Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 december 2015

kryon: Vraag en Antwoord 587: Lange boodschappen van Kryon? / 19 december 2015 / Lee Carroll


587: Lange boodschappen van Kryon?
19 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Waarom zijn de door jou gebrachte boodschappen zo lang, bijna zoals een boek?

Waarom zijn zij niet objectiever en kort en bondig? Waarom zouden wij zo’n lange reis nodig hebben om te leren en te ontwikkelen als de mensheid deze informatie zo wanhopig hard nodig heeft?

Jouw lange boodschappen lijken mensen te ontmoedigen die enthousiasme nodig hebben bij hun zoektocht naar evolutie. Waarom maak jij jouw boodschappen niet eenvoudiger?

Denk jij niet dat jouw licht en energie op deze manier niet veel meer mensen zouden aanraken? En is dat niet jouw doel?


Steve Rother Het Opvullen van de Leegte aan Licht – een Tijd van Hoop – /18 December 2015

Steve Rother
Het Opvullen van de Leegte aan Licht – een Tijd van Hoop –
18 December 2015
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

Gegroet Iedereen, ik ben Elrah van de Ritmische dienst.
Ik wilde me hier even bijvoegen omdat ik ook een verjaardag heb. Eigenlijk heb ik elke maand een verjaardag, maar ik heb er niemand over verteld omdat jullie niet voldoende aantallen hebben om voor mijn verjaardag een sluitend geheel te maken. Nee, we zijn nu al het 200.000 doel gepasseerd en we vergeten het dan ongeveer vanaf dat moment. Ik wilde deze met jullie allemaal vieren omdat jullie begrijpen wat er gebeurt op Planeet Aarde en dat wordt best mooi.

Hoop
Nu, we weten dat jullie allemaal die problemen hebben die ISIS, Al Qaida betreffen plus al die verschillende zaken die in jullie wereld gebeuren waarvan jullie denken dat jullie die moeten beheersen, Lieve Mensen, ik zal jullie wat anders vertellen. Er zijn zoveel verschillende stukken hier voor, want jullie leven maar in een aspect ervan. Er zijn andere keuzes die gemaakt worden en sommigen van de meest mooie gedeeltes hierover gebeuren in een andere dimensie van tijd en ruimte, naast die van jullie. In de dimensie het meest dichtbij die van jullie is, als je er zo over wilt denken, hebben ze juist de situatie opgelost. Daar hebben ze een gevonden, ze ontdekken een manier om de haat en de oorlog te neutraliseren op planeet Aarde. Die kan zich zelfs naar anderen toe verspreiden, dus houd wat hoop vast. Waarom? Omdat de vibratie muren machtig worden, nu en jullie zullen er een beetje doorbloeding van zien. Opeens zullen jullie rondlopen en denken: “Oh die wereld is een rotzooi! Ik heb niks om blij mee te zijn.” En dan zul je je zelf zien lachen. 

Rode Draak levenspad: de mensheid als bron van creatie / 20 december 2015 - 1 januari 2016 / 19 december 2015/ Elvira van Rijn

Rode Draak levenspad:
de mensheid als bron van creatie
Maya wijsheid in het licht van de schepping 20 december 2015 - 1 januari 2016
19 december 2015/ Elvira van Rijn

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het achtste artikel in een serie van twintig over de levenspaden van de Tzolkin. Elk levenspad telt dertien dagen en elke dag heeft zijn eigen energie die je ondersteunt bij het innemen van jouw eigen plek in het geheel.

Bron van creatie
Het Rode Draak levenspad vertelt ons het verhaal van het paradijs op aarde. Een wereld waarin perfectie, harmonie, liefde, vrede en broederschap de basis vormen. Het pad herinnert ons aan de kosmische wetten, die we zijn vergeten om het paradijs op aarde te creëren. Door je te verbinden met de bron in jezelf en je oorspronkelijke natuur word jij de bewust creërende nieuwe mens, samen met mij en alle anderen. Het Rode Draak levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij jouw creatieve bron kunt aanspreken en bewust gebruiken.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /18 december 2015

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
18 december 2015

Deze feestmaand brengt een mogelijkheid met zich mee om te ontsnappen aan de minder uitnodigende zaken die op Aarde plaatsvinden. Ongeacht wat er in de buitenwereld gaande is zijn de mensen vastbesloten om te ontspannen en te genieten. Het creëert een energie die het beste in de mensen naar boven haalt en het geeft hen de mogelijkheid om te geven en te vergeven waar relaties verstoord of zelfs verbroken zijn. Voor sommigen is het een tijd van hernieuwde kennismaking met degenen die ze uit het oog verloren zijn en over de hele wereld wordt blijdschap opnieuw tot leven gewekt. De mens was nooit bedoeld om alleen te zijn, maar de meeste mensen zijn uiteraard aan elkaar gebonden door karma, dat natuurlijk als positief of negatief gezien kan worden afhankelijk van hoe je ernaar kijkt. Hoe je het ook ziet, het leven op Aarde is een voortdurende uitdaging die niet altijd te begrijpen is. Het maakt echter allemaal deel uit van je levensplan om je te helpen verder te komen in je ontwikkeling.

Een Schrijven van de Schepper / 18 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Werking”

climateribbons-a

Druk jouw diepste verlangens uit,
je meest hartelijke wensen,
je dromen en je liefde.
Zij kunnen niet worden vervuld,
 tenzij je ze 'in werking stelt'.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 213 / Zaterdag 19 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 213
Zaterdag 19 december 2015


Ben 5  Overvloed Mantra

Ik ben Ben 5. (Rode Hemelwandelaar) Vele zegen voor jullie! Vandaag nodigen wij jullie uit om deze mantra in je gedachten te houden.

Ik ben het waard; Ik ben goud.

Niets nieuws en niets oud.

Breng naar mij wat ik waard ben,

Verwijder alle gedachten van gebrek.
(Gebrek betekent een ontoereikend aanbod.)

Weet dat je alle overvloed waard bent. Je bent meer waard dan goud. Net zoals goud kostbaar is in deze wereld, is je ziel kostbaar in dit Rijk en daarbuiten.

Opgenomen in de Bijbel, Prediker 1:9-11 luidt:
Dat wat is geweest dat zal worden, en wat is gedaan is wat zal worden gedaan. Dus, er is niets nieuws onder de zon. Is er niet iets waarvan men zou kunnen zeggen: "Zie dit, het is nieuw?"

Heavenletter 5504 Goddelijke Eenvoud / Zaterdag 19 december 2015

Goddelijke Eenvoud
Brief uit de Hemel
Zaterdag 19 december 2015


God zei:

Hoe kan Eén God Alwetend, Alomtegenwoordig, Almachtig en Alom Welwillend zijn en gemaakt zijn van Goddelijke Eenvoud? Niets van dit alles is denkvermogen. Ik hoef niet te onthouden. Ik maak geen lijst. Ik voeg niets toe aan een niet-bestaande lijst, en Ik streep ook geen punten af. Dit is geen opeenstapeling voor Mij. Ik ben geen accountant die een bril draagt om de kleine lettertjes te lezen. Mijn vermogen is geen kunstje. Het is geen gezelschapsspel. Dit is hoe het is. Een Moment van Oneindigheid onthult alles. In één seconde is alles bekend.

Je vangt wel eens een glimp op van deze Alwetendheid. Je kent je Zelf. En je weet door en door wat Mijn Zelf genoemd wordt, als je het maar durfde te bezitten en er verantwoordelijkheid voor durft te nemen. Zoals het is, kun je Mijn vermogen door je vingers laten glippen.

De Groep: De Terugkeer van Merlia. / Steve Rother / Maart 1999 /Geplaatst: 19 December 2015

De Groep:
De Terugkeer van Merlia.
Steve Rother
Maart 1999 /Geplaatst: 19 December 2015

Van Steve:

Er hangt op dit moment een bijzondere stilte in de lucht. Luister en je zult het hart van de Aarde horen kloppen. De verwachtingen zijn hoog gespannen. De hele natuur is zich bewust van de magische energie die op het punt staat de Aarde opnieuw te bezoeken. Die energie heeft in andere vormen de Aarde al eerder bezocht, om hulp te verlenen bij kritieke momenten. We kennen deze energie onder vele namen. Voordat deze energie een bezoek aan de aarde kan brengen moet er aan één regel voldaan zijn. Wij, de spelers op het Speelbord, moeten er bewust om vragen.

We hebben in het verleden op het Speelbord vaak om een bezoek van deze energie gevraagd. In de meeste gevallen waren we echter niet klaar om de aangeboden informatie te accepteren. Vaak weigerden we de waarheden ervan te accepteren. En toch, altijd wanneer we er om vroegen, kwam ze. Ze kwam bereidwillig om zaden van waarheid uit te zaaien, die meestal generaties later pas geoogst werden. Bij iedere terugkomst werd uitbundig veel onbaatzuchtige liefde en compassie aangeboden. Deze energie manifesteerde zich meestal als leraar, want voor ons was dat de gemakkelijkste manier om dingen te begrijpen in de lagere vibraties van de Aarde. Nu bereidt deze energie zich voor de eerste keer voor om als gelijke terug te keren. Naarmate de mensen meer en meer in hun eigen kracht komen, zullen we, door hand in hand te gaan met deze energie, snel komen tot het creëren van Thuis aan onze kant van de sluier.

vrijdag 18 december 2015

Op deze dag van je leven / 18 december 2015 / Neal Donald Walsch

18 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…    


... dat de reden waarom jullie op de planeet zijn weinig te doen heeft met waar jullie het meeste van je tijd aan besteden.

Misschien zouden jullie misschien gewoon je prioriteiten een beetje kunnen herschikken,
 en meer aandacht aan jullie ziel kunnen besteden ... denken jullie ook niet?
Wanneer was de laatste keer dat je mediteerde, al was het zelfs maar voor een half uur?
Of ben je gaan zitten om wat langere tijd in een goed boek te lezen,
over iets spiritueel en inspirerend?
Praat je elke dag met God?
Zou je die gesprekken misschien gewoon een beetje langer kunnen maken ...?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Spiritualiteit: Een Cursus in Liefde – Boek 2./ De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 69. / 19 december 2015 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
19 december 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 69.

Een cursus in Liefde – Boek 2 
 Vertrouwen op de Goddelijke Weg - 2 

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen

Hebben jullie zin in een bezoek aan je lichaamsbewustzijn?

Als platform gebruiken wij weer het geestelijke toneel. Stel je voor je innerlijk oog voor dat je op een toneel staat. Jullie stellen dit toneel samen voor je eigen analyses, net zoals een privé-goddelijke therapeut die toegang heeft tot alle niveaus van het Zijn.

Jullie doen dit hier heel ontspannen, heel eenvoudig en volledig geleid door jullie Goddelijk Zelf en mij. Er kan jullie niets gebeuren. Jullie zijn op een veilige plaats. Jullie stellen je het toneel van jullie leven voor je innerlijk oog voor.
Spiritual Wisdom: Christusbewustzijn. / Geplaatst: 18 december 2015

Spiritual Wisdom:
Christusbewustzijn.
Geplaatst: 18 december 2015

Tekst : Dit Christusbewustzijn is óp Aarde en in de mens zelf ''wakker'' geworden. Dit Christusbewustzijn is altijd al bij iedereen aanwezig geweest. Het Christusbewustzijn is gezeteld in de Thymus, daar zit de heilige geometrie in.

Het Christusbewustzijn is dat mooie Goddelijke deeltje dat echt in onszelf aanwezig is, dus in onszelf zit en sinds 25.000 jaren niet actief was. Het Christusbewustzijn is echt nooit bij ons weggeweest, was zelf al die tijd onbewust van zijn functie geworden. Bij iedereen is het Christusbewustzijn wakker gemaakt. Nu mogen we er onszelf nog bewust van gaan maken, het zit in het midden van de borst en wel 10 cm onder onze keel.

De Kerk interpreteert deze ''Geestelijke Esoterische leer'' op een andere manier en vertaalt ''Christus'' in Jezus, zoals Jezus-Christus. Het was voor de mens makkelijker te begrijpen als we dit Christusbewustzijn in een Jezus zouden zoeken. We denken zelf veel te klein, we zijn allemaal een deel van GOD net zoals Jezus ( Yoshua). Dit Christusbewustzijn zal ons deze geestelijke leer weer laten begrijpen. Het zou heel mooi zijn als de KERKEN de juiste interpretatie van deze esoterische geestelijk leer door zouden geven, dan zouden de Kerken weer vollopen. De mensheid was lange tijd zoekende, zij konden het niet vinden in de Kerk en dit zou weer een belangrijke doorbraak zijn.

Een Schrijven van de Schepper 17 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Leef met Passie”

Fire-Passion-400x300

Ervaar elke gedachte,
 neem elke ademhaling,
 leef elk moment,
heb volledig en met passie Lief.
Zonder passie zouden jullie helemaal niet bestaan op dit Aard oppervlak.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Sanat Kumara Begrijpen Wat in dit Nu Gebeurt / 16 December 2015 / Jenny Schiltz

Sanat Kumara
Begrijpen Wat in dit Nu Gebeurt
16 December 2015 / Jenny Schiltz
Groeten! Wij komen vandaag naar jullie toe om veel uit te leggen van wat er gebeurd is en wat er in dit nu aan het gebeuren is. Velen van jullie voelen dat jullie onmogelijk verder kunnen gaan aangezien er geen tijd is om op adem te komen terwijl deze energieën jullie Aarde overstromen en alles om jullie heen veranderen. Deze veranderingen vinden in opstappen plaats binnenin het kleinste aspect naar het grootste aspect. Overal om jullie heen, alles dat jullie creëren, en alles dat jullie zijn wordt in deze momenten gekneed en veranderd. Verandering is niet gemakkelijk wanneer je niet begrijpt wat er binnenin en buitenom gebeurt, onze hoop is om duidelijkheid en vrede binnenin te brengen.

Het Christendom en de andere religies / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 18 december 2015


Het Christendom en de andere religies
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 18 december 2015

Christendom en de andere religies

Het christendom, het christelijke geloof, is een geloof, is een religie, die door een aantal mensen op uw aarde wordt aangehangen. De werkelijke christen zal altijd vanuit spiritualiteit in het leven moeten staan, omdat het christelijke geloof daar aan de basis aan ontleend is.

Juist wanneer een mens vanuit zijn christendom het christelijke geloof in een kader plaatst en daardoor niets meer toelaat wat een ander geloof zou inhouden op deze aarde, schiet het eigenlijk voorbij aan het hart van het christendom. Juist vanuit de wezenlijkheid vanuit het christendom is spiritualiteit een enorme verweven draad daarin. Is eigenlijk het basis-gegeven.

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 212 / Vrijdag 18 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 212

Vrijdag 18 december 2015


Eb 4  Geniet van je werk

Gegroet, geliefde. Ik ben Eb 4. (Gele mens)  Vandaag willen we praten over spelen. Velen van jullie zijn veel te gericht op het vinden en het vervullen van je missie en vergeten om te ontspannen en te genieten van de gunsten van de Aarde. Zelfs degenen die gekomen zijn om grote opdrachten uit te voeren zouden er goed aan doen om elke dag tijd te nemen om te genieten van de activiteiten die jullie creativiteit inspireren.

Neem een paar keer adem en ontspan. Hoe kun je een aantal van de activiteiten waarvan je geniet inbouwen in je dagelijkse routine? Wat belemmert jullie om ten volle van het leven te genieten? Is er iets wat je altijd al wilde doen, maar wat je steeds hebt uitgesteld? Misschien is nu een goed moment om te beginnen met de voorbereiding voor die ervaring.

Heavenletter 5503 Wat Heeft Jouw Verhaal Een Wonderbaarlijke Verhaallijn / Vrijdag 18 december 2015

Wat Heeft Jouw Verhaal Een Wonderbaarlijke Verhaallijn
Brief uit de Hemel
Vrijdag 18 december 2015


God zei:

Jij kunt vinden dat je geen geweldige tijd op Aarde hebt. Je kunt jezelf ervan overtuigd hebben – en de wereld heeft jou ervan overtuigd – dat jij onder jouw omstandigheden een moeilijke tijd moet hebben, en dus heb je de mantels aangenomen van wanhoop of woede of slachtofferschap. Als je van tevoren kon weten dat jouw specifieke omstandigheden verdienste hebben en een goed resultaat zouden hebben, had je al die tijd kunnen genieten.

Ik bedoel, in welk verhaal zit jij, in welke wonderbaarlijke verhaallijn, en in welke talloze mogelijkheden! In elk geval duren je huidige omstandigheden niet voor altijd en gauw genoeg zal je in andere omstandigheden zijn. Je kunt al in nieuwe omstandigheden zijn en toch, wat kun je doen dan nog steeds treuren om het verleden?


donderdag 17 december 2015

De Raad “Jullie Allemaal Maken Deel Uit van Een Bewustzijn” / 15 December 2015 / Ron Head

De Raad
“Jullie Allemaal Maken Deel Uit van Een Bewustzijn”
15 December 2015 / Ron Head
Wij gaan verder.
Wij waren eensgezindheid en eenheid aan het bespreken, het idee dat jullie allemaal deel uitmaken van een bewustzijn. Velen van jullie hebben daar een probleem mee. Jullie werd grondig en goed gedurende vele levensspannen onderwezen dat jullie afgescheiden en uniek zijn. En aan jullie werd ook onderwezen dat jullie afgescheiden zijn op iedere mogelijke manier. En diegenen daarginds voorspelden jullie geen goeds. En deze anderen zijn werkelijk gevaarlijk. En vergeet gewoonweg diegenen die we zelfs niet genoemd hebben.
Er was - nee, er is - hiervoor een reden. En jullie weten heel goed dat het een mechanisme is om jullie allemaal apart en onder controle te houden. Jullie kunnen er niet tot toe aangezet worden om iemand waar je om geeft als een vijand te behandelen. En winst eist vijanden. De waarborg van de toplaag eist vijanden onder de lagere lagen. Dit is het concept waar jullie wereld op functioneert. Het is niet waar, maar het wordt geloofd, en geloof creëert. Geloof creëert G.S., geloofssystemen.

Kryon: Vraag en Antwoord 586: Kussen. /17 december 2015 / Lee Carroll


586: Kussen.
17 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kan jij mij alsjeblieft de diepere betekenis en het belang van het kussen voor de mens uitleggen? Ik ben hier heel nieuwsgierig naar.

ANTWOORD: Het is in de oorspronkelijke basis een instinctgedrag van jullie aardse zoogdieren en zelfs jullie eigen huisdieren begrijpen dit.

Voor een mens echter komt het van de mond…… waar alle voeding op is gefocust en waar ook jullie communicatie doorheen gaat. (spraak) Het is ook een tastcentrum door de smaakpapillen die op de tong gelegen zijn (smaak).Een Planetaire Creatrix Update van de Hathors. / De Hathors via Tom Kenyon / Geplaatst: 17 december 2015

Een Planetaire Creatrix Update van de Hathors.
De Hathors via Tom Kenyon
Geplaatst: 17 december 2015

 Wij willen een kort bericht overbrengen over de Planetaire Creatrix. Wij willen diegenen van jullie bedanken die zich met ons verbonden in hart en geest voor de Planetaire Creatrix. De energetica hiervan waren buitengewoon om te zien.

Een groter spiritueel licht is vrijgekomen op Aarde. Wij willen jullie laten weten dat dit werk is beschermd en beveiligd tegen elke weerstand. De effecten hiervan gaan nu door de meest subtiele rijken om de bestemming van de mens en deze Aarde in positieve zin te beïnvloeden. Wij danken jullie vanuit het diepst van ons hart.

Benjamin Fulford: "Canadese regering denkt erover om troepen te sturen naar Washington DC om de Fed gangsters te arresteren."/ Donderdag 17 december 2015,

Benjamin Fulford:
"Canadese regering denkt erover om troepen te sturen naar Washington DC om de Fed gangsters te arresteren."
Donderdag 17 december 2015, 09:24 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 15 december 2015 –

De nieuw gekozen Canadese regering, geleid door Justin Trudeau, werd geadviseerd om troepen te sturen naar Washington DC en New York met als doel het Amerikaanse volk te bevrijden van de fascistische oligarchen die de macht daar grepen tijdens een illegale staatsgreep die volgde op de aanvallen onder valse vlag op 11 september 2001. De suggestie werd gedaan door de White Dragon Society in de onderstaande boodschap die gestuurd werd naar Trudeau op 14 december 2015.

“De White Dragon Society biedt aan om Justin Trudeau volledig te steunen als hij het Canadese leger bevel geeft om naar Washington DC en New York City te marcheren met de bedoeling de criminelen te arresteren die verantwoordelijk zijn voor de illegale invasies en massamoorden.”

Zoals Alexander de Grote zei: “Wie niet waagt die niet wint.” Trudeau kan ofwel aan het hoofd staan van een goed gevoel gevende regenboog-natie en eindeloos zulke dingen bespreken als “gelijkheid tussen mannen en vrouwen” of, hij kan de koe bij de hoorns vatten en de planeet bevrijden door het Amerikaanse volk te bevrijden.
In de WDS boodschap aan Trudeau stond ook:

Heavenletter 5502 De Innerlijke Ster Die Jij Volgt / Donderdag 17 december 2015

De Innerlijke Ster Die Jij Volgt
Brief uit de Hemel
Donderdag 17 december 2015

God zei:

Laat jezelf een beetje met rust. Ik vraag jou om te stoppen met af te geven op jezelf voor elk klein dingetje dat je doet of elk klein dingetje dat je niet doet of niet zo perfect doet.

Accepteer de alledaagsheid van onvolmaaktheid in de wereld. Je bent niet afgescheiden van ieder ander. Iedereen heeft meer dan eens geknoeid. Jij bent goed en laat je goedheid de ster zijn die jij volgt. Je hoeft geen perfectie volgens de wereld te zijn, dat hoeft niet.

In de Hemel heb je fouten achter je gelaten. Fouten vinden geen toevluchtsoord in de Hemel. Je bent niet in de Hemel om je fouten opnieuw te bekijken, en je bent ook niet op Aarde om over een lange lijst van fouten te gaan alsof je er een collectie van maakt.

Op deze dag van je leven / 17 december 2015 / Neal Donald Walsch

17 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
                dat God wil dat je weet…    


... dat als je bereid bent, God er klaar voor is.

Hier is hoe de bereidheid "eruit ziet": ten eerste, dien je open te staan.
Dan moet je er klaar voor zijn.
Tot slot, moet jij bepalend zijn, en vastbesloten om actie te ondernemen.

Iemand anders die dit nu leest zal zich nu misschien afvragen wat er besproken is.
Maar jij vraagt je dat niet af.
Jij weet precies wat de situatie is waar we hier over praten.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 16 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” In Liefde”

15c41886bc0754699302b53a1c75aca4

Dompel jezelf onder in de kracht van de liefde!
Liefde voor jezelf,
liefde voor elkaar,
liefde voor jullie wereld,
liefde voor alles wat jullie ervaren!
Geniet van de vreugde van het in liefde zijn!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 211 / Donderdag 17 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 211
Donderdag 17 december 2015


Chuen 3  ABC retraites

Goedendag, Ik ben Chuen 3( Blauwe Aap) en ben blij om deze tijd met jullie te delen. Vandaag raden we jullie aan jezelf te trakteren op een kleine vakantie. Het neemt geen tijd, geld of energie  om een heerlijk en ontspannen verblijf te hebben.

Kies een van deze of iets anders dat je wilt en plan ze in je week in. Als je voelt dat je geen tijd hebt om jezelf te trakteren, begin om dingen, die je weg houden van jou favoriete recreatieve activiteiten, weg te schoffelen.

Antwoord persoonlijke e-mails en brieven.

Ga bellenblazen.

Bel iemand die je al lang niet meer hebt gesproken.

Teken op een rots; laat je creatieve sappen stromen.