Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 december 2015

AARTSENGEL MICHAEL: Het einde van het 3D matrix-tijdprogramma. ........ / Gechanneld door Michael Love 3 december 2015

AARTSENGEL MICHAEL:
Het einde van het 3D matrix-tijdprogramma. De Nieuwe Aarde manifesteert zich!
Gechanneld door Michael Love
3 december 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve mensen,

De grote Hoeders van de tijd die naast de aartsengelen staan hebben gesproken en zeiden: “Het Einde van de tijd komt eraan en het Koninkrijk des Hemels zal nu op Aarde zichtbaar worden!”

Met andere woorden: hoewel de ascensie-pioniers die de 5D-grens overgingen nu tastbare 5D-dingen beginnen te ervaren, verlangen wij allen nog steeds om een fysieke nieuwe Aarde-matrix te zien en een nieuw Koninkrijk des Hemels.

Wij kwamen om jullie te vertellen dat nadat de laatste 2 golven van wezens in de 5D-vibratie zijn gekomen in het najaar van 2016, de Aarde zal gaan transformeren naar de fysieke paradijsversie zonder de negatieve vibratie, die jullie verlangen.

'DE GEBEURTENISHORIZON’ overzicht:

De Arcturianen Het Kundalini Punt van Waarneming 2 December 2015 / Dr. Suzanne Lie


De Arcturianen
Het Kundalini Punt van Waarneming
2 December 2015 / Dr. Suzanne Lie
Net zoals je derde dimensionale zelf ervan geniet om van de ene locatie naar de andere te reizen, geniet je Hogere ZELF ervan om van de ene frequentie naar de andere te reizen. Het is gemakkelijk en aangenaam om van de ene fysieke plaats naar de andere te reizen omdat je kunt genieten van je favorites locaties die je gedurende vele jaren bezocht hebt.
Op dezelfde manier, zijn je interdimensionale reizen vervullend en heel plezierig omdat jij je herenigt met je favoriete hogere dimensionale plaatsen en wezens. Wij herinneren je eraan om je te herinnen om je multidimensionale perspectieven uit te breiden zodat je fysieke zelf bewust kan genieten van deze “innerlijke reizen”.
Je fysieke expressie houdt ervan om je favoriete, fysieke plaatsen te bezoeken, en je Multidimensionale ZELF waardeert je vele levens in andere dimensies te bezoeken. Echter, wat er zich in dit NU voordoet is uniek.
Binnenin dit NU, terwijl je Multidimensionale ZELF doorheen alle ontelbare tijdlijnen, frequenties en dimensies reist die JIJ gecreëerd hebt, vraag je aan alle versies van je ZELF om zich bij jou in je huidige incarnatie aan te sluiten.

Kryon: Vraag en Antwoord 575: Indigokinderen in Toronto? / 5 December 2015 / Lee Carroll


575: Indigokinderen in Toronto?
5 December 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Ik heb al jaren nabij Toronto, Canada, gewerkt als leraar voor de eerste en de tweede klas. Ik kan nog steeds de karakteristieke attributen van de Indigokinderen niet ontdekken. Is het mogelijk dat dit indigogedrag dichter bij de polen zich anders gedraagt?
 
ANTWOORD: Lieverd, dit is inderdaad zo. De energie van magnetisme is heel anders in bepaalde koude gebieden nabij de polen en wij hebben dit in vorige channelings al uitgelegd.

Daaraan toegevoegd is jullie gebied magnetisch gezien anders  - zelfs anders dan de gebieden in het westen van jouw eigen land. Dit alles verandert het potentiële bewustzijn van de mensen, als zij daartoe de intentie hebben.


De Raad "Breek Vrij" / 3 December 2015 / Ron Head

De Raad
"Breek Vrij"
3 December 2015 / Ron Head
Vandaag zullen wij over jullie inspanningen spreken om vrij te breken van het oude paradigma waar jullie aan alle zijden mee omringd schijnen te zijn. En wij zeggen ‘schijnen te zijn’ omdat dat is wat het meest duidelijk gemaakt wordt aan jullie, terwijl het bewijs van al het andere helemaal niet duidelijk is.
Er is een gefabriceerd fenomeen in jullie maatschappijen, veel van hen, wordt nieuws genoemd. Eerst, besef alsjeblieft dat het een gefabriceerd fenomeen is. Dit betekent dat iemand het verzonnen heeft. Dit betekent dat iemand er zeer waarschijnlijk diens voordeel mee doet, en dat, geachte vrienden, zijn jullie waarschijnlijk niet.
Het werd op het één of andere punt opgemerkt dat slecht nieuws ieders aandacht kreeg. Natuurlijk deed het dat. Lang geleden redde dergelijke kennis jullie levens vele keren. Maar de leergierige toepassing van dit begrip van de mensheid werd voor een tamelijk lange tijd nu gecultiveerd en toegepast om controle te bereiken en te handhaven van grote populaties. Het werd verfijnd in/naar een zeer effectieve wetenschap en des te meer sinds de komst van wat jullie noemen de massa media. Een groot gedeelte van de populatie is nu begonnen dit te begrijpen. Maar desalniettemin, wordt de omvang waartoe deze media gebruikt werd, en worden de betrokken methodes nauwelijks begrepen. En het is zeer waarschijnlijk dat als iemand zou proberen om deze dingen te verklaren het enige tijd zou duren voordat iemand zou kiezen om te luisteren en hen te geloven.

Op deze dag van je leven / 5 december 2015 / Neal Donald Walsch

5 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een oplossing is. Die is er. Maar je moet blijven doorgaan
om het te vinden. Je kunt niet stoppen, je kunt niet opgeven.

Dit is meer dan alleen geduld. Dit gaat over meer dan volharding.
Dit gaat over het absolute weten dat God altijd aan jouw zijde is.

Wanneer je dit weet, geef je nooit op ... en het gevoel van strijd verdwijnt.
Je blijft gewoon voorwaarts bewegen wetende dat, op het einde, alles zal werken.
En dat er onderweg grote inzichten en prachtige herinneringen zullen zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 199 / Zaterdag 5 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 199
Zaterdag 5 december 2015

Cauac 4  Ontvang onze zegeningen

Ik ben Cauac.(Blauwe Storm) 
Bedankt dat jullie bij ons zijn op dit moment. We zijn vereerd als jullie tijd vrij maken op jullie dag om onze boodschappen aan te horen. Velen van jullie hebben zich verzameld en komen in hechtere eenheid met ons als jullie de overtuigingen loslaten die ervoor zorgen dat jullie geblokkeerd blijven van degene van ons in de andere dimensies. We zijn blij deel te zijn van de ascensie of deuropening waardoor onze communicatie duidelijker is.

Vandaag willen wij jullie zegeningen van energie en liefde schenken. We vragen jullie gewoon of je een paar ademhalingen wilt nemen en te ontspannen. Jullie kunnen ervoor kiezen om rustgevende muziek te luisteren of te luisteren naar ons Engelachtig koor in je gedachten of met behulp van opgenomen muziek zoals Tom Kenyon's Ghandarva * ceremonie.

Heavenletter 5490 / Zaterdag 5 december 2015

De Blues Zingen
Brief uit de Hemel
Zaterdag 5 december 2015

God zei:

Als het leven, zoals het zich voordoet, teveel voor je wordt, rust uit en ga door, rust uit en ga door.

Alles verandert in de wereld. Jij gaat veranderen. Jouw wereld gaat veranderen. Het leven in de wereld staat niet stil.

Zelfs een prachtige zonsopgang staat niet stil. Een zonsopgang stijgt in een handomdraai. Een minuut geleden was het nog geen volle zonsondergang. De helft van de zon was nog zichtbaar aan de horizon. Nu is het een volle zon. De zon blijft stijgen. Over een paar minuten staat de zon zo helder aan de hemel, dat je het zonlicht en de reflectie daarvan helder kan zien glinsteren, en zelfs een glimp van de omtrek van de zon niet kan zien.

vrijdag 4 december 2015

Uw Bewogen Hart wordt gevraagd! Ontvangen door Berry Vincenta /21 december 2014 / geplaatst 4 december 2015


Uw Bewogen Hart wordt gevraagd!
Ontvangen door  Berry Vincenta
 21 december 2014 /geplaatst 4 december 2015

Uw Bewogen Hart wordt gevraagd.

Uw bewogen hart wordt gevraagd niet alleen voor uzelf, wordt gevraagd voor de wereld. En wij vragen u nu uw bewustzijn  en uw hart totaal te willen openen voor datgene wat wij hierover willen delen met u.

De wereld is een wereld die in een soort van verwarring verkeert. Er is veel verandering. Er is veel verandering juist omdat de trillingen in de wereld zich aan het verhogen zijn. Maar daar waar hogere frequenties werkzaam zijn, wordt ook de onderstroom geactiveerd. En juist datgene wat er nu allemaal zo zichtbaar is in de wereld waarin u allen leeft, ziet u wat deze onderstromen laten zien. Vele zielen offeren zich in deze tijd om zichtbaar, collectief zichtbaar te maken wat daar leeft in heel veel groepen mensen, in hun onderbewustzijn.

Wat zich nu in het dagbewustzijn, in het leven van alle dag laat zien in alle verschrikkingen die uw bewustzijn moeten aanschouwen. En toch is het iets wat bij deze tijd hoort. Vanuit menselijk oogpunt gezien vaak onbegrijpelijk, maar het vibreert mee op de evolutiestroom van nu, van datgene wat vanuit oude geschiedenisdraden nog niet is doorleefd tot op de bodem, nog niet is getransformeerd, nog niet tot eenheid is gekomen, zal het juist doordat de onderstroom is aangeraakt door de hogere frequenties zichtbaar worden, en ook daardoor worden geleefd.


Bericht van Cobra, Wekelijkse Event Meditatie 04 December 201


Bericht van Cobra,
 Wekelijkse Event Meditatie
04 December 2015

Het is nog steeds van het grootste belang dat zoveel mogelijk mensen meedoen met onze wekelijkse meditatie elke zondag. De Lichtkrachten hebben ons geïnstrueerd om de wekelijkse bevrijdingsmeditatie te veranderen in de Wekelijkse Event Meditatie, om de focus te veranderen van het proces van bevrijding, naar het zich zo spoedig mogelijk manifesteren van de Event.

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van Licht te gronden op het oppervlakte van de planeet, om het Licht grit te versterken dat nodig is om het proces van compressie doorbraak te bespoedigen. (red: Cobra = Compression breakthrough) Het aantal mensen dat deze meditatie doet is de enige meest beïnvloedende factor binnen de kracht van de oppervlaktebevolking om vaart te zetten achter de timing van de Event.

Een Schrijven van de Schepper / 3 Decemeber 2015 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
3 Decemeber 2015 / door  Jennifer Farley,

” Onverwachte Vreugde”

capture-unexpected-joy-2

Jullie meest vreugdevolle momenten zullen degene zijn die je niet verwacht.
Laat je verwachtingen los en ga voorwaarts in anticipatie.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Benjamin Fulford: "Zoals beloofd bieden de Illuminatie een verdeeld Turkije aan op Thanksgiving terwijl ........ / Donderdag 3 december 2015,

Benjamin Fulford:
"Zoals beloofd bieden de Illuminatie een verdeeld Turkije aan op Thanksgiving
terwijl de wereldleiders over gas praten in Parijs."
Donderdag 3 december 2015, 12:18 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

- 1 december 2015 –

"De Illuminatie, beloofden via hun “grootmeester” Alexander Romanov, een verrassing voor Thanksgiving dit jaar en gaven ons zelfs een hint over wat het zou zijn door een kaart van Turkije te laten zien op deze website. Nu zeggen bronnen bij het Pentagon dat Turkije zal moeten betalen voor zijn financiering van ISIS en zijn agressie in het Midden Oosten doordat grote gebieden van zijn territorium in beslag worden genomen. Hetzelfde zal gaan gebeuren in Israël, beide bronnen, Illuminatie en Pentagon zeggen dit. Saudi Arabië zal op zijn beurt ophouden te bestaan als een privé familie speeltuin, zeggen ze

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 4 december 2015

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
4 december 2015

Er is in deze wereld zoveel gaande waar jullie maar weinig weet van hebben. De duistere garde vecht een verloren strijd tegen het Licht dat binnenkort oppermachtig zal zijn. Vele groepen op Aarde zijn in staat hun activiteiten in te perken en de voortgang van hun plannen te verhinderen. Zelfs zodanig, dat ze in paniek raken aangezien ze tot nu toe straffeloos hebben kunnen handelen in het geloof dat ze onaantastbaar waren. Nu is het net breed over het duister heen geworpen en veel van hun handlangers zijn verwijderd waardoor hun mogelijkheden om voor serieuze problemen te zorgen in belangrijke mate werden beperkt. Ze hebben zich nu gerealiseerd hoe hun handen gebonden zijn en hoe hun hulpmiddelen ingeperkt worden, waardoor een escalatie van hun daden voorkomen wordt. Het is te laat om zich te herstellen, dus proberen ze via hun strijdkrachten op Aarde overal waar mogelijk rotzooi te trappen. Dus zullen jullie de resultaten zien van dergelijke pogingen, maar vergeleken met hun capaciteit in het verleden zullen ze van ondergeschikte invloed zijn. De illuminati waren bereid de Aarde te vernietigen als ze hun eigen zin niet konden krijgen, maar nu is hun mogelijkheid om dit te kunnen doen volledig geblokkeerd. Dit is voornamelijk te wijten aan de ondersteuning die jullie krijgen van de Galactische troepen die jullie veilige gang naar Ascentie zullen waarborgen.

Saint Germain: Als het Ego gaat! / 4 december 2015 /Barbara Bessen

Saint Germain:
Als het Ego gaat!
4 december 2015 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Als het Ego gaat……

Sinds de Harmonische Convergentie in 1987 is onze prachtige Aarde samen met de mensen en alle andere levensvormen in een verlichtingsproces. Zo noemen onze geestelijke vrienden dit.

Het is een passende symboliek want ons gehele lichaamssysteem bevindt zich in een verandering.

Uit de mensen, met een uit vele ervaringen van metgezellen opgebouwde en een vanzelfsprekend gekleurd zielenlandschap, groeit nu een kosmische mens. 

Dit houdt in dat wij naar de Goddelijke Blauwdruk van het lichaam, het origineel, dat door Hogere Schepperwezens werd geschapen en dat wij hier benutten, worden gekopieerd.

Dit brengt met zich mee dat wij ons van oude imprints kunnen ontdoen. Wij hadden hen in de dualiteit en transformeren deze oude ervaringen nu, brengen hen in balans. 

Kryon: Vraag en Antwoord 574: Komt er een ijstijd aan? / 4 december 2015 / Lee Carroll


574: Komt er een ijstijd aan?
4 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik heb zojuist een artikel gelezen op de website van Drunvalo Melchizedek over het smelten van de Noord- en de Zuidpool. Hij stelt dat wij deel zullen uitmaken van een nieuwe ijstijd, met name hier in Europa en dat die er snel zal komen – misschien zelfs binnen twee jaar. Dit zou betekenen dat het bijna onmogelijk zou worden om hierin Duitsland en het noordelijk deel van Europa te wonen.

Ik ben niet iemand die direct in paniek raakt maar ik wil weten wat Kryon hierover te zeggen heeft. Voor mij klinkt het niet logisch dat er zoiets zou gaan gebeuren nadat wij zoveel problemen hebben opgelost en zo goed op weg zijn.

ANTWOORD: Dit is al eerder gechanneld. Wij hebben jullie verteld dat de huidige opwarming van de Aarde jullie een mini-ijstijd zou gaan brengen, maar wij hebben jullie ook verteld dat het geen onhoudbare situatie voor de mensen zou gaan opleveren en dat het langzaam genoeg gaat plaatsvinden zodat jullie erop kunnen inspelen.


Blossom met de Galactische Federatie / 3 december 2015

Blossom met de Galactische Federatie
3 december 2015

Blossom: Vanwege het verlies deze week van iemand heel dicht bij mij en in antwoord op de vele e-mails die ik de laatste tijd kreeg, is het aanbod van vandaag geen channeling, omdat mijn Energieën niet op hun juiste plek zitten. Maar, dit komt wel uit mijn hart.

Beste Liefde … in de Hoogste Zuiverste vorm van zichzelf.

Ik vroeg me af of we een woordje samen kunnen hebben?

Omdat jullie je er zeker bewust van zijn, is onze Planeet in een staat van enorme wanorde gevallen …door enige Menselijke Wezens die erop wonen… en die alles wat ze maar kunnen van haar wegnemen, terwijl er absoluut geen noodzaak voor is!

Op deze dag van je leven / 4 december 2015 / Neal Donald Walsch

4 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven op aarde meer betekenis heeft dan jullie direct duidelijk zou kunnen zijn.

Denk alsjeblieft niet dat leven tot je sterft, alles is wat jullie hier doen.
Als dat alles was wat er gebeurt,
zou God nauwelijks de tijd nemen om betrokken te zijn.

Nee, er doet zich nog iets anders voor.
Het heeft te maken met de evolutie van jullie ziel.
Wil je meer weten, over hoe dat gebeurt?

Waarom maak je er niet je werk van vandaag, om erachter te komen?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 198 / Vrijdag 4 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 198
Vrijdag 4 december 2015


Etznab 3  Regenboog Herinneringen

Ik ben Etznab 3. ( Witte Spiegel) Welkom. Vandaag willen we over het onderwerp van regenbogen in jullie mythen praten.

In jullie mythen staan regenbogen symbool voor geluk, overvloed en belofte.

Wij nodigen jullie uit om te focussen op deze symbolen wanneer je een regenboog ziet.

Te stoppen met waar jullie mee bezig zijn en af te stemmen op deze energieën, met het gevoel van dankbaarheid voor de zegeningen in je leven.

Visualiseer jezelf dat je overvloed in alle dingen ontvangt.

Heavenletter 5489 Ingrediënten Voor Het Maken Van Een Taart / Vrijdag 4 december 2015

Ingrediënten Voor Het Maken Van Een Taart
Brief uit de Hemel
Vrijdag 4 december 2015


God zei:

Een vergelijking van het leven zoals het leven gebeurt, kan worden toegepast op een chefkok of een moeder die een taart bakt. Er worden specifieke ingrediënten samengevoegd, meestal van het land waar de bakker van de taart woont, maar sommige ingrediënten kunnen van ver komen, bijvoorbeeld vanille uit Zanzibar.

Voor wat betreft de moeder, misschien heeft zij een specifiek ingrediënt, dat nodig is voor deze taart, niet in huis. Misschien had ze er zelfs nooit aan gedacht om deze taart te maken, totdat een buurvrouw een paar vers geplukte appels voor haar deur legde, en nu wil de moeder een appeltaart maken.

Soms passeren twee schepen elkaar in het donker of, als tegenstelling, twee broers die allebei in een ander uiteinde van de wereld wonen en elkaar lang geleden uit het oog zijn verloren, ontmoeten elkaar op een of andere onverklaarbare wijze.

donderdag 3 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 573. Ik voel mij heel alleen. / 3 december 2015 / Lee Carroll


573. Ik voel mij heel alleen.
3 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, vanaf het moment dat ik ongeveer een jaar geleden de intentie gaf om de implant te accepteren heb ik vele mensen in mijn leven verloren vanwege redenen die ik niet begrijp.

Er is niemand gestorven, maar elke vriend/vriendin die ik onvoorwaardelijk liefhad heeft zich van mij afgekeerd. Zij hebben mijn soort voorkeuren gebruikt en hen omgedraaid om over mij te oordelen. Ik heb geen energie meer over! Ik heb vakantie nodig!

Ik heb intentie gegeven voor nieuwe, meer verlichte vrienden/vriendinnen maar tot dusver ben ik heel alleen. Ik dank Spirit elke dag dat mijn verloofde en mijn familie hier zijn. Ik ben bang geworden om mijn normale, gevende en liefhebbende zelf te zijn bij degenen die in mijn leven zijn overgebleven.

Ik wil niet nog meer mensen kwijtraken. Wat doe ik verkeerd?

Laura.


Aartsengel Uriel 12:12 ~ De Ontwaking van het Transcendente Hart /1 December 2015 / Shanta Gabriel

Aartsengel Uriel
12:12 ~ De Ontwaking van het Transcendente Hart
1 December 2015 / Shanta Gabriel
Dierbaren,
In een explosie van Eenheidsbewustzijn, wordt het Gechristende Licht binnenin jullie Hogere Hart aangestoken op 12 December. In  het Licht Gebied van het Transcendente hart, begint nieuw leven te ontwaken; een leven dat de oude manieren van geloof transcendeert en deuropeningen in/naar Onvoorwaardelijke Liefde opent. Dit is een kracht zo zoet dat mededogen iedere hoek van jullie bewustzijn opvult.
Ieder jaar, komt het gebied van het Gechristende Licht binnen op de twaalfde dag van de twaalfde maand om de wereld voor Liefde en mededogen, voor vergiffenis en keuze te openen. Jullie hebben allemaal het gevoel van onschuldige hartopeningen rondom de vakanties gevoeld. Dit is het Gechristende Licht, wat nu het transcendente hart kan belichamen van diegenen die aanwezig zijn voor de 12:12 bekrachtiging.

Op deze dag van je leven / 3 december 2015 / Neal Donald Walsch

2 december 2015 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hard werken goed is, maar dingen gedaan krijgen beter is.

Kijk eens om te zien hoe jij je dag besteed.
Bereik je ook iets ?
Is het iets dat van belang is?

Je hebt slechts zoveel tijd hier. Verspil het niet.
Als je er echt heel veel energie in stopt, maar niet veel gedaan krijgt dat ertoe doet,
kijk daar dan eens naar.
Dat is alles wat ik zeg. Kijk er eens naar.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 197 / Donderdag 3 december 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 197
Donderdag 3 december 2015


Caban 2  Respecteer Kinderen

Ik ben Caban 2. (Rode Aarde) We zijn er dankbaar voor dat we deze tijd van delen met jullie hebben. Vandaag willen we over het onderwerp van de liefde praten. In de hele schepping, zijn er maar weinig plaatsen waar de mogelijkheid bestaat om lief te hebben op zoveel niveaus als mensen dat doen. Het aspect van de liefde waar we over willen praten vandaag is kalverliefde, wat over het algemeen wordt geassocieerd met de romantische gevoelens tussen adolescenten.

Ouders ontmoedigen vaak kalverliefde, uit angst dat hun kinderen niet de dromen volgen van de ouders of dat het meisje misschien zwanger wordt. Wij stellen voor aan alle volwassenen zich te onthouden van het plagen van kinderen die in kalverliefde zijn en te vermijden dat ze gescheiden worden, terwijl ze deze ervaring hebben. Veel ouders proberen hun kinderen de pijn te besparen die zij hebben geleden toen ze jong waren, ze deden hun uiterste best om hun kinderen te beschermen door hen onderdak te geven. Wat gebeurt als resultaat, is dat het kind geweigerd wordt vele ervaringen te hebben. Hen wordt niet het vertrouwen of respect gegeven wat nodig is om beslissingen te nemen die hen in staat stellen om een ​​volledig leven te leven. Hun rijping is belemmerd, want ze leren niet hoe hun eigen problemen op te lossen of om "nee" te zeggen op hun eigen voorwaarden.

Een Schrijven van de Schepper / 2 Decemeber 2015 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 Decemeber 2015 / door  Jennifer Farley,

 ” Een Diamant ”

Huge 3d rendered diamond on beautiful blue background

Ieder van jullie is een diamant;
een prachtig stralende creatie van liefde met zoveel facetten om te ontdekken.
Jullie briljante bestaan is een van de grote vreugden van Het Universum!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 5488 Ontmoeten in Tijd en Ruimte / Donderdag 3 december 2015

Ontmoeten in Tijd en Ruimte
Brief uit de Hemel
Donderdag 3 december 2015

God zei:

Er is geen toeval, geen ongevallen, toch zijn er zoveel ontmoetingen in tijd en ruimte, zoveel paden die elkaar kruisen, zoveel onwaarschijnlijke gebeurtenissen die op de één of andere manier georganiseerd zijn. Je kan alleen maar verbaasd zijn over hoe zoveel onmogelijke dingen samen komen.

In feite ben je er vaak zeker van dat er zoiets als Wetten van het Universum moeten bestaan die iets op zo’n manier overeenstemmen, dat het eigenlijk alleen maar mogelijk zou kunnen zijn als het gepland was. Je zegt tegen jezelf: “Gij Goden, wat zijn de kansen dat zoiets groots kan plaatsvinden zonder dat er een plan bestaat dat dit heeft voorbestemd en meegetrokken naar de perfecte ontmoetingsplaats. Wonderen moeten voorbestemd zijn. Hoe kan het anders zo zijn?”

Je wilt dat er vrijheid is, toch zijn er zekere voorvallen waarvan je misschien wel helemaal niet wilt dat ze er zijn.

woensdag 2 december 2015

Sheldan Nidle - 1 december 2015

Sheldan Nidle - 1 december 2015


10 Men, 8 Yaxk’in, 12 Manik

Selamat Balik! Iedere dag komen we dichter bij het begin van een nieuw tijdperk van Licht op het oppervlak van Gaia. Een grootse verlossing van het duister voor de mensheid is daar! De tijd is eindelijk gekomen waarin de herverdeling van rijkdom en de opkomst van echte valuta in de wereld te aanschouwen is. Er is een mondiale reset die zal verschijnen en de opkomst van valuta van edele metalen zal initiëren. Op dit moment bevinden de herwaarderingen zich aan de horizon. Hiermee tezamen zal een proces opgestart worden dat jullie van je schulden zal verlossen en dat een nieuw en volledig transparant internationaal bankensysteem zal opzetten. Dit proces begint serieus op gang te komen terwijl de laatste maand van dit Gregoriaanse jaar zich aandient. De duistere garde is lange tijd bezig geweest om ons in een beschutting te dwingen, hetgeen hen de overwinning waar ze naar zochten heeft ontzegd. Verheug jullie, terwijl deze laatste strohalm van het duister aan het bezwijken is, in het feit dat hun poging ons van ons uiteindelijke doel af te leiden, vergeefs was. Jullie zullen het moment meemaken waarop de Hemel triomfeert en jullie je vrijheid terugkrijgen. Erken alles dat nodig was om deze overwinning veilig te stellen. Gedenk de gevallenen en realiseer je de prijs die velen hebben betaald voor deze glorieuze uitkomst!