donderdag 31 december 2015

Oth: Nieuwjaars- boodschap 2016 / Ellen Rauh Geplaatst 31 december 2015

Oth:
Nieuwjaars- boodschap 2016
Ellen Rauh
Geplaatst 31 december 2015

Deze tekst is enkel de inleiding van een boeiend event met vragen en antwoorden
           
Bruggenbouwers

Ellen Rauh - Lieve allemaal hier aanwezig. Welkom. Allemaal bruggenbouwers, bruggenbouwers van de oude tijd naar de nieuwe tijd. Jullie zijn bruggenbouwers. Vele bruggenbouwers zijn nu moe van het bouwen, moe van het vechten, moe van het overleven, moe van het leven.

De nieuwe tijd

Lieve mensen, wij zijn hier om jullie een hart onder de riem te steken, ‘to lean on’, want de nieuwe tijd komt eraan. Niet voor niets gaven wij drie boeken door, in de juiste volgorde. Te beginnen bij ‘De vierde dimensie’, het Niets. ‘Ontdek je eigen invloed’. Wie ben jij? Wat heb jij als mens, als individu in de aanbieding en wat kan jouw invloed zijn? ‘Tijden van omwenteling’, waar we nu midden in zitten. En het volgende boek zal gaan over de nieuwe tijd. Eerst was het nodig dat er een boek kwam van Ellen zelf: ‘Kracht in Balans’, als voorbeeldfunctie. Want het zal er steeds meer op aankomen dat je bent wie je bent.

De Raad “Opruiming” / 30 December 2015 / Ron Head

De Raad
“Opruiming”
30 December 2015 / Ron Head
Wederom beginnen wij door te vragen dat de datum van vandaag bij de boodschap ingesloten wordt. Vandaag is het 30 December 2015.
Bijna iedereen die onze boodschappen volgen zullen afweten van de voortdurende golffrequentie van de Aarde genaamd de Shumann Resonantie. Deze frequentie heeft vaststaande effecten op het menselijke wezen. Daar is, bijvoorbeeld, een wisselwerking tussen de standvastige toename in de frequentie gedurende de laatste paar jaren en jullie gewaarwording van de verhoogde snelheid van het voorbijgaan van de tijd.
Want bijna de gehele periode gedurende wat jullie geweten hebben van deze resonantie, was het bijna een constante. In de laatste paar jaren, is het meer dan verdubbeld. Dat zou schijnen te corresponderen met de bewuste ontwaking van de mensheid, nietwaar? In werkelijkheid, terwijl de frequentie verhoogde, scheen de natuur van de mensheid te kalmeren en meer meedogend te worden. Jullie zijn begonnen om steeds meer binnenin te zoeken.

Heavenletter 5516 Een Dans van Atomen / Donderdag 31 december 2015

Een Dans van Atomen
Brief uit de Hemel
Donderdag 31 december 2015

God zei:

Als je groeit in bewustzijn, groeit je vertrouwen. Dit is een nieuw soort vertrouwen. Het is van jou. Het hoort bij jou. Dit is niet jouw oude soort van aarzelend vertrouwen of misschien een soort grootsprekerij. O nee. Dit vertrouwen is meer zoals vreugde. Natuurlijk, jouw vertrouwen is nu vreugde, want jij belichaamt mij.

Je bent niet alleen meer zelfverzekerd, je bent meer zelfvoorzienend. Je bent meer met Mij en daarom minder afhankelijk van Mij. Je bent niet weg van Mij. Je bent dichterbij Mij. Je ondersteunt jezelf. Je bent meer zeker van Mijn Aanwezigheid.

Mijn Aanwezigheid zit binnenin jou. Dat zie je nu. Ik, God, Die jouw Hulpbron Is, is gevestigd in jou. Wat kun je nog meer wensen? Jij weet precies waar Ik woon. Je begrijpt steeds duidelijker hoe het komt dat ieder levend mens jouw broer en zus is en daarom Eén met Mij en Eén met jou.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 225 / Donderdag 31 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 225
Donderdag 31 december 2015  


Chicchan 4 Gedachten, woorden, Acties

Ik ben Chicchan 4. (Rode Slang) Vandaag willen we het hebben over transformatie. Net zoals een slang vervelt om te kunnen groeien, groeien jullie spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal wanneer jullie  overtuigingen, negatief denken en gedrag dat jullie afhoud van het schijnen van jullie innerlijke licht, loslaten.

Het hele jaar door hebben we gesproken van de vele manieren om deze transformatie te maken. De eenvoudigste en snelste manier is om gewoon op te merken als jullie dingen zeggen en dingen doen die niet overeenkomen met jullie ware innerlijke gedachten, breng dan eventueel noodzakelijke veranderingen aan op dat moment. Hoewel dit oefening vereist, is het zeker de moeite waard.

Vandaag vragen wij jullie rekening te houden met elke gedachte, woord en actie die jullie uitvoeren.

GEDACHTEN: Voordat jullie jezelf opsluiten in een spiraal van op angst gevuld denken, stop jezelf en denk letterlijk opnieuw.

Een Schrijven van de Schepper / 30 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Jij!!”

alexcurrie9

In het centrum van de allesomvattende kracht van de liefde bestaat het enige ding
dat maakt dat het allemaal werkt ......... jij.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5515 Waar Je Voeten Ook Terecht Mogen Komen / Woensdag 30 december 2015

Waar Je Voeten Ook Terecht Mogen Komen
Brief uit de Hemel
Woensdag 30 december 2015


God zei:

Je leeft onder Mijn paraplu, wist je dat niet? Je leeft onder een immens grote paraplu die de wereld bedekt. Het is een Paraplu van Liefde. Je kunt niet worden verstoten onder deze paraplu. Er is plaats voor iedereen. Er is meer dan genoeg plaats voor iedereen. Er is liefde voor iedereen – als je dat toch eens zou weten – als je dit kon voelen en leven – als je maar tevreden zou kunnen zijn – als je maar zou kunnen weten dat Liefde de Waarheid is, en niets anders – hoe gelukkig zou je zijn.

Je bent bang dat liefde zich voor jou uit de voeten maakt. Jij beschouwt de dood als een gebrek aan liefde. Je overweegt dat er misschien nooit van je gehouden is of niet genoeg. De kern van het probleem is dat jij niet genoeg van jezelf houdt, en dus voel je je misschien als een eenzame zwerver in de wereld, geïsoleerd en afgezonderd van God en je eigen Bestaan.

woensdag 30 december 2015

Jezus Om te Overleven Kozen Jullie om Jullie Besef te Beperken / 30 December 2015 / John Smallman

Jezus
Om te Overleven Kozen Jullie om Jullie Besef te Beperken
30 December 2015 / John Smallman
Ben niet gealarmeerd als een aantal van onverwachte gebeurtenissen zich behoorlijk vroeg in 2016 ontvouwen. Veel is gaande geweest op diepere niveaus van het menselijke collectief, terwijl jullie jezelf collectief en individueel voorbereiden op jullie ontwaking, en de effecten van deze voorbereidingen zullen beginnen in uiteenlopende gebieden van de menselijke inspanning overduidelijk te worden. Er zal veel zijn om jullie te intrigeren in 2016 en waar jullie je over zullen verrukken, ondanks de doorgaande meningsverschillen en conflicten die zich dwars over de wereld heen voordoen, wat de reguliere media neigt te gebruiken om verder hun door angst-aangestuurde agenda’s te ontwikkelen, wat jullie aan zou moedigen te geloven dat de dingen alleen maar slechter zullen worden!

Sheldan Nidle / 29 december 2015

Sheldan Nidle  - 29 december 201512 Akbal, 16 Mol, 12 Manik
                                                                                             
Selamat Jalwa! De wereld verheugt zich terwijl de leveringen zich eindelijk beginnen te manifesteren! Er begint een nieuw tijdperk voor de mensheid. In het eerste deel van het komende nieuwe Gregoriaanse jaar gaan jullie een serie verbazingwekkende gebeurtenissen zien. Nieuw bestuur zal de huidige internationale patronen wijzigen en tezamen met de toename van mondiale welvaart, jullie eonenlange concept van schuldslavernij in de afvalbak van de geschiedenis werpen. Dat is maar één van de vele belangrijke overtuigingen die door jullie zullen worden losgelaten. Jullie gaan je opnieuw verbinden met het geloof dat jullie een innerlijke kracht bezitten die, gecombineerd met een collectieve vaardigheid om elkaar te steunen, jullie regionale gemeenschappen grondig zal herinrichten. Deze toename van jullie persoonlijke bevoegdheden zal jullie in staat stellen snel de meeste van jullie huidige problemen op te lossen. Deze betreffen de huidige machts- en grondstoffenproblemen evenals die welke voedsel-, huisvesting- en herverdelingsproblemen in vele delen van jullie wereld betreffen. Kortom, jullie gaan opnieuw ontdekken hoe jullie wereld werkt. Dit is nog maar het begin van het geen jullie snel voor elkaar gaan krijgen. Dit rijk zal eveneens een nieuwe geboorte van vrijheid en gelijkheid zien!
                         

Ashtar On The Road: SANANDA: Vier de Vrede op Aarde want die is verzekerd!!! / 22 december 2015 /Susan Leland


SANANDA:
Vier de Vrede op Aarde want die is verzekerd!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
22 december 2015 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Ik, Sananda sta voor jullie met zoveel liefde in mijn hart dat het daarvan overstroomt! Ik vraag van jullie alleen om je harten en je geest te openen om het te kunnen voelen en met mij mee te doen aan wat ik de Ware, Heilige Communie noem.

Het is het samenzijn van onze liefhebbende energieën die samenkomen in onze Eenheid in het LiefdesLicht dat ons samen naar de Hogere Gebieden brengt en dat deel van jullie ontmoet dat hier altijd al is!

Jullie kunnen het de Lichtgebieden noemen, of de Hemel, of de Hogere Dimensies, wat jullie ook willen. Het is heel bijzonder om hier bij jullie te zijn, in deze Eenheid van Liefde met jullie te zijn, waar alleen Liefde is en alles waar Liefde geboorte aan geeft. 

Kryon: Een cursus in Liefde Boek 1. / Barbara Bessen 30 augustus 2013 Geplaatst: 30 december 2015

Kryon:
Een cursus in Liefde  Boek 1.
Barbara Bessen
30 augustus 2013 Geplaatst: 30 december 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve lezeressen en lezers!

Het boek is ontvangen. Het was een samenwerking met Kryon en mijn geliefd Hoger Zelf. Ik ben zeer dankbaar voor de dienstverlening, de boodschappen van Kryon te krijgen en verder te brengen. Ik hoop dat al het ontvangene aan de Goddelijke Waarheid ontspringt.

Goed channelen betekent je helemaal op de hogere niveaus begeven en je vrijmaken van van persoonlijke zaken en gedachten, wat mij steeds beter lukt. Ik ben nu enkele jaren onderweg om de boodschappen van Kryon te verspreiden en merk dat mijn kanaal – als ik het zo mag uitdrukken – nog helderder is geworden.

Dat heeft zeker te maken met mijn persoonlijk proces. De ontwikkeling van mijn werk, van mijn dienstverlening is nauw verbonden met mijn eigen vooruitgang. Deze dingen zijn niet te scheiden. Misschien ligt het er ook aan dat ik mij hiertoe heb verplicht en mijn focus erop richtte.

Meer lezen >>>

Sananda & Galactische Witte Broederschap Samensmelten met je Hoogste Aspect / via Jenny Schiltz 30 december 2015

Sananda  & Galactische Witte Broederschap
Samensmelten met je Hoogste Aspect
via Jenny Schiltz

We komen vandaag met belangrijke informatie bij je, betreffende dit proces en wat er energetisch plaats vindt. De opstapeling van energieën duwt elk mens naar het hoger brengen van hun vibratie en om meer samen te smelten met hun zielenbron; hun hoger zelf. 

Elk wezen op aarde in deze tijd wordt aangeraakt door deze verandering, ieder in diverse mate. Niemand wordt uit deze energetische veranderingen gelaten, dit houdt de aarde in, het elementale koninkrijk, jullie planten en dierenrijk, omdat alle wezens zijn overeen gekomen deel te nemen aan deze ongelooflijke reis van zielengroei. Hoe ieder van jullie wordt beïnvloed hangt af van het werk dat eerder is gedaan.

In deze tijd beginnen degenen die eerder zich niet bewust waren de roerselen van ontevredenheid te voelen, van meer betekenis willen hebben en vrede in hun leven. Het is tijdens deze fase dat iemand grote beroering in hun leven kan ervaren. Voor sommigen kan dit in de vorm zijn van baanverlies, een verhuizing, verandering van relatie, zelfs het verlies van geliefden. Terwijl dit moeilijk kan zijn voor de mens om dat te begrijpen, helpen die veranderingen om alle lagen te verwijderen, hun geloof stelsel en personen die werden geadopteerd terwijl ze op aarde woonden. Alles dat niet in verbinding is met het authentieke zelf moet vertrekken. Het komt door drastische veranderingen dat iemand van alles om zich heen begint af te vragen.

Een Schrijven van de Schepper 29 December 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
29 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Verdien jouw Eigenste”

baby_mirror-respect_yourself

Op jullie Aarde wordt respect gedefinieerd als een gevoel of begrip dat er iets of iemand belangrijk is, serieus, enz., en dient op passende wijze te worden behandeld.

Sommigen van jullie zullen dat misschien niet volledig kunnen begrijpen omdat niemand in je leven het heeft laten zien of nagestreefd of misschien heb je het gezien en geloof je dat het onbereikbaar is voor jezelf. Vergeet niet, mijn liefste kind, het begint binnenin je. Als je respect voor jezelf toont, zul je beginnen met kwaliteiten in anderen te zien die het van nature verdienen. Verdien je eigen respect en anderen zullen jou beginnen het respect te tonen waarvan je het gevoel hebt dat je het verdient.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 224 / Woensdag 30 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 224
Woensdag 30 december 2015


Kan  3    Zonlicht

Groeten, ik ben Kan 3. (Geel Zaad) Welkom op deze grootse en glorieuze dag! Neem de tijd om deze dag te genieten van de zegeningen en de warmte van de zon. Laat je huid de voedingsstoffen opnemen verstrekt door jullie globe van licht. Velen dekken zich volledig af om de stralen van de zon te vermijden. Anderen voorkomen de stralen van de zon door het dragen van giftige zonnefilters die meer schade aan hun huid en immuunsysteem veroorzaken.

Als jullie liever je huid zacht en soepel houden, reguleer dan de tijd die jullie in de zon doorbrengen verstandig, vermijd zonnebrandmiddelen ten koste van alles. Het verdient de voorkeur om lichte kleding te dragen dat de penetratie van wat zonlicht toelaat, van de zon komt veel van jullie energie vandaan.

Heb je de effecten op planten gezien die nooit zijn blootgesteld aan zonlicht? Het ontbreekt hen aan kleur en kracht. Net als de meeste planten, werden jullie lichamen ontworpen om te werken op zonlicht. Dagelijks binnenshuis werken heeft een enorme invloed op jullie gezondheid. Als je binnenshuis moet blijven, doe wat je kunt om wat zonlicht te krijgen bijvoorbeeld door naar je werk te lopen, buiten te lunchen of buiten zitten in de zon in de ochtend of avond.

Heavenletter 5514 Bekijk het Leven op Aarde in een Nieuw Licht / Dinsdag 29 december 2015

Bekijk het Leven op Aarde in een Nieuw Licht
Brief uit de Hemel
Dinsdag 29 december 2015

God zei:

Veel van het relatieve leven in de wereld lijkt niets meer te zijn dan gekkigheid en rondrennen, misschien een soort massale dans, zoals verkeer. Er kan een plaats zijn waar je moet zijn, en er kan iets zijn dat je moet doen. Het is allemaal gekkigheid, maar toch moet je daar zijn en je wilt niet te laat komen. Het is belangrijk dat je op een bepaalde plek bent, en je moet er precies op tijd zijn. Ah, de onmiddellijke aandrang van tijd en plaats.

Je bent verplicht om gehoor te geven aan de dringendheid van tijd en plaats, die voor jou heel echt zijn, en toch is het fysieke niet echt. Alle ideeën en prestaties van ergens en wat tijd zijn een illusie. Ze lijken je leven binnen te komen zoals ze er uit gaan.

dinsdag 29 december 2015

VRAAG HET AAN ASHTAR / 28 december 2015

VRAAG HET AAN ASHTAR
28 december 2015

Margaret: "Ik heb gehoord dat je steeds maar weer zegt hoe verlicht Obama is ..... Ik kan gewoon niet begrijpen hoe je kunt beweren dat hij van het licht is."

Ashtar: De gewelddadige en hebzuchtige acties die je hebt genoemd - en die we geen energie geven door ze hier op te noemen - zijn inderdaad het meest moeilijk te begrijpen, tenzij je begrijpt dat ze worden gepleegd door een groot aantal donkere hoeden, en niet door president Obama zelf.

Dit is allemaal op basis van hun programma's en plannen om de hele wereld volledig over te nemen, en deze drie dimensionale situaties komen tot een einde!

De rol van Obama is om het Licht op hen te brengen, zodat de Mensheid de Waarheid van wat er gaande is in de wereld kan begrijpen. Hij heeft zich hier ijverig op voorbereid, en blijft trouw aan zijn missie, ondanks de dagelijkse pogingen om hem en zijn familie te vermoorden.

Hij is het negende lid van de Syrische Raad van 9, en wordt begeleid door Lord Morya.

SAUL: Je zult nooit worden geweigerd of afgewezen. / via John Smallman / 28 december 2015


SAUL:
Je zult nooit worden geweigerd of afgewezen.
via John Smallman / 28 december 2015

Grote gebeurtenissen staan op het punt van plaatsvinden op jullie prachtige planeet als gevolg van al jullie gebeden en liefdevolle intenties die jullie zo sterk en constant hebben vastgehouden.

Velen hebben het gevoel dat alle beloften die zijn gemaakt over de geboorte van een nieuw tijdperk van Liefde en overvloed voor iedereen, wishful thinking zijn geweest van de kant van channelers. Channelers  waarvan ze alleen maar gedacht hebben te zijn boodschappen van hun gidsen in de spirituele rijken, terwijl ze in feite niets meer zijn geweest dan hun eigen verlangende en weemoedig gevisualiseerde individuele wensen.

Dit is niet het geval, de berichten zijn inderdaad geldig, en de meerderheid van channelers zijn volhardend in het handhaven van hun intense verlangen naar de komst van de Nieuwe Eeuw van Liefde en overvloed, net als zoveel anderen over de hele wereld! Intense verlangens onderhouden en beoogd door de mensheid is precies wat manifestatie teweegbrengt in de fysieke rijken, en de intensiteit en de constantheid van deze intenties, die enorm zijn gegroeid en uitgebreid in de afgelopen jaren, staan op het punt vruchten af te werpen.

Kryon: Vraag en Antwoord 596: Licht en geluid. / 29 december 2015 / Lee Carroll


596: Licht en geluid.
29 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb met grote interesse veel van jouw boodschappen gelezen en ik merkte dat zij mijn hart soms raakten tot huilen toe. Kan jij mij de relatie tussen Licht en Geluid uitleggen? Ik begrijp dat zichtbaar licht maar een klein deel is van een zich altijd uitbreidend spectrum en kan geluid dus worden gezien als de avenue van expansie die verder gaat dan licht, naar andere dimensies?

Kunnen lichtwerkers in alternatieve realiteiten ook “geluidwerkers” genoemd worden?

ANTWOORD: Dit kan moeilijk voor jou zijn omdat jij vibratie-attributen gescheiden wilt zien. Hier is iets waar wij nooit eerder over hebben gesproken: Wij zien licht in onze discussies nooit zonder dat er geluid en kleur mee zijn verbonden. In onze zienswijze zijn zij altijd samen!

Generiek licht is in 3D wit (een combinatie van alle kleuren) en heeft het geluid van een open G op jullie westerse muziek toonladder. De feitelijke muzieknoten kunnen er vele zijn maar zij zijn muzikaal gezien altijd vijf hele stappen van elkaar verwijderd.


KOM, LOOP MET MIJ MEE / Linda Dillon op 7 sept 2007 / geplaatst 29 december 2015

KOM, LOOP MET MIJ MEE
Linda Dillon op 7 sept 2007 / geplaatst 29 december 2015

(Ondanks dat Linda nog ziek is, is hier toch een mooie bijdrage van haar)

Een gepassioneerde smeekbede van Jezus Sananda / Jeshua om met hem mee te lopen, om je bij hem te voegen. Jezus vraagt om een heldere toewijzing vanuit je hart, een bewust hard-op antwoord op zijn verzoek dat wij hem in deze tijd van de Verandering vergezellen.

Gegroet, ik ben Jezus Sananda, broeder van jullie hart en broeder van je ziel, en duidelijk broeder van jullie solar plexus!

Mijn geliefde broeders en zusters, zo vaak het Christelijke woord van toepassing is op mij als Redder, noemen anderen mij Profeet. Ik wil vandaag tegen jullie spreken als vriend, en ik wil me kleinmaken en springen en gaan en tijd vouwen. Ik wil tegen jullie hart spreken op een manier wat ik zo’n lange tijd niet heb gedaan.

Ik kom vandaag als jullie broeder en je vriend, Jeshua om je weer te vragen om met me mee te lopen. Ja, ik weet dat het meer dan duizend jaren is geweest, bijna 2, en mijn verzoek is niet veranderd. Sommigen van jullie waren daar ook, in feite waren de meesten van jullie aanwezig in die tijd, maar het doet er niet toe of je er wel of niet was, want ik vraag je opnieuw om te komen en om met me mee te lopen, om me te vergezellen bij de vervulling van mijn Vader’s en Moeder’s zaak. Want het werk is enorm, maar dat is het niet alleen, ik wil niet alleen lopen, net zo als jullie niet alleen willen lopen.

Heavenletter 5513 Stenen Gooien / Maandag 28 december 2015

Stenen Gooien
Brief uit de Hemel
Maandag 28 december 2015

God zei:

Het is aan jouw Zelf dat je iets verplicht bent. Je staat niet bij Mij in de schuld, Mijn Geliefden. Jullie zijn Mijn Kroon op het Werk, omdat Ik weet wat Ik zie. Ik aarzel niet om dat te verklaren. Als je geneigd bent om te zien dat Ik jou iets schuldig ben en dat Ik bij jou in de schuld sta, zie je een verzinsel van je eigen verbeelding.

Onder Ons, er is geen schuld. Wij hebben de Vrije Wil om lief te hebben. Jij kunt, en je doet dat vaak, afwezigheid van liefde zien. Het is jouw terughoudendheid van liefde die jij op mij laat voortduren. Begrijp je dit? Je zou liever een nalatige God hebben om stenen naar te gooien, dan te kijken naar de splinter in je eigen oog.

Christus geboorte in de mens, in deze tijd / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 29 december 2015


Christus geboorte in de mens, in deze tijd
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 29 december 2015

Christus geboorte in de mens, in deze tijd

Ruim 2000 jaar geleden was daar die geboorte van de mens die wij Jezus hebben genoemd. In deze tijd noemen wij Jezus ook wel de historische Christus die nu de kosmische Christus is.

Wat betekent dit voor de mens?

Toen Jezus in de vorm verscheen, toen Jezus geboren werd als mens was het een mens met een enorme opdracht, omdat hij als opdracht kreeg 3 jaar de Christus energie in zichzelf te dragen en vanuit de Christus energie de mensheid aan te raken in het Christus principe van hem zelf. Het Christus principe van de mens is dat wat liefde genoemd wordt.

Liefde in al zijn gradaties. Er is reeds gesproken over liefde maar wat betekent liefde voor de mens in al deze eeuwen die achter ons liggen en voor ons liggen?

Liefde kent de mens vanuit zijn prilste jaren als dat wat hem omringt, als dat wat hij in zichzelf als normaal ervaart en zichzelf daarin herkent als deel van zichzelf. Maar naarmate de mens volwassen wordt is de liefde in een andere vorm die steeds voor hem verschijnt en waarin de mens zal moeten leren wat de werkelijke ongehechte liefde vanuit het hart is. Maar de mens in al zijn moeilijke leerprocessen, in al zijn levens, leert liefde vanuit emotie, leert liefde vanuit hechting, leert liefde vanuit verbinding aan dat wat hem of haar afhankelijk maakt.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 223 Dinsdag 29 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 223
Dinsdag 29 december 2015


AKBAL 2  Ochtend Reflecties

Ik ben Akbal 2. (Blauwe Nacht) Hartelijk dank voor het verbinden met ons deze dag. We willen jullie elke ochtend aanmoedigen om samen met ons, je Hoger Zelf en Spirituele Gidsen te zijn en vragen te stellen, zoals deze.

1. Wat moet ik een prioriteit maken deze dag?

2. Welk voedsel heeft mijn lichaam vandaag nodig?

3. Is er een bepaald type van de oefening die ik vandaag moet doen?

4. Zijn er dingen die ik nog niet heb gedaan en die vandaag mijn aandacht nodig hebben?

Vraag dan voor begeleiding, creëer een verklaring in je eigen woorden die onder andere de volgende punten bevatten.

1. Vraag naar inzicht elk moment van de dag.

Een Schrijven van de Schepper / 28 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Het is Mogelijk”

 psyche_love_well_deserved_poster-rcbad2f9bf8574edbad727cfb14e14270_ixh_8byvr_324
Leer van jezelf te houden zo veel als het Universum van jou houdt.
Het is mogelijk, haalbaar en verdiend.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

maandag 28 december 2015

Interview met Cobra, 15-12-2015, / door Rob Potter 28 December 2015


Interview met Cobra,
 15-12-2015, door Rob Potter
28 December 2015

In vervolg op de post van gisteren met de introductie door Rob Potter, is hieronder de vertaling van het feitelijke interview.

BEGIN TRANSCRIPT

Rob –  En hier zijn we weer met onze afgezant van het Licht, Cobra. Ik wil u bedanken om hier weer te zijn bij de Victory of licht radio show. Ik weet dat het altijd een plezier is om met u de planetaire situatie update te delen en wat er gaande is. Welkom Cobra.

COBRA –  Dank u voor uw uitnodiging. Het is altijd een plezier om deze interviews te doen.

Rob – Ja, het is nogal een toestand geweest. Het lijkt erop dat na het laatste interview hadden we Parijs en toen spraken wij erover en nu hebben we natuurlijk de San Bernardino valse vlag schietpartij, en het lijkt het gewenste effect te hebben. Er zijn wat aanvallen op moslims geweest en verscheidene van dit soort zaken. Kunt u iets zeggen over de geestestoestand of hoe de mensen dit soort negativiteit kunnen overwinnen en wat we kunnen doen om deze situatie te helen.

Montague Keen, / 27 december 2015

Montague Keen,
27 december 2015

Hoewel jullie het mogelijk niet duidelijk zien, hebben jullie in 2015 grote vooruitgang geboekt. Ondanks de pogingen van religie en Staat om jullie onder hun controle te houden, zijn velen van jullie dapper het Licht ingestapt, weigerend ineen te krimpen in onderworpenheid. Nu is duidelijk te zien hoe alles dat jullie in het verleden accepteerden en vertrouwden, onderdeel is van het Grote Plan om de mensheid van de Aarde te verwijderen. Jullie werden aangemoedigd zelf de hand te hebben in jullie eigen vernietiging. Hoe KWAADAARDIG is dat? Jullie droegen vrijwillig hun uniformen, doodden voor hen. Jullie vernielden heilige plaatsen en objecten die met een bepaalde reden bleven bestaan, zodat de mens zou kunnen ervaren wie hij is en wat zijn ware geschiedenis is. De cabal wil elk bewijs voor de mensheid van de Aarde verwijderd hebben. De gehersenspoelden onder jullie doen dit met plezier voor ze. Dan laten ze trots hun medailles zien, hun beloning voor het vernietigen van de mensheid. Hoe ziek is dat? Op het moment dat jullie hun uniform aandoen, of het nu Leger of Politie is, verlies jullie je menselijkheid. Jullie worden robots die gehoorzamen aan hen die je dient.

Jij Bent een Gouden Kelk van het Christusbewustzijn Verlichting en inspiratie van Yeshua / gechanneld door: Fran Zepeda /27 december 2015

Jij Bent een Gouden Kelk van het Christusbewustzijn
Verlichting en inspiratie van Yeshua
gechanneld door: Fran Zepeda /27 december 2015

Yeshua

Dierbare Geliefden, Zie nu de voortreffelijke uitbreiding en de uitgestrektheid van jullie Christusbewustzijn. Aanschouw en voel het als jullie nieuwe manier van zijn. Jullie worden, en zijn, een Gouden Kelk van Pure Liefdevol Christusbewustzijn, klaar om op nog grotere manieren jullie stempel op de wereld te drukken.

Want dit is jullie intentie en doel geweest voor al die jaren en eeuwen, om dit punt in de tijd te bereiken waar jullie jezelf en jullie wereld transformeren met elke ademhaling van Schepper Liefde, met elke bevestiging van het Christus-Zelf en God Zelf dat jullie zijn.

Jij bent Dat, in al zijn glorie. Voel de essentie ervan je hele wezen doordringen en voelt de impact op alles en iedereen in jouw ontwaken.

Creëer en Vier Feest / 28 December 2015 / Brenda Hoffman


Creëer en Vier Feest
28 December 2015 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Zijn jullie gereed? Zijn jullie angstig of opgetogen? Want jullie leven zal nooit meer hetzelfde zijn zoals het was in November van 2015.
Jullie zijn anders. Jullie kunnen misschien nog niet dat verschil voelen, maar jullie zijn niet langer meer van de Aarde. Natuurlijk, worden jullie iedere ochtend in jullie bed wakker. Jullie gaan door met de rekeningen te betalen en voor jullie kinderen of ouders te zorgen, maar jullie zijn niet langer meer van de Aarde.
Velen van jullie namen aan dat een dergelijke verschuiving alleen aangegeven zou kunnen worden door een grote Aarde catastrofe OF dat jullie jezelf gewaar zouden worden in witte gewaden zwevend in de hemelen. Geen van beide was een mogelijkheid toen jullie eenmaal en masse besloten om van de 5de dimensie te zijn.