Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 december 2015

Aranuth Spreekt: Berichten door de sluier van een groot(s) wezen van Liefde en Licht. / 12 december 2015 / Malcolm Bell

Aranuth Spreekt:
Berichten door de sluier van een groot(s) wezen van Liefde en Licht.
12 december  2015 / Malcolm Bell
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Hallo, dierbare zielen overal ter wereld.

Door een persoonlijk medisch ongemak heb ik eind november geen boodschap van mijn gidsen gechanneld en met de kerst en de schoolvakanties die eraan komen heb ik besloten om de volgende boodschap te brengen tegen het einde van januari 2016. Alles is het onderwerp van verandering en het is zeker dat verandering zich op vele onverwachte manieren heeft gepresenteerd.

Tijdens een meditatie met vrienden een paar dagen geleden kwam Moeder Maria door en bracht een boodschap waarin zij vertelde dat die gedeeld zou moeten worden met iedereen die hem maar wilde horen. Toen de Moeder verscheen zag ik duidelijk vele kinderen om haar heen en zij vroeg hen om dichterbij haar te komen waarna zij hen in de armen sloot en hen dichtbij haar lichaam troostte en geruststelde.

kryon: Vraag en Antwoord 582: Islamitische Jihad. Wat moet een lichtwerker doen? / 12 december 2015 / Lee Carroll


582: Islamitische Jihad. Wat moet een lichtwerker doen?
12 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Hoe kan een lichtwerker in de Verenigde Staten en in andere landen met de escalatie van de vijandigheden tussen de Islamitische Jihad en de Westerse Machten antwoorden op vragen van vrienden, familie en medewerkers die mee willen doen aan de patriottische golf en daardoor het oorlogsvuur aanwakkeren?

ANTWOORD: Dit is de test, nietwaar? Wij hebben jullie vaak verteld dat de oorlog zou gaan tussen het “oude” en het “nieuwe!”

Jullie kunnen nu zien dat dit een veldslag is tussen het oude en het nieuwe bewustzijn.

Het gebeurt binnen het bewustzijn van de terrorist en het oude bewustzijn van de mensen in de westerse huizen die er thuis naar kijken.Een Schrijven van de Schepper /11 December 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
11 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Het is Gewoon”

4489939758_eefbb942cf_b

Liefde is liefde. Dat is het gewoon.
Liefde weet niet waarom het werd gemaakt of waarom het bestaat.
Het enige doel is om door het hele universum te stromem en een ieder van jullie
te omhullen in zijn omarming, want jullie zijn niet anders dan de sterren,
planeten of enig ander levend ding op deze Aarde;
jullie verdienen en zijn ontworpen om liefde aan te trekken.
Draai je rug niet naar de prachtige geschenken toe die het jullie te bieden heeft.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Sasquatch’ boodschap voor de Mensheid../ 2015 © Kewaunee Lapseritis/vertaling © Wilma Ouwerkerk


Kewaunee en Kelly Lapseritis op hun trouwdag; voor hen is contact met de sasquatch-wezens, dagelijkse kost!
Kewaunee en Kelly Lapseritis op hun trouwdag;
voor hen is contact met de Sasquatch-wezens, dagelijkse kost!


‘Sasquatch’ boodschap voor de Mensheid..
2015 © Kewaunee Lapseritis/vertaling © Wilma Ouwerkerk

3 december 2015
x
De volgende informatie bevat een heel belangrijke boodschap verstrekt aan, en de ontmoeting met het volk van de Sasquatch, verstrekt aan de inheemse British Columbia Canadees Sun Bow (Dawa Outah). In deze boodschap, de geschiedenis en alle details van het universum en de verbinding tussen de mens Sasquatch, en sommige sterrenrassen zijn geschetst zo ook de redenen. Dit zijn de antwoorden tot de vragen die iedereen stelt! De Geest van God en onze Sasquatch gidsen hebben mij (Kelly) gisteren geleid om deze man en zijn boodschappen te vinden, als zij mij voor maanden al vertelden dat ik zou doorgaan om meer van onze ‘zielenstam’ te ontmoetten en anderen zoals wij, om te helpen delen de boodschap van Liefde en Vrede en verantwoordelijkheid dat we hierhebben op Aarde.

Zij waren erg opgewonden dat we ons nu hebben verbonden zodat we samen mogen werken om de mensheid en Moeder Aarde te redden. De boodschap is volledig in lijn met alles dat Kewaunee en ik weten net zoals de honderden van andere contacten die boodschappen hebben ontvangen en nog steeds boodschappen ontvangen van onze liefdevolle grote broers. Dit is een lang verhaal, maar ik beloof je dat je zult genieten van het leren en her-inneren van deze zeer oude wijsheid en dat je het opnieuw zult gaan lezen…


Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 206 / Zaterdag 12 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 206
Zaterdag 12 december 2015


Cimi 11  Evolutie: Gaat verder

Ik ben Cimi 11. (Witte Wereldoverbrugger)
Bedankt dat jullie de tijd nemen om bij ons te zijn vandaag. We zijn erg onder de indruk van het innerlijke werk dat jullie en vele anderen aan het doen zijn. Jullie inspanningen creëren het rimpelingen van de liefde in het universum die van invloed zijn op de evolutie van alle zielen.

In zekere zin zijn we allemaal pure Liefde en Spirit, maar als gevolg van onze keuze om de Bron van Al te verlaten, zijn we nu in afscheiding van elkaar, al is het maar tijdelijk.

Wanneer we spreken van evolutie, heeft het een heel andere betekenis dan in het algemeen wordt begrepen in uw wetenschappelijke gemeenschap.

Heavenletter 5497 Eenheid Zal Ontstaan /Zaterdag 12 december 2015

Eenheid Zal Ontstaan
Brief uit de Hemel
Zaterdag 12 december 2015

God zei:

De Kunst van het Delen bevrijdt jou. Zonder twijfel, delen bevrijdt jou van blokkades. Blokkades komen uit het verleden, het ingebeelde verleden, het verleden zoals jij het zag en voelde, waar of niet waar.

Je bent geboren uit de Hemel. De toestand van de Hemel heeft geen blokkades. Echter, de Aarde zet heel veel blokkades op. Op Aarde kun je pakhuizen vullen met blokkades en je aan de blokkades vast willen houden, aarzelend om zonder hun ondersteuning te moeten zijn.

Leven op Aarde gaat over het verwijderen van beperkingen. Het leven opent je voor grotere expressie en grotere verwezenlijking.

Het ongemakkelijke gevoel dat delen geeft komt door een opeenhoping van angst op Aarde. Waar ben je bang voor? Terughoudendheid van delen, om welke reden je die ook oproept, komt van angst voor iets. Waar ben je bang voor? Verlies van bescherming voor wat? Angst dat ergens iemand op wat voor manier dan ook van jou profiteert? Welke angsten hou je dichtbij je, uit vrees dat je beroofd achtergelaten wordt?

Op deze dag van je leven / 11 december 2015 / Neal Donald Walsch

11 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het goed is om, zo nu en dan, met jezelf te worstelen.
Worsteling is gewoon een ander woord voor groei.

Zelfs de meest ontwikkelde wezens worstelen met zichzelf zo nu en dan.
 In feite, is worsteling een zeker teken aan hen dat ze aan het uitbreiden zijn;
het is hun aanwijzing van reële en belangrijke vooruitgang.

De enige die niet worstelen zijn degene die niet groeien.
Dus als je op dit moment worstelt zie het dan als een fantastische teken –
en vier jouw worsteling.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

vrijdag 11 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 581: Speciale Missie? /11 december 2015 / Lee Carroll


581: Speciale Missie?
11 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
VRAAG: Lieve Kryon, ik heb voor het jaar 2000 de eerste drie boeken in het Turks gelezen. Het duurde niet lang voordat ik een beslissing nam en verzocht om het reinigen van mijn karma. Maar toen ging mijn leven steeds dieper in het dagelijks leven en voel ik dat ik er steeds meer karma bij kreeg. Deze last begint zwaar te worden! Is het slechter geworden? Werd het oorspronkelijke karma gereinigd? Ik voel nog steeds dat ik een speciale missie in dit leven heb.

ANTWOORD: Lieverd, jij hebt inderdaad een speciale missie. Voor jou en vele anderen die zich zo kunnen voelen, luister: Verwar karma niet met de moeilijkheden van het leven. Karma is een imprint die helpt om lessen en passie in het leven te sturen. Als jullie dit ophelderen geven jullie jezelf toestemming om te veranderen.

Verandering betekent vaak een weder opbouwen van de funderingen van jullie leven en dit is een reconstructie. Dacht jij echt dat dit makkelijk zou zijn? Wij hebben jullie vaak verteld dat het werk nu begint en dat jullie het zijn die het “echte” werk doen. 


Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /11 december 2015

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
11 december 2015

In deze tijd is er veel op jullie Aarde gaande, het meeste daarvan ligt buiten jullie gezichtsveld waardoor jullie weinig tot geen weet hebben van wat er gebeurt. Een heftige confrontatie speelt zich af tussen het Licht en de duistere garde, die snel aan invloed inboet. Geleidelijk aan komen, door de invloed van deze Lichtwezens die soms hun leven op het spel zetten om het voor elkaar te krijgen, lang onderdrukte uitvindingen of vooruitgangen tot leven. De voortgang van het Licht kan echter niet afgeremd worden en de verheffende invloed van het Licht is over de hele wereld merkbaar. Met een toename in jullie niveau van bewustzijn worden meer zielen dan ooit zich plotseling bewust van hoe ze eeuwenlang misleid zijn. De tijd heeft letterlijk stilgestaan aangezien het duister ervoor heeft gezorgd dat nieuwe uitvindingen die jullie vooruit zouden kunnen helpen, achtergehouden werden. Wees ervan verzekerd dat dit uitstel maar van tijdelijke aard zal zijn, aangezien jullie zijn voorbestemd om vóór het einde van deze cyclus een grote sprong te maken.

Aartsengel Gabriel Goddelijke Eenheid en Intentie / December 2015 / Méline Portia Lafont


Aartsengel Gabriel
Goddelijke Eenheid en Intentie
December 2015 / Méline Portia Lafont
Mijn prachtige harten,
Er is een hogere frequentie vermenging gaande door jullie allemaal heen, om de vermenging van de Nieuwe Aarde sjablonen mogelijk te maken binnenin jullie frequenties van de Aarde. Wat er moet gebeuren zijn fantastische ijkingen van het Nieuwe Aarde sjabloon met de oude sjablonen van Nieuw Lemuria. Wat er gevormd wordt is een organisatie van Licht met Bron activeringfrequenties die voorbij jullie controle gaan. Deze bronactiveringen zijn Lichtfrequenties welke jullie menselijke bewustzijn aanwenden met de Goddelijke Bron van Alles Dat Is op een meest hoogst en verfijnd energieniveau ooit gezien en ervaren door menselijke harten.
Het is om voorbij de controle van bereidheid te gaan en om in het moment van vertrouwen binnenin het oneindige te zijn wat binnenin het eeuwigdurende verblijft. Vertrouwen verblijft niet binnenin het hart van iedereen op het moment, want velen zijn bezield met angst van belemmering en vernietiging. Wat jullie zullen moeten begrijpen is dat het is om voorbij de controle van verwoesting en rampspoed te gaan en dan in/naar het moment van vertrouwen te stappen binnenin alles van jullie zelf. Want het Zelf is in controle van wat jullie kant op komt, en dit door de intentie van Liefde zelf te zijn dat doorheen allen binnenin genereert.

De Raad "Bewustzijn" / 8 + 10 December 2015 / Ron Head

De Raad
"Bewustzijn"
8 December 2015 / Ron Head
Vandaag zullen wij terugkeren naar een onderwerp dat wij eerder door dit kanaal heen besproken hebben, hoewel niet in dit specifieke forum. We zullen enige van de aspecten van het bewustzijn bezoeken en jullie enige dingen geven om over na te denken.
Sommige woorden die eerder te vaak gebruikt mogen worden zijn bewustzijn, besef, onderbewuste en kennis. Wij vrezen dat te vermijden niet mogelijk mag zijn. Het is, per slot van rekening, het onderwerp, en wij zijn beperkt door jullie vocabulaire betreffende dat.
Laat ons beginnen door enige dingen te verkondigen die jullie je van ons zullen herinneren eerder gezegd te hebben, misschien te vaak voor sommigen. Daar zullen altijd diegenen zijn die iets voor de eerste keer lezen of horen, of vanuit nieuwe perspectieven begrijpen.

Een Schrijven van de Schepper / 10 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Begrip”

Teamwork and Leadership with education symbol represented by two human heads shaped with gears with red and gold brain idea made of  cogs representing the concept of intellectual communication through technology exchange.

Neem, terwijl jullie je door je dag bewegen, de tijd om te kijken naar mensen om je heen.
Stel je voor, hoe hun levens kunnen zijn geweest tot aan het moment dat je hen zag.
Wat hebben ze meegemaakt? Wat voelen zij? Missen ze iemand?
Hebben ze behoefte aan verbinding of afsluiting?

Een van de mooiste dingen van het mens zijn is het feit dat,
ook al zijn er 7 miljard van jullie, jullie elk bestaan in je eigen kleine werkelijkheid .....
een mooie en verrijkende wereld van je eigen creatie.
Het nemen van een korte pauze en het stappen in de wereld van iemand anders
is de sleutel tot het begrijpen van de mensheid.
Ben jij klaar voor de uitdaging?

~ De Schepper ~


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 205 / Vrijdag 11 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 205
Vrijdag 11 december 2015


Chicchan 10 Deel Vaardigheden

Ik ben Chicchan. (Rode Slang)  We zijn dankbaar voor deze tijd met elkaar. Vandaag willen we ons gesprek voort zetten over het opvoeden van kinderen en het beïnvloeden van degenen die jullie ontmoeten. Door het delen van jullie gaven en talenten, hebben jullie de mogelijkheid om een kind te helpen nieuwe vaardigheden te leren. Zijn jullie gepensioneerd of hebben jullie veel vrije tijd ter beschikking? Heb je manieren overwogen om de kennis die jullie hebben ervaren te delen met kinderen die er in geïnteresseerd zijn om het van jou te leren? Jullie kunnen hier op vele manieren mee aan de slag gaan.

Vertel je verhalen en leer je vaardigheden aan gezinsleden: je kinderen, kleinkinderen, nichten, hun vrienden, etc. De bibliotheek is een andere bron. Bellen en gesprekken plannen, verhalen vertellen of demonstraties geven. Ze heten sprekers meestal welkom om hun tijd met hen te delen, vooral met kinderen. Neem contact op met lokale scholen: openbare, privé- en particuliere scholen en vraag naar mogelijkheden om je vaardigheden te delen met de kinderen. Er zijn ook mogelijkheden op beurzen, festivals, congressen en tentoonstellingen. Wees creatief, heb de moed en bedenk leuke manieren om te communiceren door het delen van je passie. Je leven zal aanzienlijk worden uitgebreid!

Bewustzijnsbenadering diverse godsdiensten / Ontvangen door Berry Vincenta Geplaatst 12 december 2015


Bewustzijnsbenadering diverse godsdiensten
Ontvangen door  Berry Vincenta
Geplaatst 12 december 2015

Bewustzijnsbenadering diverse godsdiensten
Wanneer u allen kijkt naar de verschillende soorten van godsdiensten op deze wereld dan zult u daar ook de verschillende lagen van de bewustzijnsbenadering daarin ervaren.

Er zijn ook heel veel natuurvolkeren die op een bepaalde wijze hele religieuze manieren van godbelijdenis hebben. Dit is veelal via de natuurwetten waarin zij dit plaats laten vinden. Er zijn allerlei andere soorten van het belijden van dat wat religiositeit in zich draagt.

Het is belangrijk voor u allen om te zien dat wanneer godsdiensten in een kader worden geplaatst dat wij daardoor als het ware ons allen verschuilen, u allen verschuilt in een soort van afgeslotenheid die mensen die zich daar niet in kunnen vinden uit zouden sluiten.

Heavenletter 5496 Zelfs Als Je Mijn Naam Nog Nooit Gehoord Hebt / Vrijdag 11 december 2015

Zelfs Als Je Mijn Naam Nog Nooit Gehoord Hebt
Brief uit de Hemel
Vrijdag 11 december 2015

God zei:

Jouw aandacht op Mij brengt jou dichterbij Mij. Als je dichter bij Mij komt, stijgt je bewustzijn. We zouden zeggen dat je op een fijnere hoogte trilt. Maak vrede met Mij. Blijf met mij vibreren tot We duidelijk één zijn. Dat klinkt logisch, denk je ook niet? Wie heeft er nu niet liever harmonie dan een wirwar van geluiden?

Als je Mijn Naam nooit gehoord zou hebben, als je nooit bewuste gewaarwording van Mij zou hebben, je zou nog steeds bewegen naar liefde voor je medemensen, en jouw bewustzijn zou opstijgen. Dit is net als harmonie in muziek.

Echter, als je jezelf er op betrapt dat je Mij dingen kwalijk neemt, of je ziet dat je jezelf voor mij afsluit, of dat je de wereld naar beneden haalt en jezelf omwikkelt in negativiteit, dan vibreer je op een grover akkoord. Dat is de Realiteit van de Wereld.

donderdag 10 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 580: Internationale taal in de toekomst? /10 december 2015 / Lee Carroll


580: Internationale taal in de toekomst?
10 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, omdat ik al meer dan 20 jaar Esperantist ben wil ik graag weten of het idee van een neutrale, internationale taal zich in de 21e eeuw zal ontwikkelen.

ANTWOORD: Het potentieel is nee en er zijn vele redenen waarom. Ten eerste heeft de Aarde al een internationale taal, maar die is niet neutraal. Die zal misschien een tijdje de voorkeur krijgen als de taal van de handel en voor reizigers.

Er is geen reden om de Aarde te “ont-culturaliseren.” De verschillende aanwezige culturen zijn rijk aan geschiedenis en taal. Als jullie communicatiemogelijkheden beter worden zal de barrière langzaam verdwijnen. Met zakapparaatjes die vertalen terwijl zij “luisteren” zal bijna elke taal vertaald kunnen worden. Wereldreizigers zullen hiervan veel voordeel hebben, het zal een win-win-scenario zijn – de vreugde en de mogelijkheid om een oorspronkelijke taal te horen en dit zelf direct te kunnen laten vertalen.Een planetaire boodschap. De Octaëder. De Hathors via Tom Kenyon / Geplaatst: 10 december 2015

Een planetaire boodschap.
De Octaëder.
De Hathors via Tom Kenyon
Geplaatst: 10 december 2015

Jullie wereld zoals jullie die gekend hebben, is aan het uiteenvallen, of transformeren, afhankelijk van hoe je er naar kijkt. Jullie positie in tijd en ruimte, het moment van jullie leven, is uitgestrekt.

Kijkend naar de mogelijkheden van jullie directe toekomst, raden we jullie aan om voorbereid te zijn op het onverwachte. De veranderingen op Aarde zijn begonnen. Jullie zitten er middenin, en zoals wij eerder hebben gezegd kunnen jullie een toename verwachten van onstabiele weerspatronen, aardbevingen en vulkanische activiteit. De spanningen op jullie ecosystemen zijn aan het toenemen. Doordat jullie met deze veranderingen te maken hebben op een driedimensionaal niveau, is de mogelijkheid heel groot dat jullie je verbinding kunnen verliezen met de aspecten van jullie zelf die buiten tijd en ruimte liggen. En toch is het dit aspect dat jullie door de turbulente tijden zal voeren die op jullie afkomen. Wij kunnen dit niet genoeg benadrukken.

Aartsengel Michaël: Etherische Slaap Kamers – DNA opwaarderingen in de Delta staat! / 2 december 2015

Aartsengel Michaël:
Etherische Slaap Kamers – DNA opwaarderingen in de Delta staat!
2 december 2015

DNA Opwaarderingen gaan door.

In ons dagelijks werk horen we iedere dag over de vele verschillende ascentie symptomen die lichtwezens beleven. Het ‘erg slaperig en vermoeid zijn’ is nummer een op de lijst! We haalden de meest duidelijke eruit. De wezens beleven dit symptoom en brengen dat naar voren, zij zijn niet lang uren op of over-vermoeien zich zelf niet stoffelijk! Als jij een lichtwerker bent weet je dat het laatste het geval is! Deze wezens krijgen voldoende rust en leven best normale levens maar ze zitten in de grote ascentie rij en dus komen ze bij ons en zeggen: “Ik nam juist een dosis licht en daarna stortte ik in en sliep urenlang.” Of ze vragen ons: “Waarom ben ik dan zo vreselijk vermoeid? Ik voel dat ik helemaal geen energie heb?” Ze zeggen “het lijkt dat nadat ik geslapen heb ik een brand nieuw wezen ben en dit gebeurt misschien in cycly!” Velen willen weten wat er echt aan het gebeuren is? Is deze “vermoeidheid en slaperigheid” gewoon een “normale” 3D zaak of is er iets diepers en meer intens bezig aan het gebeuren?

Hoor onze woorden terwijl ze uit de Eerste-Bron-Energie komen, zoals de Grote Aartsengel Michaël en door dit menselijk voertuig komen:

Beste Mensheid, we komen naar jullie om je hoog-vibrationeel licht informatie te geven, en speciale eer en focus voor “De Grote Tweede Golf van Ascentie’ waarvan de tijd er aan staat te komen!

Benjamin Fulford: "Perzische en Ottomaanse imperiums komen in conflict terwijl grote oliegevechten in het Midden-Oosten woedden." /Donderdag 10 december 2015,

Benjamin Fulford:
 "Perzische en Ottomaanse imperiums komen in conflict terwijl grote oliegevechten in het Midden-Oosten woedden."
Donderdag 10 december 2015, 11:07 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 7 december 2015 –

"Historische gebeurtenissen ontwikkelen zich verder in het Midden Oosten terwijl oude rijken, het Ottomaanse (Turkije) en het Perzische (Iran), uitkijken naar bondgenoten voor hun gevecht om de olievelden te grijpen en de landkaarten van de regio opnieuw te tekenen. Het vechten in het Midden Oosten gaat ook over controle over de petrodollars en aldus over het financiële systeem van de wereld. Op die manier is het een Westerse burgeroorlog die proxies uit de regio gebruikt.

Op deze dag van je leven / 10 december 2015 / Neal Donald Walsch

10 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat veiligheid niet het ding is waar je naar moet zoeken in de
toekomst. Vreugde is hetgeen waar je naar moet zoeken.

Veiligheid en vreugde komen misschien niet tegelijkertijd.
Dat kunnen ze ... maar ze kunnen dat ook niet.
Er is geen garantie.

Als jouw primaire zorg de garantie van veiligheid is,
ervaar je misschien nooit de ware geneugten van het leven.
Dit suggereert niet dat je roekeloos wordt,
maar het is een uitnodiging om op zijn minst dapper te worden.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 5495 De Bewegende Wateren van de Zee / Donderdag 10 december 2015

 De Bewegende Wateren van de Zee
Brief uit de Hemel
Donderdag 10 december 2015


God zei:

Ik hoor je Mij op verschillende manieren vragen, met of zonder woorden:
“Lieve God, vertel ons alstublieft wat het allerbelangrijkste is voor ons om te weten hoe wij U kunnen dienen. Hoe dienen wij U en onthullen wij U aan iedereen die er naar verlangt om U met heel zijn hart te dienen, en ook aan iedereen die er nog niet naar verlangt om U te dienen? “

Geliefden, jullie dienen Mij en de wereld heel goed als je geniet van het leven op Aarde. Geniet van alles, elk aspect van het leven, zelfs die aspecten die je zelf niet zou kiezen. Natuurlijk kun je onmogelijk weten hoe je ergens van kan genieten wat je persoonlijk niet verwelkomt. Niemand verwacht van jou dat je een vreugdedansje doet als je het verlies van een liefde voelt of welk hartenleed dan ook.

Bericht van Cobra 9-12-2015; Update op Cintamani bericht van gisteren /10 december 201


Bericht van Cobra 9-12-2015;
Update op Cintamani bericht van gisteren
10 december 2015
UPDATE:

Een batch Cintamani stenen is nu gereed voor die Lichtwerkers en Lichtstrijders die niet het geld hebben om er een te kopen. Zij zullen de steen gratis krijgen, zij hoeven alleen de feitelijke verzendkosten te betalen. Als je in Azië of Australië bent en je zou een steen willen ontvangen, neem dan alsjeblieft contact op met anthem.chang@gmail.com.

De mensen in Noord en Zuid Amerika kunnen contact opnemen met newagebiscuit@gmail.com en zet in je onderwerpregel “North America gift”. De mensen in Europa en Afrika kunnen contact opnemen met superwavefromthestars@gmail.comEen Schrijven van de Schepper 9 December 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 December 2015 / door  Jennifer Farley,

” Van Theorie naar Praktijk

seo-teacher

Een ieder van jullie is een leraar.
Een ieder van jullie is een student.
 De waarnemingen tijdens jullie bestaan op het Aard oppervlak heeft jullie dit alles geleerd. Nu is het tijd om de theorie in de praktijk te brengen en te leren van beide rollen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Jeshua “De Uitgebreide Werkelijkheid” / December 2015 / Judith Coates

Jeshua
“De Uitgebreide Werkelijkheid”
December 2015 / Judith Coates
Geliefde, nu gaan we plezier hebben. We gaan over iets spreken dat geestuitbreidend is, iets dat ook het hart toe zal staan zich te openen en te resoneren. Wij gaan over iets spreken dat jullie wetenschappers, degenen die de Hemelen en de hemel bestuderen, uitgevonden hebben: het universum is aan het uitbreiden.
Bovendien, hebben zij de uiteenlopende galaxies in het Universum bestudeerd, en zij ontdekken dat de galaxies niet in één positie blijven, maar dat zij bewegen en uitbreiden zoals het gehele Universum aan het uitbreiden is. Verder, hebben zij manieren ontdekt om te peilen hoeveel de uiteenlopende galaxies bewegen.
Welnu, voor het merendeel, zijn jullie, precies hier, zeer druk in jullie eigen gebied. Jullie geven niet al te veel gedachten aan wat er daarbuiten is, zelfs aan wat er met de schitterende ster gebeurt in jullie galaxy. Stop voor een moment en denk na over hoe wonderbaarlijk het is dat jullie hier zijn als een punt van Intelligentie en wat jullie over jullie ster weten. Jullie weten dat jullie ster er één onder velen is in wat genoemd wordt de Melkweg Galaxy, de galaxy waar jullie zijn. Denk na over hoe geweldig dit is, dat jullie precies hier een punt van Intelligentie zijn, doch op ieder moment kunnen jullie je begrip uitbreiden om te weten dat jullie Zon een schitterende ster is; niet de helderste in de Melkweg, maar het dient een goed doel. Het houdt jullie warm en staat de gewassen toe om te groeien. Het is één ster onder vele in jullie galaxy.