Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 18 januari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht “Wormgaten” / 16 Januari 2016

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
“Wormgaten”
16 Januari 2016

Blossom: Daar zijn we weer. Ik verheug me erop te zien waarover jullie het vandaag willen hebben.

Federatie van Licht: IederEen welkom. Het is passend dat wij datgene aan de orde stellen dat voor het geheel dienend is. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om met jullie te spreken over iets heel anders, zoals was gesuggereerd. Wij willen graag met jullie spreken over … wormgaten.

Blos: Echt? Asjemenou! Dat vind ik verrassend. Ga je gang.

GFL: In deze nieuwe tijden voorziet het bespreken van dit soort zaken, zowel voor ons als voor degenen op jullie planeet in een behoefte. Toch is het niet juist om te zeggen dat deze wormgaten iets zijn dat nog maar net is gekomen.

Blos: Het verbaast me dat jullie hen ‘wormgaten’ noemen. Ik dacht dat ‘portaal’ of ‘vortex’ passender zou zijn.

GFL: Het is niet van belang welke term er wordt gehanteerd. Het feit is dat wij erover willen praten.

Blos: Hatsiekadee!

GFL: Het is complexe materie, maar we kunnen jullie verzekeren dat zij overal kunnen opduiken. Het is alsof ze overal waar je wilt kunnen worden gecreëerd. Dit is echter wel voor de gevorderde zielen. Maar we herhalen dat dit mogelijk is.
Voor nu echter zullen we spreken over degene die ‘er’ al zijn. Al op hun plek en in gebruik.

Blos: Dus, ik moet het vragen … is de Bermudadriehoek er één?

GFL: Natuurlijk … en dan BEDOELEN we ‘natuurlijk’. Deze is niet gecreëerd toen het nodig was. Het is er ‘op eigen initiatief’. Het is niet door een mens gecreëerd en op z’n plaats gebracht.

Blos: Dus, mensen kunnen dit zelf? Ik heb gehoord dat er mensen zijn die in korte tijd over de hele wereld kunnen komen. Maar ik wist niet dat zij door mensen werden ‘gemaakt’.

GFL: Ja. Er zijn er die zowel door Wezens van deze als niet van deze wereld worden gecreëerd. En we zeggen graag … met een nauw verholen glimlach … dat die, welke door ‘buitenaardsen’ zijn gemaakt, veel efficiënter zijn!

Blos: Oké. Leg eerst eens uit, als jullie willen … wat hun precieze doel is.

GFL: Het zijn Energetisch geladen ‘ruimtes’ die iemand buiten tijd en ruimte brengen. Hierdoor wordt onmiddellijk transport mogelijk van de ene plaats/ruimte naar een andere.

Blos: Ik kan zien waarom dit zo gecompliceerd is.

GFL: Vooral in de ogen van de mens … die weinig weet van wat mogelijk is. Want inderdaad, ALLES is mogelijk.

Deze ‘creaties’ kunnen iemand … van de ene naar de andere dimensie brengen. Ze kunnen iemand van waar dan ook naar waar dan ook brengen … afhankelijk van hoe ze zijn ‘geprogrammeerd’.

Blos: Dus, jullie zouden er dus één kunnen programmeren om je ergens naartoe te brengen en het op een ander moment zo programmeren dat jullie ergens anders gebracht worden?

GFL: Dat klopt. Echter, de door de mens gemaakte zijn nog niet zover ontwikkeld. Het kostte veel vaardigheid, tijd en geld om een replica te maken dat ‘ergens op leek’ … laat staan het gewenste effect had.

Probeer te begrijpen dat jullie planeet als een geheel … zich is gaan inbeelden dat het erg beperkt is. Toch is de benodigde technologie voor het grijpen … wanneer het waas van geheimhouding ervan af wordt genomen.

Op andere planeten zijn deze wormgaten gemeengoed. Zie je … jullie Universum is uitgestrekt en toch is het allemaal ÉÉN Energie. Dientengevolge is ALLES daarbinnen toegankelijk, omdat het niet van zichzelf is afgescheiden. Het kan niet van zichzelf afgescheiden zijn.

Alles, zoals jullie weten … is Energie. Dus is het slechts een kwestie van het ‘kneden’ van deze Energie in een vorm die ‘verplaatsing’ mogelijk maakt. We moeten echter benadrukken dat het van de ‘ontvanger’ oefening vergt om dit te kunnen doen … zonder dat het een fysiek effect op het lichaam en zelfs de geest heeft.

Want, wanneer men reist met zulke snelheden, bij gebrek aan een beter woord … die de snelste van jullie racewagens e.d. overtreft … is het onvermijdelijk dat er krachten op het ‘zelf’ worden uitgeoefend, die iemand helemaal uit zijn doen kunnen halen … tot men eraan gewend is geraakt.

Blos: Dus men kan niet ‘gewoon’ heen en weer in de tijd gaan, zoals in de films over tijdmachines?

GFL: Inderdaad. Want ‘het leven’ gaat ondertussen door. Er is alleen Nu. Men reist slechts naar een ‘andere ruimte’ in/van het Nu.

Als je logisch denkt … lijkt het mogelijk dat men overal kan gaan waar men heen wil. Men heeft zulke restricties op zichzelf toegepast … vanwege wat men geleerd heeft. Maar als iemand zich zou overgeven aan/in de Eenheid, het AL dat is … en ermee Eén wordt … hoe TER WERELD zou het niet mogelijk zijn om WEG VAN DE WERELD te zijn op elk gewenst moment?

Het is niet alleen zo dat ‘de wereld’ jullie oester is … Alles is dat! Het is van jullie. Het is van ons. Het is er om mee te doen wat je wilt. Om alles mee te maken wat je verkiest.

Jullie hebben gehoord van de vele zielen die via hun geesten in staat waren overal heen te reizen … zodat hun ziel, met andere woorden, andere plaatsen konden ‘bezoeken’. Deze wormgaten maken het iemand mogelijk om er fysiek heen te gaan en op fysiek vlak te [inter]acteren, in tegenstelling tot het spirituele.

Er zijn teveel gebruiksmogelijkheden/doelen om uit te leggen waarom en wanneer zij worden gebruikt. We zijn hier echter om jullie te zeggen dat zij absoluut bestaan.

Blos: Is het mogelijk dat iemand op zeker moment ergens loopt en poef! … ineens wordt hij … opgenomen en dwarrelt hij neer in een andere wereld?

GFL: Ja.

Blos: Zonder waarschuwing, zonder voorbereiding?

GFL: JA.

Blos: Zou dit een gelukkige speling van het lot zijn … of heeft het iets te maken met iemands energie of ‘levensplan’? Ik bedoel, kan een andere ziel langs dezelfde plek lopen en er gebeurt niets?

GFL: Ja.

Blos: En … … …? Waarom is dat?

GFL: Omdat degene die de ervaring heeft HIERVOOR klaar is. Het doet iemand geen kwaad. Men zou het gevoel kunnen hebben dat men maandenlang in de nieuwe bestemming verbleef en merken dat er maar een paar minuten … op z’n meest … voorbij waren toen hij was teruggetransporteerd.  

Voor velen is het, als het gebeurt en het gebeurt bij velen … slechts een ervaring, zoals wij zeggen. Een soort ‘Waarom niet’ in plaats van ‘Waarom?’ Maar voor sommigen gaat het veel dieper. In hun bewustzijn zou het kunnen zijn dat ze het niet ‘zagen aankomen’. Maar in hun gewaarzijn van wat er op het persoonlijke vlak moet gebeuren … voor, zeg … de verbetering van de mensheid … het Hogere Goed … vindt het plaats en de kennis die ‘elders’ is opgedaan … wie weet in iemands toekomst … is dan mee teruggebracht en wordt toegepast … opdat het ALLEN ten goede komt.

Jullie zouden er versteld van staan als je wist hoe dit soort dingen de loop van de geschiedenis hebben veranderd! En om het nog ingewikkelder te maken en jullie geesten op hol te laten slaan … zouden we kunnen zeggen … dat er wellicht vijf andere scenario’s van hetzelfde verloop werden uitgevoerd in parallelle ‘tijdlijnen’.

Niets, Geliefden … Niets is wat het lijkt en het is van geen belang! Wij weten, Blossom, dat jij in het verleden ‘issues’ hebt gehad met dit soort beweringen. Maar je komt er nu een beetje overheen … nietwaar?

Blos: Ja, dat klopt. Wat ooit mijn Waarheid was … hoeft dat nu niet meer te zijn. Dat leer ik ook. Wat ik hieromtrent ooit vroeg, voelt een beetje als niveau ‘kleuterschool’. Een raketgeleerde zou zoveel meer uit jullie hebben weten te persen … terwijl ik werkelijk niet wist waar ik er mee heen moest (misschien door een portaal?)

GFL: Blossom, onderschat niet wat is aangeboden. Want bedenk, dat er mensen zullen zijn die erdoorheen zijn gereisd en onze woorden lezen … en mensen die toen en nog steeds niet geloven in hun bestaan en de mogelijkheid ervan!

Blos: Ja, dat neem ik aan. Wat ben ik voor iemand? Ik vroeg jullie om over andere dingen te praten … jullie deden dat … en NOG STEEDS ben ik niet tevreden. Moet erom lachen … Veel dank voor jullie komst.

GFL: Het was geen moeite. De telepathische manier is met Jouw Energie veel makkelijker dan de fysieke.

Blos: Wel heb je me nou!

GFL: Inderdaad. Wij gaan ervandoor in/van/door/als Liefde.

Later die dag.

Blos: Hier ben ik weer. Het is nu vroeg in de avond en ik voel me een beetje ‘van mijn stuk’. Dit nieuwe onderwerp voelt ‘onaf’. Willen jullie hierop misschien nog wat doorgaan?

GFL: Dat doen we graag. Wil je alsjeblieft jouw ‘ongenoegen’ uitleggen?

Blos: Wel … ik zou graag wat meer Licht op dit intrigerende onderwerp willen laten schijnen.

GFL: Vraag wat je wilt.

Blos: Oké. Stel dat men zou WETEN of ontdekken waar een portaal is … kan men daar dan gewoon inlopen? Wat is ervoor nodig om ‘erdoor te gaan’?

GFL: Nogal wat. We gaan hier echter uit van een mens op/van jullie Planeet Aarde. Zoals we al zeiden … is het van/op ‘andere werelden’ veel gemakkelijker. Het is er gewoner.

Blos: Waarom?

GFL: Vanwege de dichtheid van de menselijke bouw/vorm … en ook de dichtheid die om het bewuste portaal hangt. En ook vanwege het feit dat deze technologie is veronachtzaamd en weggegooid door de ‘gemiddelde Jan met de pet’ en slechts behouden bleef voor hen die macht hebben over veel dingen, waarover zij niet de macht gehad zouden mogen hebben.

Blos: Was dan de ‘gemiddelde Jan met de pet’ in staat om zich op deze wijze te verplaatsen?

GFL: Met gemak. Ooit was jullie wereld in vele aspecten een veel Lichtere plaats. Op deze wereld waren JULLIE allemaal in vele aspecten veel Lichter.

Jullie komen in een ‘tijd’ waarin zulke dingen wederom gemeengoed zullen worden. Maar, moeten we eraan toevoegen … er moet nog veel gebeuren voor het zover is.

Blos: Oké. Terug dan naar … wat ervoor nodig is om ‘er doorheen te gaan’.

GFL: Op een andere planeet? … Gedachte! Op die van jullie? … Voorbereiding, instrumenten, elektriciteit, sturing … nog even doorgaan?

Blos: Het is goed. Ik snap wat jullie bedoelen. Waarom dan, kunnen wij het niet gewoon door gedachte doen? Vanwege de dichtheid … zoals jullie zeggen?

GFL: Ja, en toch zijn er, zoals wij zeiden … mensen die dit kunnen.

Blos: Zijn zij dan Lichter dan anderen … of weten zij gewoon meer … of accepteren zij misschien meer?

GFL: Zij kennen de gedachtepatronen die nodig zijn.

Blos: Maar eerder zeiden jullie … dat men bij wijze van spreken over een portaal kon struikelen en wham! … Daar zijn ze in een andere dimensie.

GFL: En dat klop, Blossom. Begrijp alsjeblieft dat er vele, vele, vele, vele, vele scenario’s zijn voor vele, vele, vele, vele situaties. Er is eigenlijk maar uiterst zelden ‘iets’ dat vaststaat als een huis. Want Energie verandert voortdurend … door gedachten! Er is niet slechts één manier om iets te doen. Er kunnen wel duizend manieren zijn en toch … kan het zijn dat er momenteel slechts vijf gebruikt worden, omdat de overige 995 nog niet zijn ‘gedacht’.

Blos: De moeilijkheid (als dat het goede woord is) is, denk ik, dat ik probeer om antwoorden van jullie te krijgen … waar er eigenlijk geen zijn … of misschien moet ik zeggen … waar er niet één antwoord is … op wat dan ook! Er ligt van alles en nog wat op de schaal … maar het hangt af van wat men voor lunch wil!

GFL: Dit is heel erg juist en intelligent beschreven, Liefste Blossom.

Blos: Nee maar! Dank u!

GFL: Onze taak is, als gevolg hiervan, misschien steeds moeilijker aan het worden. Je noemde het namelijk ‘de dingen een trapje hoger brengen’. Maar zie je, hier … kunnen we nooit de onderste steen boven halen van wat dan ook … omdat die er niet is!

Blos: Een bodemloos gat!! Dan maar terug … naar het wormgat … Het is een beetje als … om het in lekentaal te zeggen … een bus, die een bepaalde route rijdt van A naar B. Wanneer het in B is aangekomen … dat is waar het stopt en omkeert en weer teruggaat. Hebben wormgaten ook een A naar B?

GFL: Nee. Zij hebben een A tot Z met het hele alfabet en nog meer er tussenin. Zoals we eerder zeiden, Blossom … het is afhankelijk van waar hun ‘doorkomst’ gepland is.

Blos: Dat van de persoon of van het portaal?

GFL: Dat van het portaal. Alhoewel het niet ongewoon is dat iemand ‘doorkomt’ op een plaats die ‘geheel van de radar’ is.

Blos: Wat gebeurt er dan?

GFL: Sommigen waren verdwaald en niet in staat om terug te keren.

Blos: Maar waar zijn ze dan?

GFL: Dat is bij de ‘programmeurs’ onbekend.

Blos: Dus die bepaalde ‘verdwaalde persoon’ kan niet gewoon terugspringen aan boord … terug door het portaal?

GFL: Niet altijd … omdat het portaal vrij gemakkelijk kan gaan disfunctioneren en sluiten … niet in staat om weer open te gaan.

Blos: Wat afschuwelijk voor de verdwaalde ziel.

GFL: Waarom? Wie kan zeggen dat iemand niet elders een veel betere kwaliteit van leven aan het ervaren is?

Blos: Dat is een goed punt. Kunnen jullie dan nog wat vertellen over het soort wormgaten die gewoon kunnen verschijnen wanneer men ze nodig heeft?

GFL: Die verschillen niet zo veel van degene die werden ‘geprogrammeerd’. Vooral wat betreft het deel van de ‘verplaatsing van Energie’. Wat betreft hoe ze werken. Deze echter zijn … hoe moeten we dat zeggen … meer binnen het Wezen van de ziel/vanuit de ziel geprogrammeerd. Met andere woorden, de Energie van het reizende Wezen is in staat om onmiddellijk genoeg van het gevraagde type Energie te ‘creëren’ … om letterlijk vanaf welk punt dan ook ‘uit te zoomen’.

Blos: Bedoelen jullie dat zij, als in Star Trek enz., kunnen dematerialiseren en dan op hun gewenste bestemming weer terug materialiseren?

GFL: Dan kan inderdaad gebeuren. Maar dat is weer een heel andere materie en niet hetzelfde als de ervaring van de wormgaten. Er wordt een compleet andere vorm van gedachten en Energie gebruikt.

Blos: Mmm. Misschien kunnen jullie ons een paar aanwijzingen geven over hoe je dat moet doen … de volgende keer.

GFL: Dat doen we graag.

Blos: Ik zie ernaar uit. Dank jullie wel, jongens. Ik voel me nu beter. Ik voel dat de channeling van vandaag compleet is … en eerder niet. Hoera! Dat is weer duidelijk. Ik hou van jullie.

GFL: WIJ HOUDEN VAN JULLIE ALLEMAAL.  

****
Bezoek nog eens De Invocatie ‘We are the Game Changers’ wanneer je je daartoe geroepen voelt … zodat we de Energie zo HOOG mogelijk houden.


De link naar al mijn YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
****