dat het niet kan gebeuren. Want het is inderdaad, elk deel, ieder aspect van je die je meeneemt met je. Anders… kan er veel schade gedaan worden in geest en lichaam.

Bloss: Dus, is het gevaarlijk om het ook maar te proberen, dan?

Fed.v.L: Dat is een intrigerende vraag. Want we zeggen dat je dit hier moet ‘bestuderen’.. en we zeggen ook, dat je aan dit ‘proces’ moet werken. Maar, zoals om dit te proberen… we zeggen dat je dan uit de intelligentie van jezelf moet ‘tappen’ … voordat je zo’n kunststuk probeert.

Het zijn degenen die te vurig… te niet-klaar zijn… die aan een slecht einde zijn gekomen, zeg maar.

Bloss; Eh… kan dit het eind zijn? Ik bedoel, kan men stoffelijk de dood tegen komen als je dit probeert?

Fed.v.L: Ja.

Bloss: Bizar. Zullen we teruggaan naar de eenvoud van in Liefde Zijn?

Fed.v.L: Je wilde dit weten.

Bloss; Maar dit had ik niet zien aankomen.

Fed.v.L: Zoals we zeiden… met het grootste respect voor alles dat IS… dit kan gemakkelijk worden gedaan voor de meer ontwikkelde ziel. Hier, op jullie planeet is er zoveel dichtheid om mee te worstelen… en dit is een grote factor in ‘de werking van’ … specifiek voor het zelf.

Ergens anders … is er een veel ‘Lichter’ krachtveld en daarom laat dit een heel andere ‘hoofd ruimte’ toe! Er is geen andere stoffelijke vorm die van de dichtheid/het gewicht is van dat van de mens.

(Opnieuw toen ik het teruglas, voelde ik dat er doorkwam dat ze bedoelden… op andere planeten enz. Want inderdaad is die niet een hippo/nijlpaard zwaarder dan ik ben? Dat is te bespreken op een andere dag.)

Bloss; Echt? Wow. Dat is best een enorme stelling. *

Fed.v.L: Het was best enorm om te Vertrouwen Blossom… en voor jou om door te gaan met op te schrijven terwijl de woorden doorkomen!

Bloss: Nou, ik word steeds beter bij veel dingen… specifiek als het komt door met jullie te praten!

Fed.v.L: We zullen beraadslagen dat voor nu misschien… het ’t best zou zijn om je te concentreren op reizen ergens anders via het denken… en om het lichaam ‘thuis’ te laten. Dit is een goede plek om mee te beginnen.

Bloss: Dus jullie hebben ons verteld om je voor te bereiden door te VOELEN dat we daar zijn enz… en dan wat?

Fed.v.L: Dan adem je… zoals je altijd doet… en dan… terwijl je de Vibratie VOELT om ergens anders te Zijn… stel je je voor dat je ‘vervliegt/verdampt’.
Letterlijk, visualiseer dat je lichaam verdampt … zodat je je ALLEEN MAAR LICHT VOELT.

HET LICHT VAN JEZELF. Laat dan … het Licht dat je bent… een tijdje ‘boven je blijven’… terwijl je gewend raakt aan het GEWOON LICHT ZIJN. Het is het beste om oefening perioden van alleen dit te hebben… totdat je je goed aangepast voelt om dat te doen.

Als je eenmaal comfortabel en tevreden bent met het bereiken van controle over jezelf net ‘boven’ jezelf… dan opnieuw… VISUALISEER… VOEL…. VIBREER… met dezelfde Energie als die van de plek die je wilt bezoeken.

Bloss: Maar hoe weten we wat de energie van die plek is? Hoe kennen we de vibraties van die plek?

Fed.v.L: Dat doe je niet… om mee te beginnen. Maar hoe meer je je er op focust… hoe meer je die inademt… hoe meer je zijn frequentie ‘oppikt’.

Ga verder om die frequentie in te ademen. Denk aan niets anders dan het GEVOEL VAN DE ENERGIE IN DIE FREQUENTIE. Probeer te vermijden om te denken waar je over denkt!!!

Bloss: Sorry? (wat zeg je, zegt ze eigenlijk)

Fed.v.L: Probeer het feit los te laten dat je doet wat je doet. Probeer niet te denken over WAT je aan het doen bent en hoe een vreemd iets dat misschien is… en concentreer je op het ergens anders ZIJN. Na AANZIENLIJKE OEFENING in deze zaken… zul je beginnen om kleine ‘wenken’ op te pikken van die ruimte waarin je wilt zijn.

Een flitsend moment van een visioen van die plek… eerder als een scene van/in een film. Het kan een seconde zijn die je vangt…maar je was daar.

Een makkelijke ‘val erdoorheen’ die je direct terug naar huis brengt… is de erkenning dat ‘Het heeft gewerkt.’ Of, dat het werkt… wat de gedachtenvorm ‘terug’ ‘clipt’ op de stoffelijk plaats waarin je bent. Dit breekt de verbinding, zoals je wilt. Dit is toch een andere vaardigheid om te verwerven… om in de nieuwe plaats te blijven zo lang als nodig is. Een acceptatie van ‘ZOALS HET IS’ is heel nuttig. Een gedachte van ‘Whoa! Dit is Vreemd’… is dat niet!

We willen ook zeggen … alhoewel het helemaal niet verplicht is… dat je de reis maakt met de bedoeling voor DE VERBETERING VAN DE MENSHEID… dit helpt het proces/de progressie eerder…. Dan als het voor egoïstische winst is. We zeggen niet dat het niet kan, dat het niet voor plezier gedaan moet worden. Maar, zoals met alle dingen… onze wijze van denken… is… DAT WAT GEDAAN WORDT VOOR HET HOOGSTE GOED VOOR IEDEREEN IS… DAT BEGUNSTIGT HET ALLEMAAL. Daarom mist geen EEN levend ding hier uit.

Als men dieper ontwaakt voor zijn Waarheid… wordt men zich bewust van dingen die het Licht van de dag niet gezien hadden in iemands gedachtenvorm. Hoe meer men is voorbereid om zichzelf te bevrijden van alles dat men weet… of moeten we zeggen… alles dat ze ‘denken’ te weten… hoe meer ze zich bewust worden … zeggen we… dat ‘ze nog niets zien’.

Bloss: Wat zit er in je vandaag? Je schijnt zo veel meer menselijk te zijn… met alle respect.

Fed.v.L: Dat is niet zo, Blossom. We zeggen dat jij het bent die zoveel meer niet-mens bent geworden in deze communicatie… dat we louter door je gedachtengolven heen filteren… op een manier met groot gemak en heerlijkheid.

Sla geen acht op alles dat je ‘denkt’ wat je WEET ALS WAARHEID en laat jezelf naar het ‘tot nu toe Onbekende’ gaan. Laat dit dan… je nieuwe wijze van denken worden… wat op een Hoger niveau resoneert van jezelf, dan vroeger.

WEET DAT ALLES MOGELIJK IS.  Er is niets dat dit niet is! Want elke mogelijke gedachte die men kan denken… kan IEDERE gedachte… bereiken als je WEET dat gedachte werkelijkheid creëert… zonder uitzondering. Je moet dit gewoon WETEN vanuit de diepste plek van jezelf… Jouw WAARHEID… Jouw JIJ!

VERBREED JE IN HET GROTE ONBEKENDE, Liefste Mensen. Daar, liggen wonderen buiten je wildste voorstelling. Maar, als je je eenmaal daar naartoe laat gaan… worden jullie wildste voorstellingen de norm… totdat jullie… klaar zijn om verder dan dat te gaan!

WE HOUDEN VAN JULLIE.

Bloss: En wij Houden van Jullie. In Liefde en dank, mijn vrienden. In zo veel Liefde en dank.

*( Ik weet niet of deze stelling mijn Waarheid nu is… Misschien zal het op een dag zo worden! Gewoon dat dit is wat ‘Zij” doorgeven, betekent dat niet omdat het voor mij de Waarheid is. Ik leerde dat lang geleden, toen er soms onderzoekende vragen door kwamen van White Cloud en hij me vertelde dat het okay was voor mij om niet in te stemmen met alles dat hij zei!)

Einde van de sessie.

Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.


De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo