Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 januari 2016

Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2. / Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 4 / 1 januari 2016 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
1 januari 2016 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 71.

Een cursus in Liefde – Boek 2
Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 4

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Ga even lekker achterover zitten. Zijn jullie bereid om tegen je cellen te zeggen dat zij alle geërfde informatie over ziekte, dood en verderf los kunnen laten? Zouden jullie tegen hen willen zeggen: “Luister, hier spreekt de Baas, wij zullen alle ziekte-informatie uit onze DNA-strengen loslaten. Alles wat niet past in de inter-dimensionaliteit, laten wij los. Wij zijn een deel van God en zullen ons weerlaten opnemen in de allesomvattende liefde. Wij hebben geen ziekten meer nodig! Cellen, verbinden jullie je met elkaar en geef deze informatie door. Verbind je met de Oercel, met de Goddelijke, reine blauwdruk waaruit wij allemaal komen!” 

Jullie cellen zullen verheugd zijn en zeggen: “Heerlijk. Eindelijk heeft de Baas het begrepen. Wij hebben al luid en duidelijk laten horen zodat er nu iets wonderbaarlijks kan gebeuren. Wij richten ons nu, zoals de Baas heeft gezegd, op de Goddelijke Matrix en zullen de informatie van de Oercelweer in ons opnemen en al het andere loslaten!” 


ASCENSIENIEUWS JANUARI / 2 januari 2016 /door Fran Tielemans

ASCENSIENIEUWS JANUARI
2 januari 2016 /door Fran Tielemans

Eerst en vooral wens ik iedereen een vervullend en gelukkig nieuw jaar, barstensvol vreugde, liefde, vrede, ontplooiing en vernieuwing! Moge je al je dromen voor 2016 vlot kunnen neerzetten! Wat die dromen betreft, kan je januari zeker nog gebruiken om voor jezelf nog duidelijker te krijgen wat nu eigenlijk je prioriteiten zijn voor dit jaar, en voor de rest van je leven. We staan nu, in januari 2016, met zijn allen op een keerpunt, waarop we ons leven zoals dat tot nu toe is geweest overschouwen. Zo kunnen we er een synthese van maken, onze conclusies trekken, om van daaruit onze nieuwe intenties en dromen te vormen.


Het waarheidsjaar 2016 in met Ole Dammegård / 01 Januari 2016 / Irma Schiffer


Het waarheidsjaar 2016 in met Ole Dammegård
01 Januari 2016 / Irma Schiffer

Ole Dammegard-1Een heel mooi 2016 voor iedereen op deze planeet!
Maar dat wordt het niet, niet vanzelf…
We moeten het er namelijk zelf van maken, samen, want zo werkt het. Niets ‘wordt’ immers vanzelf! We zijn oneindig creërend en scheppend met ons enorm grote bewustzijn, dus we gaan het gewoon doen!
Ergo: een heel mooi 2016 voor iedereen op deze planeet!

Waar ik het jaar heel graag mee wil beginnen is het wegnemen van angst,waarmee we onze verantwoordelijkheid weggeven aan anderen. En wel anderen -helaas psychopaten- die een hele andere, zeer harteloze agenda hebben die ze alsmaar proberen uit te rollen. Ik kan en mag zeggen: zonder succes! Dat is het goede nieuws.

Dankzij een steeds groter wordende groep bewuste en ontwakende mensen, saboteren we die griezelige, sinistere agenda. Er is veel goed nieuws dat her en der verschijnt, maar ik heb door alle omstandigheden nog geen kans gezien om dat in een artikel te verwerken. Echter, het jaar is maar één dag oud, dus je kunt nog veel van mij verwachten. Daarnaast krijg ik steeds meer ideeën binnen die telkens meer vorm krijgen want we gaan uitbreiden, expanderen en ook dat moeten we samen doen. Daar laat ik echt van horen gedurende dit jaar. Stil zitten doe ik dus niet.


Goddelijke Interventie van Venus door Wezens van Venus / 30 December 2015 / Natalie Glasson

Goddelijke Interventie van Venus door Wezens van Venus
30 December 2015 / Natalie Glasson

Welkom naar een nieuwe verschuiving van ontwaking op de Aarde en binnenin jullie wezen dit is een tijd van diepgaande verschuivingen waar jullie je op voorbereid hebben sinds 2012. Het Tijdperk van Liefde zal meer volledig manifesteren vanuit jullie wezen en in de Aarde in 2016 voor jullie grotere ervaring. Weet dat de Liefde die jullie binnenin jullie hart en ziel voelen zal intensiveren en een sterke kracht wordt welke doorheen jullie wezen beweegt en jullie fysieke werkelijkheid beïnvloedt. Dit is verschuldigd aan de voorbereidingen die jullie gemaakt hebben, specifiek het loslaten van angsten en energiepatronen van 2015, hoewel het ook verschuldigd is aan de Aarde die nu van een geschikte frequentie is om een krachtige uitlijning te creëren met de planeet en de beschaving van Venus.
De Aarde heeft diens energetische vibratie verhoogd vanwege jullie toewijding om het Licht, de Liefde en de Waarheid van de Schepper uit te stralen en tot uitdrukking te brengen. Moeder Aarde is zichzelf aan het voorbereiden om Haar Ziel uit te lijnen met de Kern Ziel van Venus om een infusie te ervaren, en Liefdescodes wisselen uit om verder de aanwezigheid van Liefde op de Aarde te ondersteunen. Doorheen het volledige jaar van 2016 zal Moeder Aarde en de Kern Ziel van de planeet Venus hun energieën enthousiasmeren en hun Liefde vermengen om het versterken van de Liefdesvibratie van de Aarde te ondersteunen. Dit mag ook aangeven dat, wij, de Wezens van Venus, meer beïnvloedend en aanwezig zullen zijn bij jullie gedurende deze cyclus op de Aarde. 

Een Schrijven van de Schepper / 2 Jamuari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 Jamuari 2016 / door  Jennifer Farley,

” De Grote Cirkel 

images

Hoe kan ik je niet liefhebben?
Jij werd geschapen uit mij en ik uit jou.
Jij bent perfectie bepaald door liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Witte Tovenaar levenspad: Jij bent het op wie je hebt gewacht / Maya wijsheid in het licht van de schepping 2 - 14 januari 2016 / 2 januari 2016 / Elvira van Rijn

Witte Tovenaar levenspad:
Jij bent het op wie je hebt gewacht
Maya wijsheid in het licht van de schepping 2 - 14 januari 2016
2 januari 2016 / Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het negende artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.


Heavenletter 5518 Op het Kleine Eiland van je Kleine Zelf / Zaterdag 2 Januari 2016

Op het Kleine Eiland van je Kleine Zelf
Brief uit de Hemel
Zaterdag 2 Januari 2016


God zei:

Vrijheid betekent onbeperkt. Vrijheid betekent geen barrières. Vrijheid betekent het tegenovergestelde van je verstijfd en verstikt voelen. Het betekent onbegrensd. Het betekent vliegen. Het betekent niet-mechanisch. Vrijheid betekent vrij. In vrijheid ben je vrij.

Toch voelt vrijheid wel eng voor jou. Waar ben je bang voor? Voor een vrije val? De Aarde voelt niet zo vrij voor jou. Je voelt je vastgebonden.

De Waarheid is dat je niet beperkt bent tot de Aarde. Je kunt vasthouden aan de Aarde met een gloeidraad, wat eigenlijk helemaal niets is om aan vast te houden. Goed, wees dan niet verbonden. En nu ga je de volledige cirkel rond, van vrijheid naar barrières naar vrijheid. Vrijheid betekent loslaten, geliefden.

Een Schrijven van de Schepper /1 Jamuari 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 Jamuari 2016 / door  Jennifer Farley,

” Vergeet Niet Jullie Positiviteit”

4b70422f2fb1bac5c9852ff771eaa625

Er zullen altijd mensen zijn die het negatieve zullen zien, zelfs in een positieve situatie. Ze zullen graven en in de ronde slaan totdat ze een klein stukje splinter vinden, het onder een microscoop leggen en het verkondigen aan de wereld, "Kijk eens hoe groot het is!" Sommigen zullen aandacht besteden aan deze kreet van ontzetting en duisternis, maar de meeste niet.

Het is belangrijk om te onthouden, mijn kind, om Liefde te sturen naar degenen die verblijven en gedijen in duisternis, want op een dag, zullen ze niet in staat zijn om die splinter vinden. In plaats daarvan zullen ze alleen maar licht vinden en jullie hulp nodig hebben om het te kunnen begrijpen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 227 / Zaterdag 2 januari 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 227
Zaterdag 2 januari 2015


Manik 6  Vreugdevol

Ik ben Manik. (Blauwe Hand) We zijn verheugd over de vooruitgang die jullie maken langs jullie ascensiepad. Als jullie je dagen vullen met dankbaarheid, is jullie vermogen blij te zijn en de verlangens van jullie harten te manifesteren dramatisch toegenomen. Hebben jullie dit opgemerkt? We zijn hier vandaag om met jullie te praten over geluk en hoe jullie meer plezier in jullie leven te brengen.

Velen van jullie zijn jullie banen, huizen, nauwe relaties verloren en ook dierbaren die zijn overgegaan. Jullie zijn angstig, en vragen je af wat er nog meer mis kan gaan. Wij willen jullie erop wijzen dat al deze dingen een deel zijn van het leven op aarde, maar het is niet nodig dat het op deze manier blijft doorgaan. Er zal binnenkort een tijd komen waarin meerdere van jullie zullen werken vanuit jullie huizen terwijl jullie je gaven en talenten delen met anderen in ruilhandel situaties. Neem, vandaag nog, alle nodige maatregelen die je kunt, om dit tot een realiteit te maken in je leven.

vrijdag 1 januari 2016

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 1 januari 2016

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
1 januari 2016

Gegroet allen, terwijl jullie het Nieuwe Jaar verwelkomen; het belooft zeer dynamisch te worden, waar het oude worstelt om met de nieuwe energieën om te gaan die zich snel vestigen. Het resultaat is dat er veel verwarring bestaat, vooral onder hen die alleen de gebeurtenissen aan de buitenkant zien. Maar veel ervan gebeurt buiten jullie blikveld en brengt het Nieuwe Tijdperk, dat nu aan haar vierde jaar begint, langzaam tot manifestatie. De nodige veranderingen kunnen niet langer worden uitgesteld en worden iedere dag sterker. De duistere garde probeert nog steeds de onmiskenbare signalen dat hun tijd bijna voorbij is, te ontkennen.

Hun vermogen om te bepalen wat er met het Menselijke Ras gebeurt ligt niet langer binnen hun macht en wordt nu heel snel gereduceerd. Binnenkort zullen er gebeurtenissen plaatsvinden die heel duidelijk de richting laat zien die jullie opgaan. Het oude heeft haar doel gediend en kan, met het oog op de veranderingen die aanstaande zijn niet in stand worden gehouden. De ellende die over de hele Aarde plaatsvindt lijkt van een zo grote omvang dat het onwaarschijnlijk lijkt dat het gereduceerd kan worden, maar wees ervan verzekerd dat de Galactische Federatie de middelen bezit om alle oorlogsdaden onmiddellijk te stoppen. Haar is in werkelijkheid meer toestemming gegeven om in te grijpen en direct in actie te komen. Jullie hebben op dit moment zoveel steun en bescherming dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de voortgang van de gebeurtenissen. Jullie ondersteuning is meer dan ooit noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het Licht haar kracht en macht behoudt, ongeacht wat er om jullie heen gebeurt. Dit zijn zulke belangrijke tijden en iedereen zou zijn/haar hoogste verwachtingen moeten visualiseren en ze niet uit het zicht verliezen.

Vraag het ASHTAR /1 januari 2015 / Susan Leland

1 januari 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Mijn vraag gaat over de Hemel……. wat of wie is de Hemel? N. H., SC, USA.

Ashtar:  Soms noemen wij de Hoger Dimensionale Gebieden van Licht de Hemel. Het is van zo’n hoge vibratie dat alleen Liefde daar kan bestaan. Daarnaast is het wat ieder van jullie ervan denkt! Er zijn vele niveaus binnen elke dimensie en zij bieden oneindige mogelijkheden voor jullie om uit te rusten, te reizen, te leren en te scheppen.

Jullie zullen allemaal bewust de Hemel binnengaan als jullie je Ascensie voltooien of als jullie ervoor kiezen om je lichaam daarvoor eerst te verlaten, of jullie kunnen dit zelfs doen in jullie meditaties en tijdens tijdelijke buitenlichamelijke ervaringen.

Wie zich in de Hemel bevinden? – wel, jullie kunnen zien dat dit constant verandert, met name als je kijk naar de verschillende niveaus.

Aartsengel Michael “Wat Is Spirit” / Doorgegeven via Ronna Herman, LM-01-2016 (Januari 2016)

Aartsengel Michael
“Wat Is Spirit”
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-01-2016 (Januari 2016)
Geliefde meesters, jullie zijn een Facet van de Spirit Essentie van de Schepper: Een Geïndividualiseerd God-Zaad Atoom. Het is jullie IK BEN bewustzijn met een ingeboren verlangen om tot uitdrukking te brengen en te creëren. Het woord Spiritueel refereert niet naar een religie of religieus dogma. Het is een focus op de vooruitgang van een huidige staat van Zijn/Bestaan: fysiek, emotioneel, mentaal, intuïtief en sociaal. Het omvat een verfijning van de menselijke instinctieve-natuur in/naar een ontwikkeld Spiritueel/Menselijk Wezen gereed om in/naar de ijle omgeving van de vijfde Dimensie te verhuizen. Ontvouwing binnenin het hogere bewustzijn resulteert in een nieuwe staat van besef, wat naar nieuwe ervaringen leidt, grotere vaardigheden en toegevoegde talenten. Zelf-realisatie is het doel van de geavanceerde Zielen van vandaag de dag.
Het is wezenlijk belangrijk dat jullie leren om jullie persoonlijke stroom van bewustzijn aan te sturen. Het ego-wensende verstand doolt omlaag door het doolhof van de onderbewuste geest, de sterkste patronen van het illusionaire verleden volgend, of willekeurig stukjes en beetjes selecterend van pijnlijke of stressvolle gebeurtenissen, welke sterk genoeg zijn om een blijvende gedachtevorm achter te laten. Het controleren van jullie moment-naar-moment gedachten-gebabbel is een integraal component met het verwerven van het meesterschap van Zelf. Om een rationeel denker met een heldere geest te worden, moeten jullie een waarnemer of toezichthouder worden van de gedachteprocessen van het verstand.

Kryon: Vraag en Antwoord 597: Lichtwerker. Wat is dit? / 1 januari 2016 / Lee Carroll


597: Lichtwerker. Wat is dit?
1 januari 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Mijn vraag is: Wat is een Lichtwerker? En ben ik er een? 

ANTWOORD: Wij definiëren een Lichtwerker als ieder mens die zijn eigen bewustzijn heeft onderzocht en heeft besloten dat er een Goddelijke Deel is en dat dit gebruikt kan worden om zowel zichzelf als de Aarde te helpen.

Er is geen enkele doctrine verbonden aan dit attribuut en er is ook geen enkele organisatie erom heen.

Ben jij er een? Laat mij jou vragen: Waarom zou jij ooit een vraag opschrijven voor een entiteit zonder lichaam met de naam Kryon, waarvan maar weinigen geloven dat hij bestaat en die ook nog claimt dat hij een inter-dimensionale werker is van de Grote Centrale Zon? 


Heavenletter 5517 Laat vrijheid Klinken / Vrijdag 1 Januari 2016

Laat vrijheid Klinken
Brief uit de Hemel
Vrijdag 1 Januari 2016

God zei:

Er zijn allerlei soorten systemen en stelsels in de wereld. Er is het zonnestelsel, het spijsverteringsstelsel, het Dewey Decimale Stelsel. Er zijn beheersystemen, besturingssystemen, medische systemen, dieet systemen, banksystemen. Je wordt omringd door systemen. Het is logisch om mee te gaan in de vele systemen binnen de samenleving waar jij in leeft. Niet alles is er om tegen te vechten of protesteren.

Op hetzelfde moment is het niet altijd gunstig om mee te gaan in de menigte. Het is prima om jezelf te zijn.

Jij bent niet bedoeld om een automaat te zijn. Jij bent bedoeld om je eigen ruimte te hebben om in te ademen en te denken.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 226 / Vrijdag 1 Januari 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 226
Vrijdag 1 Januari 2015

Cimi 5   Laat Ons Jullie Zalven

Groeten! Ik ben Cimi. (Witte Wereldoverbrugger).
Vandaag willen we jullie feliciteren met jullie menselijkheid! Het is niet gemakkelijk om in jullie Rijk te leven en we willen diegenen van jullie die dat doet eren.

De transformatie in jullie volheid tijdens het incarneren is geen gemakkelijke taak.

De meesten van jullie zijn vele malen van jullie pad afgedwaald, maar keerden altijd terug, keuzes maken was vaak niet gemakkelijk en misschien zelfs beangstigend.

Sinds het begin der tijden zijn mensen gemarteld omdat ze probeerden hun rechtmatige erfdeel op te eisen.

De meesten van jullie zijn zich bewust van het gevaar en de vernedering waar jullie mee confronteert worden en dat in de schaduw schuilt, maar toch, gaan jullie verder. Voor jullie, tippen we onze vleugels, en buigen wij met ontzag voor jullie,  jullie vasthoudendheid diep bewonderend.

donderdag 31 december 2015

Oth: Nieuwjaars- boodschap 2016 / Ellen Rauh Geplaatst 31 december 2015

Oth:
Nieuwjaars- boodschap 2016
Ellen Rauh
Geplaatst 31 december 2015

Deze tekst is enkel de inleiding van een boeiend event met vragen en antwoorden
           
Bruggenbouwers

Ellen Rauh - Lieve allemaal hier aanwezig. Welkom. Allemaal bruggenbouwers, bruggenbouwers van de oude tijd naar de nieuwe tijd. Jullie zijn bruggenbouwers. Vele bruggenbouwers zijn nu moe van het bouwen, moe van het vechten, moe van het overleven, moe van het leven.

De nieuwe tijd

Lieve mensen, wij zijn hier om jullie een hart onder de riem te steken, ‘to lean on’, want de nieuwe tijd komt eraan. Niet voor niets gaven wij drie boeken door, in de juiste volgorde. Te beginnen bij ‘De vierde dimensie’, het Niets. ‘Ontdek je eigen invloed’. Wie ben jij? Wat heb jij als mens, als individu in de aanbieding en wat kan jouw invloed zijn? ‘Tijden van omwenteling’, waar we nu midden in zitten. En het volgende boek zal gaan over de nieuwe tijd. Eerst was het nodig dat er een boek kwam van Ellen zelf: ‘Kracht in Balans’, als voorbeeldfunctie. Want het zal er steeds meer op aankomen dat je bent wie je bent.

De Raad “Opruiming” / 30 December 2015 / Ron Head

De Raad
“Opruiming”
30 December 2015 / Ron Head
Wederom beginnen wij door te vragen dat de datum van vandaag bij de boodschap ingesloten wordt. Vandaag is het 30 December 2015.
Bijna iedereen die onze boodschappen volgen zullen afweten van de voortdurende golffrequentie van de Aarde genaamd de Shumann Resonantie. Deze frequentie heeft vaststaande effecten op het menselijke wezen. Daar is, bijvoorbeeld, een wisselwerking tussen de standvastige toename in de frequentie gedurende de laatste paar jaren en jullie gewaarwording van de verhoogde snelheid van het voorbijgaan van de tijd.
Want bijna de gehele periode gedurende wat jullie geweten hebben van deze resonantie, was het bijna een constante. In de laatste paar jaren, is het meer dan verdubbeld. Dat zou schijnen te corresponderen met de bewuste ontwaking van de mensheid, nietwaar? In werkelijkheid, terwijl de frequentie verhoogde, scheen de natuur van de mensheid te kalmeren en meer meedogend te worden. Jullie zijn begonnen om steeds meer binnenin te zoeken.

Heavenletter 5516 Een Dans van Atomen / Donderdag 31 december 2015

Een Dans van Atomen
Brief uit de Hemel
Donderdag 31 december 2015

God zei:

Als je groeit in bewustzijn, groeit je vertrouwen. Dit is een nieuw soort vertrouwen. Het is van jou. Het hoort bij jou. Dit is niet jouw oude soort van aarzelend vertrouwen of misschien een soort grootsprekerij. O nee. Dit vertrouwen is meer zoals vreugde. Natuurlijk, jouw vertrouwen is nu vreugde, want jij belichaamt mij.

Je bent niet alleen meer zelfverzekerd, je bent meer zelfvoorzienend. Je bent meer met Mij en daarom minder afhankelijk van Mij. Je bent niet weg van Mij. Je bent dichterbij Mij. Je ondersteunt jezelf. Je bent meer zeker van Mijn Aanwezigheid.

Mijn Aanwezigheid zit binnenin jou. Dat zie je nu. Ik, God, Die jouw Hulpbron Is, is gevestigd in jou. Wat kun je nog meer wensen? Jij weet precies waar Ik woon. Je begrijpt steeds duidelijker hoe het komt dat ieder levend mens jouw broer en zus is en daarom Eén met Mij en Eén met jou.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 225 / Donderdag 31 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 225
Donderdag 31 december 2015  


Chicchan 4 Gedachten, woorden, Acties

Ik ben Chicchan 4. (Rode Slang) Vandaag willen we het hebben over transformatie. Net zoals een slang vervelt om te kunnen groeien, groeien jullie spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal wanneer jullie  overtuigingen, negatief denken en gedrag dat jullie afhoud van het schijnen van jullie innerlijke licht, loslaten.

Het hele jaar door hebben we gesproken van de vele manieren om deze transformatie te maken. De eenvoudigste en snelste manier is om gewoon op te merken als jullie dingen zeggen en dingen doen die niet overeenkomen met jullie ware innerlijke gedachten, breng dan eventueel noodzakelijke veranderingen aan op dat moment. Hoewel dit oefening vereist, is het zeker de moeite waard.

Vandaag vragen wij jullie rekening te houden met elke gedachte, woord en actie die jullie uitvoeren.

GEDACHTEN: Voordat jullie jezelf opsluiten in een spiraal van op angst gevuld denken, stop jezelf en denk letterlijk opnieuw.

Een Schrijven van de Schepper / 30 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jij!!”

alexcurrie9

In het centrum van de allesomvattende kracht van de liefde bestaat het enige ding
dat maakt dat het allemaal werkt ......... jij.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5515 Waar Je Voeten Ook Terecht Mogen Komen / Woensdag 30 december 2015

Waar Je Voeten Ook Terecht Mogen Komen
Brief uit de Hemel
Woensdag 30 december 2015


God zei:

Je leeft onder Mijn paraplu, wist je dat niet? Je leeft onder een immens grote paraplu die de wereld bedekt. Het is een Paraplu van Liefde. Je kunt niet worden verstoten onder deze paraplu. Er is plaats voor iedereen. Er is meer dan genoeg plaats voor iedereen. Er is liefde voor iedereen – als je dat toch eens zou weten – als je dit kon voelen en leven – als je maar tevreden zou kunnen zijn – als je maar zou kunnen weten dat Liefde de Waarheid is, en niets anders – hoe gelukkig zou je zijn.

Je bent bang dat liefde zich voor jou uit de voeten maakt. Jij beschouwt de dood als een gebrek aan liefde. Je overweegt dat er misschien nooit van je gehouden is of niet genoeg. De kern van het probleem is dat jij niet genoeg van jezelf houdt, en dus voel je je misschien als een eenzame zwerver in de wereld, geïsoleerd en afgezonderd van God en je eigen Bestaan.

woensdag 30 december 2015

Jezus Om te Overleven Kozen Jullie om Jullie Besef te Beperken / 30 December 2015 / John Smallman

Jezus
Om te Overleven Kozen Jullie om Jullie Besef te Beperken
30 December 2015 / John Smallman
Ben niet gealarmeerd als een aantal van onverwachte gebeurtenissen zich behoorlijk vroeg in 2016 ontvouwen. Veel is gaande geweest op diepere niveaus van het menselijke collectief, terwijl jullie jezelf collectief en individueel voorbereiden op jullie ontwaking, en de effecten van deze voorbereidingen zullen beginnen in uiteenlopende gebieden van de menselijke inspanning overduidelijk te worden. Er zal veel zijn om jullie te intrigeren in 2016 en waar jullie je over zullen verrukken, ondanks de doorgaande meningsverschillen en conflicten die zich dwars over de wereld heen voordoen, wat de reguliere media neigt te gebruiken om verder hun door angst-aangestuurde agenda’s te ontwikkelen, wat jullie aan zou moedigen te geloven dat de dingen alleen maar slechter zullen worden!

Sheldan Nidle / 29 december 2015

Sheldan Nidle  - 29 december 201512 Akbal, 16 Mol, 12 Manik
                                                                                             
Selamat Jalwa! De wereld verheugt zich terwijl de leveringen zich eindelijk beginnen te manifesteren! Er begint een nieuw tijdperk voor de mensheid. In het eerste deel van het komende nieuwe Gregoriaanse jaar gaan jullie een serie verbazingwekkende gebeurtenissen zien. Nieuw bestuur zal de huidige internationale patronen wijzigen en tezamen met de toename van mondiale welvaart, jullie eonenlange concept van schuldslavernij in de afvalbak van de geschiedenis werpen. Dat is maar één van de vele belangrijke overtuigingen die door jullie zullen worden losgelaten. Jullie gaan je opnieuw verbinden met het geloof dat jullie een innerlijke kracht bezitten die, gecombineerd met een collectieve vaardigheid om elkaar te steunen, jullie regionale gemeenschappen grondig zal herinrichten. Deze toename van jullie persoonlijke bevoegdheden zal jullie in staat stellen snel de meeste van jullie huidige problemen op te lossen. Deze betreffen de huidige machts- en grondstoffenproblemen evenals die welke voedsel-, huisvesting- en herverdelingsproblemen in vele delen van jullie wereld betreffen. Kortom, jullie gaan opnieuw ontdekken hoe jullie wereld werkt. Dit is nog maar het begin van het geen jullie snel voor elkaar gaan krijgen. Dit rijk zal eveneens een nieuwe geboorte van vrijheid en gelijkheid zien!
                         

Ashtar On The Road: SANANDA: Vier de Vrede op Aarde want die is verzekerd!!! / 22 december 2015 /Susan Leland


SANANDA:
Vier de Vrede op Aarde want die is verzekerd!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
22 december 2015 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Ik, Sananda sta voor jullie met zoveel liefde in mijn hart dat het daarvan overstroomt! Ik vraag van jullie alleen om je harten en je geest te openen om het te kunnen voelen en met mij mee te doen aan wat ik de Ware, Heilige Communie noem.

Het is het samenzijn van onze liefhebbende energieën die samenkomen in onze Eenheid in het LiefdesLicht dat ons samen naar de Hogere Gebieden brengt en dat deel van jullie ontmoet dat hier altijd al is!

Jullie kunnen het de Lichtgebieden noemen, of de Hemel, of de Hogere Dimensies, wat jullie ook willen. Het is heel bijzonder om hier bij jullie te zijn, in deze Eenheid van Liefde met jullie te zijn, waar alleen Liefde is en alles waar Liefde geboorte aan geeft. 

Kryon: Een cursus in Liefde Boek 1. / Barbara Bessen 30 augustus 2013 Geplaatst: 30 december 2015

Kryon:
Een cursus in Liefde  Boek 1.
Barbara Bessen
30 augustus 2013 Geplaatst: 30 december 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve lezeressen en lezers!

Het boek is ontvangen. Het was een samenwerking met Kryon en mijn geliefd Hoger Zelf. Ik ben zeer dankbaar voor de dienstverlening, de boodschappen van Kryon te krijgen en verder te brengen. Ik hoop dat al het ontvangene aan de Goddelijke Waarheid ontspringt.

Goed channelen betekent je helemaal op de hogere niveaus begeven en je vrijmaken van van persoonlijke zaken en gedachten, wat mij steeds beter lukt. Ik ben nu enkele jaren onderweg om de boodschappen van Kryon te verspreiden en merk dat mijn kanaal – als ik het zo mag uitdrukken – nog helderder is geworden.

Dat heeft zeker te maken met mijn persoonlijk proces. De ontwikkeling van mijn werk, van mijn dienstverlening is nauw verbonden met mijn eigen vooruitgang. Deze dingen zijn niet te scheiden. Misschien ligt het er ook aan dat ik mij hiertoe heb verplicht en mijn focus erop richtte.

Meer lezen >>>

Sananda & Galactische Witte Broederschap Samensmelten met je Hoogste Aspect / via Jenny Schiltz 30 december 2015

Sananda  & Galactische Witte Broederschap
Samensmelten met je Hoogste Aspect
via Jenny Schiltz

We komen vandaag met belangrijke informatie bij je, betreffende dit proces en wat er energetisch plaats vindt. De opstapeling van energieën duwt elk mens naar het hoger brengen van hun vibratie en om meer samen te smelten met hun zielenbron; hun hoger zelf. 

Elk wezen op aarde in deze tijd wordt aangeraakt door deze verandering, ieder in diverse mate. Niemand wordt uit deze energetische veranderingen gelaten, dit houdt de aarde in, het elementale koninkrijk, jullie planten en dierenrijk, omdat alle wezens zijn overeen gekomen deel te nemen aan deze ongelooflijke reis van zielengroei. Hoe ieder van jullie wordt beïnvloed hangt af van het werk dat eerder is gedaan.

In deze tijd beginnen degenen die eerder zich niet bewust waren de roerselen van ontevredenheid te voelen, van meer betekenis willen hebben en vrede in hun leven. Het is tijdens deze fase dat iemand grote beroering in hun leven kan ervaren. Voor sommigen kan dit in de vorm zijn van baanverlies, een verhuizing, verandering van relatie, zelfs het verlies van geliefden. Terwijl dit moeilijk kan zijn voor de mens om dat te begrijpen, helpen die veranderingen om alle lagen te verwijderen, hun geloof stelsel en personen die werden geadopteerd terwijl ze op aarde woonden. Alles dat niet in verbinding is met het authentieke zelf moet vertrekken. Het komt door drastische veranderingen dat iemand van alles om zich heen begint af te vragen.